Güzellik & Bakım Erkekler için en kuvvetli jilet markası nedir? SinemElloooo Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Kardeşime bir jilet aldık da, traş etmiyor, kısaltıyor. Diğerleri pürüzsüz yapıyordu. Hangi markayı alsam? bir de versiyon? Güncellemeler+1 yıl Heyy Erkekler için en kuvvetli jilet markası nedir? Cevapla Marka Soruları Nedir Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cafer123456789 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 710 cevap paylaştı. gillette blue 3Ne kadar çok bıçaklı jilet olursa o kadar iyi keser. 2 2 Yorumla SinemElloooo +1 yıl 3 yeter mi? Yorumla Cafer123456789 +1 yıl 3 de yeter. Önemli olan işini görmesi. Çok bıçaklı olduğunda 1 kerede sağlam keser. Ama tekrar tekrar temizleme gerekecek. Tıraş olurken. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Jilette mac 3 mü ne. Ben permatikle sıfır yapıyordum. Permatik diyorum permatik. Kardeşin maymundan 5 dk önce felan mı doğdu o nasıl sakal. 1 6 Yorumla SinemElloooo +1 yıl Ayy delirtme beni ne bileyim ben. Bim’de var mı? yasak gelmeden alayım Cevap sahibi +1 yıl Hhaahhaha delirme ya :D :D şaka dedim.Bimde yoktur sanırsam başka markete bak. Ama bir bak belki vardır SinemElloooo +1 yıl İyi hahahahaah Cevap sahibi +1 yıl Hahaha ne alemsin ya kendine iyi bak 😂😂☺️ SinemElloooo +1 yıl sen de Cevap sahibi +1 yıl ☺️😂😂
erdem-88 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Gillette mach 3 1 2 Yorumla SinemElloooo +1 yıl Bim’de çıkar mı bu alet? Yorumla erdem-88 +1 yıl çıkar Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
gillette blue 3
Ne kadar çok bıçaklı jilet olursa o kadar iyi keser.
3 yeter mi?
3 de yeter. Önemli olan işini görmesi. Çok bıçaklı olduğunda 1 kerede sağlam keser. Ama tekrar tekrar temizleme gerekecek. Tıraş olurken.
Jilette mac 3 mü ne. Ben permatikle sıfır yapıyordum. Permatik diyorum permatik. Kardeşin maymundan 5 dk önce felan mı doğdu o nasıl sakal.
Ayy delirtme beni ne bileyim ben. Bim’de var mı? yasak gelmeden alayım
Hhaahhaha delirme ya :D :D şaka dedim.
Bimde yoktur sanırsam başka markete bak. Ama bir bak belki vardır
İyi hahahahaah
Hahaha ne alemsin ya kendine iyi bak 😂😂☺️
sen de
☺️😂😂
Gillette mach 3 skinguard
darby
Gillette mach 3
Bim’de çıkar mı bu alet?
çıkar