Lütfen dalga geçmeyin. Her şeyden memnunum, bacaklarım uzun, belim ince, kalçam iyi birtek sorun göğüslerim. Çok üzülüyorum bu konuda. Şimdi derde bak falan önemli değil bunlar diyenler var ama bana yapılan kötü yorumları görseydiniz inanın siz de üzülürdünüz. Arkadaşlarım, ailem de dalga geçiyor. Umarım eşimden yana şansım getirir
Ya onun bile bir çekiciliği vardır dalga geçen insanlar zayıf karakterli insanlardır aldırmamanı öneririm. Ayrıca seni sevecek olan eşin seni orası için sevmiyor ya? Çok rahatsız olursan ufak bir plastik cerrahi operasyonu ile hafif büyütebilirsin. Her kadının kendine göre bir güzelliği vardır bundan asla şaşma kim ne derse desin aldırma. Senin de ince belin uzun bacakların varmış bak fiziksel olarak bahsediyorum. Bu yüzden kendini kötü hissetme bunun için üzülmene bile değmez inan bana :)
Siz kadınların anlamadığı bir konu da bu meme meselesi.
Seven adamın memesi nasılmış, ona göre seveyim diyeceğini düşünüyorsanız daha aklınızı kullanmaya başlamamışsınız demektir.
Memeyi dert eden bir erkek varsa sizi sevdiğinden değil, aklı fikri cinsel ilişki yaşamak olduğundan dolayı diyebilirim ama o bile memeye çok odaklanmayacaktır.
Ne iticisi bebeğim Tam tersine acayip çekici ve arzulatıcı 75B üstü gereksiz Seninki de muhtemelen bu bedende Bak aşağıdaki linkte ben de sordum Görseldeki kadının vücut tipi en hoş estetik ve arzulatıcı vücut tipi kadında. inek bicigi gibi meme çok itici Sen niye büyük meme istiyorsun ki... Vücut tipiniz nasıl?
Bir kadının göğüsleriyle dalga geçmek de saçma insanların saçma şaka anlayışlarının olduğunu gösterir zaten. Fazla küçüğü itici evet ama kafaya takıp canını sıkacak kadar da önemli bir detay değil. Seni sevecek olan insan eksiklerinle, kusurlarınla sevsin seni.
Kadının duruşu önemli. Küçük memeli diye içine kapanıyorsa hiç bir erkek çekici bulmaz ama bu durum onu etkilemiyor ve kadınlığını en vurgucu hatlarla yansıtıyorsa her erkegi deli etmeye yeter.
Kafaya takma sen o kırıcı yorumları bazı insanlar sever mesela. Anatomik olarak büyümesi mümkün mü bilmiyorum ama ameliyatı var nasılsa, umarım olmaz ama iş dayanamayacağın raddeye gelince bir çözüm.
Kimine göre itici, kimine göre de çok keyifli. Seni seven memen için sevmeyecek sonuçta. Kadınlığını kullanıyorsan ve akıllıca onun ruhuna hitap ediyorsan, kimse buna takılmaz, rahat ol...
Herşeyin yakışığı güzeldir daha küçük olması senin için bir avantaj değildir aslında ama sen öyle hissediyosun bence Allah ne güzel donanımda bir kadın yaratmış şikayetci olmayın bence
Daha küçük olsa diyon 🤦♂️ kadının özelliğinden en sonu odur kadın beyni zihni zekası duruşu her zman ön plandadır ne güzel özellikler bunlar kıymet bilin bence büyütün 🤭
Yaw alla alla ben sana ne dedim de bana kızıyon bişey demedim ben sana sapıklık mı yaptım sanki boş yapmadım sadece bişey söyledim yanlış bişeyde demedim ayrıca benimki büyümez hemde ben kadınların erkeklerden daha çok özellikte olduklarını söyledim özel olarak yaratılmış dedim 🤦♂️