Kültür & Sanat Bacağıma böyle yazı dövmesi istiyorum, sizce ne yazabilirim? huzursuzbcksnrdm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Gerçekten hiç bir fikrim yok. Kısa ama öz, çok klişe olmasın. Var mı aklınızda bir şeyler? Bacağıma böyle yazı dövmesi istiyorum, sizce ne yazabilirim? Cevapla Dövme Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
KürkMantoluHayri Takip Et Master Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 847 cevap paylaştı. Gül döktüm yollarına sakın beni unutmaaa 😂 ya da şey olsun. “Helvacı helvaa şeker lokum bal helva” 😎🕺🥳 4 1 Yorumla huzursuzbcksnrdm +1 yıl Anlıyorum Yorumla
cancancanmaço Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Böyle ince ve küçük yazı olanlar güzel. Diğerleri ne öyle pis pis kocaman dövmeler. Bence sen "ne baktın babuş, hayırdır babasultan" yazdır. 0 4 Yorumla huzursuzbcksnrdm +1 yıl Yani sizce guzel olur mu boyle zarif bir dovme? Bence hem guzel hem kibar hemde seksi Yorumla cancancanmaço +1 yıl Yani bence hem güzel hem kibar hemde seksi Yorumla huzursuzbcksnrdm +1 yıl Dalga mı geçiyorsun ya 😂😂 Yorumla cancancanmaço +1 yıl Kesinlikle dalga değil. Söylediklerinin hepsi olumlu ben daha üstüne ne diyebilirim ki 😂 Yorumla
mehmetçik_0614 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yanlis anlamayinda bacaga dovme yapan kadın cirkin gosterir olmaz yani 0 4 Yorumla huzursuzbcksnrdm +1 yıl Ben beğeniyorum kusura bakmayın 👍🏻 Yorumla mehmetçik_0614 +1 yıl Sen begenmede sıkıntı var galiba dovme koluna eline yaptırırsın ona bisey demem ama bacakta begemme ters Yorumla huzursuzbcksnrdm +1 yıl Bilmem zevkler renkler değişir. Bana ters olmadığı müddetçe sıkıntı yok:) Yorumla mehmetçik_0614 +1 yıl Zevk yok sizde o belli Nasıl kadınsin bilmiyorum Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Ona senin karar vermen gerekmezmi sende anlamı olması gerekmiyor mu o yazının? 1 0 Yorumla
yatyanıma Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 545 cevap paylaştı. Kun fe yekun, canım annem, deliye döneriz geriye asla 0 0 Yorumla
mutsuzyarınlar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 38% +1 yıl Kendinle ilgili bir şey yaz. Bende mesela aile ile ilgili bir söz var 0 0 Yorumla
AtomicSentinus Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl “Esse quam videri” yazdırabilirsin. 0 7 Yorumla huzursuzbcksnrdm +1 yıl Anlamı nedir :) Yorumla AtomicSentinus +1 yıl Öyle görünmek değil; öyle olmak. Latince sanırım. Yorumla huzursuzbcksnrdm +1 yıl Bende tam bu yaziyi düşünüyordum hatta ss almıştım. Gerçekten hoş. Sence anlamı güzel mi? Çok kararsızım sonsuza dek kalacak Yorumla AtomicSentinus +1 yıl Bence bir kere bu cümleye çok güzel yazı fontları yapılır. Yani görünüş olarak kesinlikle güzel olacaktır. Anlamıysa, ne çok entelektüel; ne de çok sıradan. Eğer yaptırmak istiyorsan, yaptır bence. Yorumla huzursuzbcksnrdm +1 yıl Peki bir şey soracağım. Sence fazla kısa değil mi? Yani biraz bacağımın etrafına gelsin istiyorum.. Yorumla AtomicSentinus +1 yıl Bence bu iyi. Sen bilirsin. Yorumla huzursuzbcksnrdm +1 yıl Siempre hay Esperanza - buna karar verdim. Anlamı ise her zaman umut vardır Yorumla
sefirliktenbaronluga Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Bacak benim ne bakıyorsun ) olabilir bu 1 0 Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,1b cevap paylaştı. İspanyolca klas bir sözcük yazdır bence. 0 0 Yorumla
Nightroad Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Orada yazanı kim okuyacak sjsk 0 2 Yorumla huzursuzbcksnrdm +1 yıl Biraz daha aşağıda olacak Yorumla Nightroad +1 yıl Bacağına bakmadan okunmaz Yorumla
ErayCsrr Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 358 cevap paylaştı. Babamın gölgesi anamın duası yeter 1 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 1,5b cevap paylaştı. Teklikeli bölge dikkat. yazdıra bilirsin. 1 0 Yorumla
sarg96 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Bacagin bu kadar guzelse yaptir 0 5 Yorumla huzursuzbcksnrdm +1 yıl Hiç yalan söyleyemem bu kadar ince değil Yorumla sarg96 +1 yıl Ne kadar ince Yorumla huzursuzbcksnrdm +1 yıl Biraz balık etliyim ama kilolu da değil yani düşün Yorumla huzursuzbcksnrdm +1 yıl Bu bana göre fazla ince Yorumla sarg96 +1 yıl En sevdigim yaptir gitsin Yorumla
minietek23 Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl 2 resimde ne giydin altına mini etekmi o etekmi 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 4b cevap paylaştı. Ne baktın aslan yaz 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 905 cevap paylaştı. çok seksi ya 0 2 Yorumla huzursuzbcksnrdm +1 yıl Cidden mi Yorumla FitGenç2 +1 yıl evet kesinlikle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Gül döktüm yollarına sakın beni unutmaaa 😂 ya da şey olsun. “Helvacı helvaa şeker lokum bal helva” 😎🕺🥳
Anlıyorum
Böyle ince ve küçük yazı olanlar güzel. Diğerleri ne öyle pis pis kocaman dövmeler.
Bence sen "ne baktın babuş, hayırdır babasultan" yazdır.
Yani sizce guzel olur mu boyle zarif bir dovme? Bence hem guzel hem kibar hemde seksi
Yani bence hem güzel hem kibar hemde seksi
Dalga mı geçiyorsun ya 😂😂
Kesinlikle dalga değil. Söylediklerinin hepsi olumlu ben daha üstüne ne diyebilirim ki 😂
Yanlis anlamayinda bacaga dovme yapan kadın cirkin gosterir olmaz yani
Ben beğeniyorum kusura bakmayın 👍🏻
Sen begenmede sıkıntı var galiba dovme koluna eline yaptırırsın ona bisey demem ama bacakta begemme ters
Bilmem zevkler renkler değişir. Bana ters olmadığı müddetçe sıkıntı yok:)
Zevk yok sizde o belli Nasıl kadınsin bilmiyorum
Ona senin karar vermen gerekmezmi sende anlamı olması gerekmiyor mu o yazının?
Kun fe yekun, canım annem, deliye döneriz geriye asla
Kendinle ilgili bir şey yaz. Bende mesela aile ile ilgili bir söz var
Yüzüklerin efendisindeki yüzüğün üzerindeki yazıyı yazdır
“Esse quam videri” yazdırabilirsin.
Anlamı nedir :)
Öyle görünmek değil; öyle olmak. Latince sanırım.
Bende tam bu yaziyi düşünüyordum hatta ss almıştım. Gerçekten hoş. Sence anlamı güzel mi? Çok kararsızım sonsuza dek kalacak
Bence bir kere bu cümleye çok güzel yazı fontları yapılır. Yani görünüş olarak kesinlikle güzel olacaktır. Anlamıysa, ne çok entelektüel; ne de çok sıradan. Eğer yaptırmak istiyorsan, yaptır bence.
Peki bir şey soracağım. Sence fazla kısa değil mi? Yani biraz bacağımın etrafına gelsin istiyorum..
Bence bu iyi. Sen bilirsin.
Siempre hay Esperanza - buna karar verdim. Anlamı ise her zaman umut vardır
İmam hatipler kapatılsın yazdır
Yaşamak zulümse koyam g'tüne gülümse
kalbinden gecenleri asajka
Bacak benim ne bakıyorsun ) olabilir bu
İspanyolca klas bir sözcük yazdır bence.
Maybe one day yazdır 😂
Yaz. Dokunma yanarsın
Orada yazanı kim okuyacak sjsk
Biraz daha aşağıda olacak
Bacağına bakmadan okunmaz
Babamın gölgesi anamın duası yeter
Teklikeli bölge dikkat. yazdıra bilirsin.
"Allah'ın dediği olur" yazdır
İngiliççe bir şeyler yaz
kopya çekmeyin eşşek herifler de
Bacagin bu kadar guzelse yaptir
Hiç yalan söyleyemem bu kadar ince değil
Ne kadar ince
Biraz balık etliyim ama kilolu da değil yani düşün
Bu bana göre fazla ince
En sevdigim yaptir gitsin
Yaptırma görmeyeyim kulağını çekerim
Canım anam sdfsdf
Iğrenç hiç bir şey yazma