yüzümde felaket derecede sivilce lekeleri var. ne denediysem geçmedi. yalvarırım bana bir çözüm yolu gösterin. not: kötü yorum yapmayın berbat oldugunun farkındayım 😔
Bunu bence evde geçirmen çok zor ya cildiyeyle bir görüş ya da güzellik merkezine falan bak sivilce izleri için bişeyler yapıyolar ve kısa sürede çok iyi çözüm alıyosun
kardeşim benim allahın yaratığı birşey bu geçicidir kalıcı değil sana direk bunu söylim aklına takma kendine sıkıntı yapma elinden geldiğince cildiye git özele git bide yaşın kaçtı
Cildiye ye git sana bir ilaç vericek bana verdiği gibi. Bu ilaç yüzünde sivilceler çıkartıcak biraz da kızartabilir ama bunlar kusturuyor. Yani iltihabinı aliyor sonra da düzelmeler başlayacak. Çok stres de yapma stres de çok etkiliyor
1 ay zoretanin kullandım yan etkileri aşırı görülmeye başlayınca krem tedavisine dönmek zorunda kaldım 4 ay boyunca farklı farklı kremler verdi fakat hiçbiri işe yaramadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunu bence evde geçirmen çok zor ya cildiyeyle bir görüş ya da güzellik merkezine falan bak sivilce izleri için bişeyler yapıyolar ve kısa sürede çok iyi çözüm alıyosun
Instagramda betizm diye bir kız var beez diye bir krem öneriyordu tam bilmiyorum bir bak ona istersen sivilce lekeleriyle ilgiliydi
teşekkür ederim 💕💕
Rica ederim
kardeşim benim allahın yaratığı birşey bu geçicidir kalıcı değil sana direk bunu söylim aklına takma kendine sıkıntı yapma elinden geldiğince cildiye git özele git bide yaşın kaçtı
Karacigerlerine bir baktır sorun nedir dahiliye görün
Kendin bir çare bulamazsın buraya boşuna yazma en iyisi doktora git.
Bende yaşıyorum. Seni anlıyorum. Şuanda bir ilaç kullanıyor musun?
dermoskin peeling jel kullanıyorum
Cildiye ye git sana bir ilaç vericek bana verdiği gibi. Bu ilaç yüzünde sivilceler çıkartıcak biraz da kızartabilir ama bunlar kusturuyor. Yani iltihabinı aliyor sonra da düzelmeler başlayacak. Çok stres de yapma stres de çok etkiliyor
cildiyede 5 aylık bir tedavi görmüştüm ama işe yaramamıştı
Roacuttane miydi kullandığın ilaç?
1 ay zoretanin kullandım yan etkileri aşırı görülmeye başlayınca krem tedavisine dönmek zorunda kaldım 4 ay boyunca farklı farklı kremler verdi fakat hiçbiri işe yaramadı
Çoğunlukla Fondöten kullanıyormusun
sadece dışarı çıktığım zaman
ama korona çıktığından beri hiç kullanmadım dışarı çıkmadığım için
Benimki ile aynı yüzün. Senden tek farkım , çok fazla fondöten kullanıyorum. İnşaalah geçerler:(
inşallah 🙏🏻
Elma sirkesi, limon
teşekkür ederim
Cildiyeye gittin mi
defalarca kez gittim