Güzellik & Bakım Tiktok Türkiyede en güzel kadın ya da en yakışıklı erkek kim? xxZeynepxxkara Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bence en güzel merve Yalçın😍😍En yakışıklı cellat😍😍 Güncellemeler+1 yıl Yaaaa bu kadar linçlemenize gerek yokkk Tiktok Türkiyede en güzel kadın ya da en yakışıklı erkek kim? Cevapla En Güzel Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
dunyakahpe Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl aga bu site tam tiktok izleyenlere göre ne arıyom ben burada 1 1 Yorumla xxZeynepxxkara +1 yıl Bb Yorumla
babyplease Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Tiktok mu jdoshsowhzoshss 1 31 Yorumla xxZeynepxxkara +1 yıl Evet ama sanki hiç hayatında tiktok izlememişsin gibi salak salak tavırlara girme Yorumla babyplease +1 yıl IFEOJXWOJDS BEN ORAYA SADECE CRINGE DOZUMU ALMAK ICIN GIRIYORUM salak olan sensin üzgünüm:((. Fan sayfası da aç istersen... Gerçi vardır senin Yorumla xxZeynepxxkara +1 yıl Senin gibi tumblr girl çabam olmasındansa fan sayfası açmayı tercih ederim pinterest girl mü olcan sen büyüyünce lzmznznznznznznzn Yorumla xxZeynepxxkara +1 yıl Kıyamam sana Yorumla babyplease +1 yıl Kimse Tumblr girl olma çabasında değil ben sana Sümeyye demiyorsam sende önyargılı davranıp tumblr girl damgası koyamazsin bana ckshdlwuds Yorumla xxZeynepxxkara +1 yıl Yalnız zaten ben sana istesem de tumblr girl damgası vuramam bebeğim zaten olmaya çalışmışsın dedim önce algıla sonra cevap ver Yorumla xxZeynepxxkara +1 yıl Tumblr girl olmak için fazla kezosun Yorumla babyplease +1 yıl İnşallah Tumblr girl gibi canım bir algı içinde olmam zaten... Neyseki tiktokcularin dramasini takip eden bir salak değilim Yorumla babyplease +1 yıl Salakbiralgi* Yorumla xxZeynepxxkara +1 yıl İyi tatlım sen cool pozları vermeye çalışmaya devam et kezoşumm seni çok sevdim öptüm bb Yorumla babyplease +1 yıl JDLWHDLSHSKSBS CIDDEN BU KADAR TILT OLMAN DJWKDH VE TATLIM YAZMAN AHHH zaten tiktok izleyen bir insan da onlar gibi cringe olur.. ne sanmıştım ki:( Yorumla xxZeynepxxkara +1 yıl Pardon senin gibi iğrenç birine tatlım yazdım zoruna gitmesi çok normal Yorumla babyplease +1 yıl Özür dilerim acilen tipimi değiştirip Merve yalçın gibi tiktokcu olucam şeffaf kargo Instagram butiklerinden sipariş vericem tatlım 😎😇😍😍 Yorumla xxZeynepxxkara +1 yıl Allahtan merve Yalçını tanımıyorsun izlemiyosun kızın kimlik nosunuda ver tam olsun Yorumla xxZeynepxxkara +1 yıl Daha demin sana tatlım dememi cringe buluyordun dimi ksmsmnsnsnsnsn Yorumla babyplease +1 yıl Ne alaka şimdi tatlm uf surda duzgn bibinsan olmaya calisiorum😍😍😍😎😎♿ Yorumla xxZeynepxxkara +1 yıl Abiii ne boşsun yaaa Yorumla babyplease +1 yıl Neden öyle dedin tatlım Yorumla xxZeynepxxkara +1 yıl Senin algı problemin varrTumblr da daha az takılırsan çözülür diye umuyorum Yorumla xxZeynepxxkara +1 yıl Canım öyle istedi bebeğim Yorumla babyplease +1 yıl O zaman tiktok da takilayim tatlim blki gecer Yorumla xxZeynepxxkara +1 yıl Hyr canım algı problemin için kitap okumanı öneririm Yorumla babyplease +1 yıl Peki şey yazsam kızlar soruyorda beni hiç umursamayan sevmeyen birine deli gibi aşığım ne yapmalıyım diye soru yazsam Yorumla xxZeynepxxkara +1 yıl Ayy sen benimi stalkladın Yorumla xxZeynepxxkara +1 yıl Knk sen baya eziksin yaaa Yorumla babyplease +1 yıl Evet senin gibi olmak istiyorum çünkü Yorumla babyplease +1 yıl O yüzden stalkladim Yorumla xxZeynepxxkara +1 yıl Jsnsnznnznz abi bir git yaaa kskssmzmnzBeni güldürdün allahta seni güldürsün Yorumla babyplease +1 yıl Amin inşallah Yorumla xxZeynepxxkara +1 yıl Baya boş yaptın hadi bb Yorumla satürn22 +1 yıl lan EKPEODŞAKDŞDKŞWLSLXŞ Yorumla
buss-e Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Tiktoku ve ordakileri kaale alamıyorum üzgünüm 0 0 Yorumla
psikolajikmanyakk Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl zartzurtta takılanın kendisine saygısı yoktur :d 0 0 Yorumla
lagaluga211 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Acikcasi takip etmiyorum 0 2 Yorumla xxZeynepxxkara +1 yıl Teşekkür ederim diğerlerinin aksine insan gibi söylediğin için Yorumla lagaluga211 +1 yıl Digerlerini okumadim ne demisler. Ben genelde guzel tiktoklari instagramdan denk gelirse izliyorum Yorumla
caylak88 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl git ver. hen cellata 0 3 Yorumla xxZeynepxxkara +1 yıl Ne vericem anlamadım Yorumla SessizFlex +1 yıl Bunlara deseler bunlar önden koşar kapalılar daha azgın Yorumla xxZeynepxxkara +1 yıl @SessizFlex doğru konuş sen kimsin böyle konuşuyosun haddini bil Yorumla
satürn22 Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı. tabii ki sne 0 0 Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aleyna Tilki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Tiktok kullanan güzel olsa ne olur? olmasa ne olur😒
aga bu site tam tiktok izleyenlere göre ne arıyom ben burada
Bb
Tiktok mu jdoshsowhzoshss
Evet ama sanki hiç hayatında tiktok izlememişsin gibi salak salak tavırlara girme
IFEOJXWOJDS BEN ORAYA SADECE CRINGE DOZUMU ALMAK ICIN GIRIYORUM salak olan sensin üzgünüm:((. Fan sayfası da aç istersen... Gerçi vardır senin
Senin gibi tumblr girl çabam olmasındansa fan sayfası açmayı tercih ederim pinterest girl mü olcan sen büyüyünce lzmznznznznznznzn
Kıyamam sana
Kimse Tumblr girl olma çabasında değil ben sana Sümeyye demiyorsam sende önyargılı davranıp tumblr girl damgası koyamazsin bana ckshdlwuds
Yalnız zaten ben sana istesem de tumblr girl damgası vuramam bebeğim zaten olmaya çalışmışsın dedim önce algıla sonra cevap ver
Tumblr girl olmak için fazla kezosun
İnşallah Tumblr girl gibi canım bir algı içinde olmam zaten... Neyseki tiktokcularin dramasini takip eden bir salak değilim
Salakbiralgi*
İyi tatlım sen cool pozları vermeye çalışmaya devam et kezoşumm seni çok sevdim öptüm bb
JDLWHDLSHSKSBS CIDDEN BU KADAR TILT OLMAN DJWKDH VE TATLIM YAZMAN AHHH zaten tiktok izleyen bir insan da onlar gibi cringe olur.. ne sanmıştım ki:(
Pardon senin gibi iğrenç birine tatlım yazdım zoruna gitmesi çok normal
Özür dilerim acilen tipimi değiştirip Merve yalçın gibi tiktokcu olucam şeffaf kargo Instagram butiklerinden sipariş vericem tatlım 😎😇😍😍
Allahtan merve Yalçını tanımıyorsun izlemiyosun kızın kimlik nosunuda ver tam olsun
Daha demin sana tatlım dememi cringe buluyordun dimi ksmsmnsnsnsnsn
Ne alaka şimdi tatlm uf surda duzgn bibinsan olmaya calisiorum😍😍😍😎😎♿
Abiii ne boşsun yaaa
Neden öyle dedin tatlım
Senin algı problemin varr
Tumblr da daha az takılırsan çözülür diye umuyorum
Canım öyle istedi bebeğim
O zaman tiktok da takilayim tatlim blki gecer
Hyr canım algı problemin için kitap okumanı öneririm
Peki şey yazsam kızlar soruyorda beni hiç umursamayan sevmeyen birine deli gibi aşığım ne yapmalıyım diye soru yazsam
Ayy sen benimi stalkladın
Knk sen baya eziksin yaaa
Evet senin gibi olmak istiyorum çünkü
O yüzden stalkladim
Jsnsnznnznz abi bir git yaaa kskssmzmnz
Beni güldürdün allahta seni güldürsün
Amin inşallah
Baya boş yaptın hadi bb
lan EKPEODŞAKDŞDKŞWLSLXŞ
tiktok takip etmiyorum, beybii.
Tiktoku ve ordakileri kaale alamıyorum üzgünüm
Ben hiç tanımam etmem
zartzurtta takılanın kendisine saygısı yoktur :d
Biri beni öldürsün. Tiktok ne ya?
Tiktok ne tuvalet markası mı?
Acikcasi takip etmiyorum
Teşekkür ederim diğerlerinin aksine insan gibi söylediğin için
Digerlerini okumadim ne demisler. Ben genelde guzel tiktoklari instagramdan denk gelirse izliyorum
git ver. hen cellata
Ne vericem anlamadım
Bunlara deseler bunlar önden koşar kapalılar daha azgın
@SessizFlex doğru konuş sen kimsin böyle konuşuyosun haddini bil
Ne diyorsun Müslüman orppusu
Al bir ergen daha
Tiktok izlemem
tabii ki sne
Takip etmiyorum
Aleyna Tilki
En boş uygulama
Tiktok izlemem