Hiçbir şekilde kendime bakım yapmıyorum, ne önerirsiniz?

Arkadaşlar ben kendime hiç bakım yapmıyorum. Yani nasıl desem tabi ki ağdamı yapıyorum makyajdan sonra yüzümü temizliyorum, haricinde kişisel temizliğimi yapıyorum , tırnaklarımı törpülüyorum ama,
misal yüzüme daha hiç maske yapmadım ömrümde. 1 kez kuaförüm hediye için yapmıştı bir değişiklik göremedim altın maskeydi hatta. Sonra arkadaşlarım böyle kaşına kirpiğine ve saçlarına değişik düğüşük yağlar serumlar felan kullanıyorlar bende hiç yok doğru düzgün nemlendirici bile kullanmam. dümdüz normal bir makyaj yapar çıkarım. Sayısız ojem var ve her gün birini sürerim. Eve gelince de makyaj temizleme suyuyla temizlerim. Onu bile 2 sene önce aldım. Onun öncesinde Bol su sabun ve gözlerimi kremle temizliyordum. Yanlış anlamayın çok güzelim ihtiyacım yok ayağı felan yapmıyorum. Sadece bu ürünler bana pahalı , kimyasal ve işe yaramaz gibi geliyor. Yanlış mı yapıyorum doğru mu yapıyorum bilmiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Yaş olmuş 22 yüzümde öyle bir sivilce ya da leke yok saçlarım biraz kuru sadece ama rahatsız etmiyor bu saatten sonra başlar mıyım bilmiyorum.. Çünkü bakım yaparsam çok çok daha iyi olacağım gibi geliyor ama bir yandan da inanmıyorum..
Hiçbir şekilde kendime bakım yapmıyorum, ne önerirsiniz?