Merhaba arkadaşlar uzun süredir yüzümde bu tarz sivilceler var ve geçmiyor. Kesin çözüm önerisi olan yazabilir mi? (Gerçekte daha kötü ve belirgin duruyor)
Bende de bir ara böyle bişey olmuştu ben bişey yapmamıştım sadece sabunla yüzümü yıkadım bide limon sürüyordum gece yatmadan belki işe yarar bunlar stresten olabilir stres falan mı yaptın
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yüzümdeki sicilceler yaklaşık 1.5-2 yıldır var stresten de biraz olabilir 1 hafta boyunca yüzümü buhara tutup limon sürdüm hiç bir faydası olmadı :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hiçbir șey yapma kendiliğinden gider onlar. Sadece pudra sürüp kuru kalmasını sağla.
Yaklaşık 2 yıldır var bir türlü gitmiyor :(
Sen kurcalama. Her șeyin bir zamanı var. Uğrașırsan kalıcı hasar bırakır.
Bende de bir ara böyle bişey olmuştu ben bişey yapmamıştım sadece sabunla yüzümü yıkadım bide limon sürüyordum gece yatmadan belki işe yarar bunlar stresten olabilir stres falan mı yaptın
Yüzümdeki sicilceler yaklaşık 1.5-2 yıldır var stresten de biraz olabilir 1 hafta boyunca yüzümü buhara tutup limon sürdüm hiç bir faydası olmadı :(
Valla bilmiyorum hiç sivilce problemi yaşamadım az oluyordu oda mevsimseldir strestir diye diye atlatıyodum doktora gitmelisin bence geçmediyse
Hiç birseyi yok kolay geçen sivilce bunlar denize gitme durumun varsa bu yaz geçer bir çoğu
Yaklaşık 1.5-2 yıldır geçmiyor maalesef :(
Aloe vera öneririm ozamn ama önce hafif çenende falan küçük bölgede dene beni biraz kızartıyo ama kuruttu faydalı
çay ağacı yağı çok güze kurutuyo
En güzel çözüm cildiye kardeşim.
Tahristen oluyor