kalçama renkli kiraz dövmesi yaptırsam nasl olur? seksi olur mu? başka önerisi olan varsa yazabilir mi? teşekkürlerbunlar gbi düşünüyorum ama hafif renkli ve dahaküçük istiyorum
Renkli çok küçük kiraz dövmesi veya şeftali dövmesi sizce yakışır mı?
Dövme yaptırma. "sikildim dövmesi" diye bir şey var.(bkz: https://eksisozluk.com/sikildim-dovmesi--3848596 ) seninki bu kapsamda mı bilmiyorum. Gerçi sen ister şeftali yaptır ister muz, kalçaya kadar gelmişsin zaten.
Evli misin? Ben mesela ilerde evlendigimde dovmeden falan tahrik olmam ki. Daha cok fantezi onemli kadininkini sulandirmak , erkegide tahrik etmek icin
Bilmem. Tahrik etmek senin elinde. Eğer öyle daha tahrik edici olacagini dusunuyorsan zevk verirsin :) ama seninde zevk alman önemli :) guzel fanteziler yapmak lazim senin zevklenmen icin 🤗 Daha once Azerbaycanli arkadasin oldu mu? Soruyu begenen kisiyim
kiraz masumiyeti ve bakireliği temsil ediyor istersen araştırabilirsin ezilen ve ya patlayan kirazdan çıkan kırmızı sıvı lkadar bakirelik kanı geliyor ve memeleride temsil ediyor o nedenle
Seftali ne anlama geliyo bizler icin senin ozel bölgen anlamı tasıyo toplum arasnda bazı erkekler sevgililerine.. senin seftalini yerim gibi cinsel seyler söyler mesela sende onu gtune yapcaksn hatta tangada giyersin belki millet görsün diye.. e onu ben görsem bu kz kesin verici diye düsünürüm kusura bakma illa orana yaptrcaksan armut veya nar falan yaptr bari tuhafsnz ya