• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

Artık 0 beden kızların modası geçti mi?

adımısenseç
adımısenseç Takip Et
Xper 6 Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
58
Yapay Zekaya Sor
Balık etli hafif toplu kadınlar daha ön planda artık toplumda. Dünya genelinde ideal vücut anlayışı değişiyor gibi. Ama kilo alsam bana yakışmaz :(
Artık 0 beden kızların modası geçti mi?
Kadın Soruları Vücut Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
13 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Harika09
    Harika09 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 89%
    +1 yıl

Belki kadın olmadığım için anlayamam ama sıfır beden kadar saçma bir moda görmedim. Kadınlar sürekli birbirleriyle bir sidik yarışı içerisindeler. Yok en güzel ben olacağım yok en zayıf ben olacağım bu nedir abi ya? İnsanın psikolojisine zarar resmen bir ee bazıları erkekler için zayıflıyor. Yahu ne alaka? Zevkler değişir ama hiçbir erkek ben 0 deden kız seviyorum demez ki öyle de olsa bir erkek için sağlığını tehlikeye atmamalısın, ya da kız arkadaşlarını çatlatmak için sağlığını tehlikeye atmamalısın...

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• acınındibinde
    acınındibinde Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 75%
    +1 yıl

iskelet görünümü erkek kadın fark etmeden etkisi altına aldı. bu etkiden de kolay kolay çıkabileceğimizi sanmıyorum. kadınlar ne kadar iskelet gibi görünse de güzel olmazlar. kadını kadın yapan memeler kalça kıvrımlı hatlar eti butudur. bunlar kadına seksapelete katar. erkek içinde öyle cin ali gibi gözükmekten vazgeçin güçlü bir vücuda sahip olun. iskelet görünümdeki bir erkeğin bir kızı kucağa alıp taşıdığını düşünemiyorum bile. Lütfen biz kadınlar cin ali erkekler istemiyoruz azıcık biskolata erkeklerini örnek alın. ne güzel biskolata erkekleri kılsız kaslı temiz. kasında cılkını cıkarmayın iğrenç gözüküyorsunuz.

kilom 52.

0
    0 Yorumla
  • mervee9833
    mervee9833 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 75%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 320 cevap paylaştı.

Normal zayıf olsalar hatları belli ama zayıf olur güzel dururlar. Öyle kızları da hep beğenirim. Ama artık zayıflık konusu aşırı abartıya kaçıyor. Doktorlar sürekli çok zayıfsın sağlığa zararlı kilo al deseler de kızlar daha da fazla kilo verme çabasında. Sadece kemiği kalmış zayıflıktan derisi kaburgayı bile geçmiş olanlar daha zayıf olacağım diyor. Bu yüzden de artık bu derece zayıfları gören erkekler hep balık etlilere özeniyor. Normal zayıf pek kalmadı, kolay kolay bulunmuyor çünkü

0
    0 Yorumla
  • fouryou06
    fouryou06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl

Daha fazla yemek daha rahat bir yaşam ve sal vermek için bahane arayan birinin safsatası bence son dönemde yapaylık sadece gözden düştü. Her yerde birbirinin aynı kadın/erkek görmek doğallığı ön plana attı, sadece bunu gözlemliyorum. Yoksa zayıf ya da hafif kilolu olmak her zaman kişiden kişiye göre değişiklik göstermiştir.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

68

Cevap

82

Cevap

• nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 36
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı.

Artık 0 bedene bakan insan kalmadı gadası. Artık balık etli kadınlar daha çok ilgi alaka görüyor.

2
    0 Yorumla
  • _ΛqresiF_
    _ΛqresiF_ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı.

sıfır beden güzel değildi iskelet gibi

8
    3 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

iskeletler eksilemiş😂😂

Yorumla
    • Beybii22
      Beybii22
      +1 yıl

Spor yapan çoğu kadın sıfır beden?

Yorumla
    • birileriii_
      birileriii_
      +1 yıl

@Beybii22 Kesinlikle yanlış. Düzenli olarak spor yapanların vücudu fit olur. Fitlikten anlayışın 0 beden mi?

Yorumla
  • _Boncuğum_
    _Boncuğum_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 32
    +1 yıl

Vücut hatları dolgunluk ile belli oluyor. Bu yüzden giydiginin yakışmasi durumu bu şekilde ortaya çıkıyor düşünsene bir kıyafeti giymissin ama hafif balık etlide durdugu gibi kadınsı durmaz. Erkeklerin gözüne hitap edende kadınsı bir fizik 0 bedenler geçti artık yani

13
    10 Yorumla
    • Berivann6
      Berivann6
      +1 yıl

Hatları olup zayıf durumlara her şey yakışır ama

Yorumla
    • baykarizma41
      baykarizma41
      +1 yıl

Kendinizi kandırmayın kimsenin şişko sevdiği yok abazalarla sevgili değilseniz

Yorumla
    • _Boncuğum_
      _Boncuğum_
      +1 yıl

@baykarizma41 şişko diye. Kim 😂😂😂 balık etli 34 beden değilde 38 beden nerenizle okuyosunu anlamadim ayrıca kimse kimseyi kandırdığı yok git bu tür soruların altını oku

Yorumla
    • yuichan
      yuichan
      +1 yıl

Sisko ne alaka acaba balık etli hafif etine dolgun hatları oturmuş kadınlara denir ve hanımefendinin dedigi gibi daha cekici geliyorlar göze her açıdan. Damızlık gibi demiyoruz

Yorumla
    • Berivann6
      Berivann6
      +1 yıl

38 beden bence balık etli olmaz

Yorumla
    • _Boncuğum_
      _Boncuğum_
      +1 yıl

@yuichan aynen sanki dediki 80 kilolar lafları carpitmayi muhalefet olmayı bazı arkadaşlar çok seviyor boşver :))

Yorumla
    • _Boncuğum_
      _Boncuğum_
      +1 yıl

@Berivann6 38 40 42 balık etlidir 34 beden 0 bedendir soruda sorulan 0 beden yani 34 beden olanlar soruya göre de yanıtlar verildi

Yorumla
    • Berivann6
      Berivann6
      +1 yıl

Ben bundan bir kaç ay önce 38 bedendim ama balık etli yine değildim

Yorumla
    • _Boncuğum_
      _Boncuğum_
      +1 yıl

@Berivann6 soruya göre yanıt verdim 38 beden sin ama 0 beden değilsin

Yorumla
    • Berivann6
      Berivann6
      +1 yıl

şu an 34 veya 36 yım

Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Hiç bir zaman kilolu birini sevemedim büyük ihtimalle bundan sonrada sevemem :) güzellik görecelidir. Bazıları kilolu severken, bazıları kaslı sever kimiside normal sever. Benim tercihim her zaman normal veya zayıf kişiler oluyor. Bizde balıketli balina oluyor ;) o yüzden belkide bende önyargı oluşmuş olabilir. Son olarak sıfır beden modası geçti bencede çünkü sağlıklı bir şey değildi. İnsanlara sağlıklı olan daha çekici geliyor.

2
    8 Yorumla
    • Huzur48
      Huzur48
      +1 yıl

Görüşüne saygı duyarım dedin gibi göreceli birsey ama balık etli balina derken biraz ağır olmuş sanki.

Yorumla
    • Kawasaki_Ninja
      Kawasaki_Ninja
      +1 yıl

@Huzur48 çok özür dilerim amacım birilerini kırıp üzmek değil. Bazı kızlar kendilerini olduğu gibi kabul etmiyor ve kendini beğendirmek için zayıflıyor amacına ulaşınca salıyor. Resmen aldatma biraz onun gazıyla balina yazdım tekrar ediyorum amacım kırıp üzmek değil.

Yorumla
    • Huzur48
      Huzur48
      +1 yıl

🙏🙏

Yorumla
    • Kawasaki_Ninja
      Kawasaki_Ninja
      +1 yıl

@huzur48 Eğer kiloluysanız hiç diyetsiz zayıflama yöntemi; ağzınızdaki lokmayı normalde 3 defa çiğneyip yutuyorsanız bu sayıyı sürekli olarak artırın. Önce 5 yapın yaklaşık 6 ay bu şekilde 5 defa çiğneyin istediğiniz şekilde zayıflayana kadar sayıyı artırın ve bunu hayat tarzı haline getirin :) asla eskisi gibi kilolu olmazsınız.

Yorumla
    • Huzur48
      Huzur48
      +1 yıl

Kilolu değilim 60 kiloyum ve cok beğeniyorum vücudumu bu sekilde 😊

Yorumla
    • Kawasaki_Ninja
      Kawasaki_Ninja
      +1 yıl

@Huzur48 O zaman Allah sahabına bağışlasın bacım :) bende kilolu sandım (savunmaya geçince)

Yorumla
    • Huzur48
      Huzur48
      +1 yıl

Hayr ama sonucta onlar hemcinsim ve hiçbir kadına bu tarz söylemler yakıstırılamaz

Yorumla
    • Kawasaki_Ninja
      Kawasaki_Ninja
      +1 yıl

@Huzur48 Kişileri hedef almam ikincisi etrafıma faydalı olmaya çalışırım :) nitekim zayıflamak isteyenlere lokma çiğneme yöntemiyle çok yardımcı oldum 👍 Zayıflamak istemeyen keyfinden ödün vermeden ilik gibi erkek isteyenlerde senin hakkını yiyenler oluyor. Ben demesem bile hemcinslerin diyor. (Balina diye)

Yorumla
  • birisii_i
    birisii_i Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Bende artık ön planda olduğunu düşünüyorum şöyle ki victoria’s secret mankenliği önceden çok ilgi görürdü beğenilirdi fakat bu algının kardashian ailesiyle yıkıldığını düşünüyorum. Hatları ön planda tutma akımını başlattılar. Hatta şu an victoria’s secret mankenliği için tamamen kusursuz kişilerde aramıyorlar. Sıfır beden olmak gerekmiyor yani. Güzellik algısı doğalda demek doğru olmaz hatlı kadınlara kaydı. Dediğim gibi kim kardashianla başladı. şu an kylie bile sonradan olma herkes vücudunu bu yönde şekillendirmeye çalışıyor.

1
    2 Yorumla
    • Beybii22
      Beybii22
      +1 yıl

Vs şartları 175 üstü olmak ve sıfır beden olmak fjkskvkxkv bence yanlış biliyosun ve kardashianlar için dediğinde instagram baddieleri için geçerli normalde kimse öyle değil

Yorumla
    • birisii_i
      birisii_i
      +1 yıl

Vs mankenlerine bakabilirsin podyuma çıkmış mankenler arasında balık etli-kilolu kişiler var. En basit örneği Viktoria Manas. Vs internet sitelerine bakarsan çekimlerinde her bendenden kadına yer vermeye başladıklarını görebilirsin. Trendleri zaten normal insanlar belirlemez ünlüler belirler fakat amerikada olağan bir durum herkes aynı değil zaten fakat modaya uymak isteyenlere bakarsan minimum kaburgalarını aldırdığını görürsün beli inceltmek için.

Yorumla
  • Huzur48
    Huzur48 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 66%
    +1 yıl

Cok zayıf olmak veya cok kilolu olmak iyi değil tabi fakat yorumlarda fitler beğenilir balık etli daha iyidir yazmışlar yanlış abi insanları sınıflandırmayın herkes kendi bedenin de kendi fiziğinde mutlu ve güzellik göreceli bisey sen fit seversin o balık etli sever fit olan kendini savunmus balık etli olan kendini savunmuş öyle bisey yok 55 kiloydum hamile kalınca 93 kilo oldum ama Şu an 60 kiloyum o 93 kilo oldum dönem o kadar mutluydum ki cünkü bir can getirdim dünyaya sonra verdim zaten Şu an daha iyi vücüdum seviyorum hani sen beğenmişşn o beğenmiş kime ne abi vucut senin vucudun birinin benim vücudumu beğenmesine gerk yok

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Boya göre değişir bence bu durum mesela ben 160 boya 48 kiloyum memnunum kendimden. Çünkü boyum zaten uzun değil kilo yakışmaz. ya da max 50 kilo gider ama benim boyumda olan kızlara genelde bakıyorum gobekli iri duruyo ben bu görüntüyü sevmiyorum. Ama 175 boylarındaki birine bu kilo yakışmaz... ama tercihim fitlik çünkü balık etli birisi kendi kilosunu korumalı çoğu kadın kendine bakmıyor evlenip çocuk olunca daha da kilo alıyor... Bel bölgesi ince olmalı, çoğu kadına bakıyorum oranti yok maalesef kalça göğüs büyük olsa da gobekli oluyor her türlü oranti yok.

1
    0 Yorumla
  • Asenawoolf
    Asenawoolf Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

Başkalarına kendini beğendirmek için yaşama. Dünyadaki algı nasıl bilmiyorum ama benim için önemli olan benim düşüncelerim. Ben kendime şimdiki kilomu fazla buluyorum ve zayıflayacağım inşallah, çevremdekilerin düşünceleri zerre umrumda değil. Kendin nasıl mutlu olacaksan öyle kal. Hayatını yaşa, kimseye kendini beğendirmeye çalışma.

3
    9 Yorumla
    • RomeO_RomeO_
      RomeO_RomeO_
      +1 yıl

70 e kadar kilolu olanlar tatlidir

Yorumla
    • Asenawoolf
      Asenawoolf
      +1 yıl

@RomeO_RomeO_ Kimine göre de 70'ten sonrası tatlıdır. Güzellik/yakışıklılık göreceli kavramlardır. Üstelik boya göre de değişir bu söylediğin. 1.55 biri 70 kiloda kilolu durur, 1.70 biri ise 70 kiloda çok da kilolu durmaz, normal durur.

Yorumla
    • RomeO_RomeO_
      RomeO_RomeO_
      +1 yıl

Sen kaç kilosun boy kaç

Yorumla
    • Asenawoolf
      Asenawoolf
      +1 yıl

@RomeO_RomeO_ 1.77'yim, 55 kiloyum.

Yorumla
    • RomeO_RomeO_
      RomeO_RomeO_
      +1 yıl

Heyecanlandım, kalbim. Yerinden çıkacak

Yorumla
    • RomeO_RomeO_
      RomeO_RomeO_
      +1 yıl

@Asenawoolf Harikasin

Yorumla
    • Asenawoolf
      Asenawoolf
      +1 yıl

@RomeO_RomeO_ tamam

Yorumla
    • RomeO_RomeO_
      RomeO_RomeO_
      +1 yıl

Seni tanımak isterdim. Msjjin kapalı

Yorumla
    • Asenawoolf
      Asenawoolf
      +1 yıl

@RomeO_RomeO_ demek ki tanınmak istemiyorum

Yorumla
  • Beybii22
    Beybii22 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 50%
    +1 yıl

Böyle şeyler için kilo alıp vermek ve bunu düşünmek sağlıksız bir zihniyet ayrıca balk etli toplu dediğin kadınlar silikonla vücut hatlarını büyütmüş kadınlardır eminim balık et sıkı derili ve iri kalın kemikli kadınlara denir rihanna veya beyonce gibi

0
    1 Yorumla
    • maniacotaku
      maniacotaku
      +1 yıl

Edirneli misin sen

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

0 beden zaten çokta görmeye alışık olmadığımız manken vucududur ve genelde 170 üstü kızlar oluyor yakışıyormu bazılarına evet. Balık et ise genel kadınlara akışıyor bence hatta günümüz balık etli mankenleri vucut sergilerinde birazdaha önde bakın kıyaft demiyorum vucut

0
    0 Yorumla
  • jeliiboncuk
    jeliiboncuk Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 98%
    +1 yıl

Aynaya baktığında nasıl mutlu oluyorsan moda o dur kilo için de bu geçerli aşırı zayıflık aşırı kilo tabi göze hoş gelmez ama nasıl mutluysan o kilo kal 🧚‍♀️

3
    0 Yorumla
  • LastMindBender
    LastMindBender Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Temizlik, bakım, özgüven, özsaygı ve zekâ.

Bu beşine sahip misin ve aynaya baktığında mutlu oluyor musun? Cevabın evet ise boyun, kilon, bedenin, giydiğin kıyafet, saçının rengi ve modeli önemli değil, modan asla geçmez.

1
    0 Yorumla
  • beyazyakalıanarşist
    beyazyakalıanarşist Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 94%
    +1 yıl

Benim açımdan hiç bir zaman ön planda olmadı sıfır bedenler ne o öyle hint fakiri gibi deyneğe sarılır gibi kadın dediğin balık etli olmalı sarıldığında kollarını doldurmalı

2
    0 Yorumla
  • sergioconstanc
    sergioconstanc Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

Salak lan bu kızlar altta yazan yorumları okudum da " ay şimdi kilo mu alcaz ay bana kilo yakismiyo ay şöyle ay böyle " mal mısınız olum siz? Ortaya atılan güzellik algısının niye peşinden gidiyonuz? Bilmiyonuz mu bundan mağdur olacak kadınlar var. Kime ne yakisiyorsa takılsın abi işte ne modası moda diye birşey yok. Adam üretmiş tasarlamış koymuş oraya sevdiysen al sevmediysen alma niye sırf moda diye kilo alasiniz kardes. Hey Allahım. Akıl çok büyük nimet yav yemin ederim

2
    0 Yorumla
  • mervems91
    mervems91 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 68%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Hadi ordan asla geçmez kilolu kızların züğürt tesellisi olmuş bence 😂

5
    0 Yorumla
  • onanesanane
    onanesanane Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 69%
    +1 yıl

Herkese balık et yakışmayacağı gibi 0 beden de yakışmaz. 0 beden akımı genç kızlarda ciddi sağlık sorunlarına neden olduğu gerekçesi ile artık o kadar gündemde değil daha sağlıklı ama fit olunması teşvik ediliyor.

0
    0 Yorumla
  • ilyess
    ilyess Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 370 cevap paylaştı.

0 beden sadece podyumda modaydı. Göze hiçbir zaman hoş gelmedi. Balık etli değil normal kiloda olmak her zaman kabul görür ve göze hitap eder.

3
    0 Yorumla
  • Mnbb111111
    Mnbb111111 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 97%
    +1 yıl

0ı 1i bilmem ama kızlara zayıf olmak her zaman daha çok yakışıyor bence. O yüzden geçti diyemem. Yüz güzelliği ayrı bir konu tabi ama eğer vücut güzelliğinden bahsediyordak bence kesinlikle zayıflık

1
    0 Yorumla
  • santrose
    santrose Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 86%
    +1 yıl

Balık etli kadın tamam çok güzel oluyor da yerine göre 0 beden kızlara kimse kötü demez benim idealim her zaman 0 kızlar ama balık etli kızları görmezden gelmem

1
    0 Yorumla
  • chiii
    chiii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl

Bak herkesin kendisine yakışan kilosu vardır bazıları zayiflasa çok kötü görünür mesala ünlülerden lizzo adlı ünlüye bak yani kendini böyle kasma ye gitsin

1
    0 Yorumla
  • nickbulmayanherif
    nickbulmayanherif Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 78%
    +1 yıl

Obezler çoğalıyor değil de ideal vücut ölçüleri değişiyormuş :)
    Sıfır beden zaten sevilen bir şey değildi ama moda diye tahta gibi ettiler kadınları. ideal kadın fiziği kıvrımlı ve fit olur.

1
    0 Yorumla
  • EvcilLimon
    EvcilLimon Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl

Geçmedi benim için geçmez Ben 34 bedeni kadın seviyorum onu gitti kadını sevmiyorum Yasemin Özilhan gibi olacak Kadın Dediğin Miranda Kerr gibi olacak vücudu

0
    0 Yorumla
  • xxxpeembee
    xxxpeembee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Balık etli olduğum için vücudum daha net ve güzel gözüküyor balık etli değilim aslında sadece boyum 1,77 kilom68 ideal olunca çok iyi bir sonuç oluyor bel ince basen geniş

0
    0 Yorumla
  • Berivann6
    Berivann6 Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Ben genetik olarak yazıfım normal zayıflık yani yesemde kilo almam spor yapıyorum bu da 0 bedene düşmemi sağladı hatların. belirgin ama genel olarak vücudumdan memnunum moda falan umrumda değil :)

0
    0 Yorumla
  • BanaGöreee
    BanaGöreee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Dış görünüşle alakalı endişen olmasın. Seni seven öyle sever. Partnerine de nasıl seni göröek istiyor sorarak öğrenebilirsin. Ama sen kendini güzel gör gerisi gelir. Asla kendini küçümseme

0
    0 Yorumla
  • Sahip06
    Sahip06 Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 34%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı.

Çöp gibi neredeyse kırılacak gibi ve tüm kemikleri sayılan kadınlar bana göre hiç çekici olmadı.
    Yıvarlak ve belirgin hatları olan kadınlar daha sexydir.

0
    0 Yorumla
  • Zevcefil
    Zevcefil Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Moda, dünyanın algısı, geleneklerimizin algısı, hiç birisi önemli değil bunlar. Bunu yapan birşeyler var ve bir çok toplumu yönetiyor bu çok açık. Sen moda için yapma bunları nasıl istiyorsan öyle yap

0
    0 Yorumla
  • Thunderdome69
    Thunderdome69 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35 , eic 85%
    +1 yıl

Dünya eski bakış açısına geri dönüyor, o beden kurukemik gecmiste kaldı ama bu demek degilki dombili koca g. tlü kizlar iyidir, spor yapsin fit zinde sıkı olsun yeter.

0
    0 Yorumla
  • iremmlyy
    iremmlyy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 69%
    +1 yıl

56 57 kilonun ideal olduğunu düşünüyorum hafif biraz kilo herkese yakışır daha güzel duruyor bence

3
    3 Yorumla
    • cheekystaff
      cheekystaff
      +1 yıl

boyun 155 160 ise evet.

Yorumla
    • iremmlyy
      iremmlyy
      +1 yıl

1.56 fmsjdkakksa

Yorumla
    • iremmlyy
      iremmlyy
      +1 yıl

Ben 61 kiloyum ama hedefim de 55 falan bende güzel durur kısa boy azcık kilo

Yorumla
  • BarışInfinity2020
    BarışInfinity2020 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 55%
    +1 yıl

Hayır geçmedi. türkiye de kilolu kızlar çok olduğu için sapıklar onları seviyor. diğer ülkelerde Hala aynı 0 beden kız en ideal vücut tipidir.

1
    0 Yorumla
  • Berna_Ulu
    Berna_Ulu Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

0 bedenin modası hiçbir zaman geçmez. Bu, karantina süresince kilo alıp da veremeyenlerin kendilerini avuttuğu yeni yöntem galiba. :D

1
    0 Yorumla
  • ayberkrodoplu
    ayberkrodoplu Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 32%
    +1 yıl

Tabikide kadın dediğin balık etli hafif toplu olur erkek gibi zayıf sert kadın pek güzel olmuyor. Erkekten bir farkı olması lazım.

1
    0 Yorumla
  • Nazarrrrww
    Nazarrrrww Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Bir sey ne kadar moda olursa olsun her zaman insanlarin zevkleri farklidir ve guzellik gorecelidir o yuzden bir onemi yok

1
    1 Yorumla
    • emre505
      emre505
      +1 yıl

Kesinlikle öyle çok zekice bir yorum

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

0 beden falan ne ya aşırı zayıflık iyi değil bence. kilolu olmak da iyi değil tabi. yine göbeğin falan olmasın hoş görünmüyor ama kemiklerin saylıacak kadar da zayıf olmamalı bence ben öyle düşünüyorum

1
    0 Yorumla
  • dolelsldllslsks
    dolelsldllslsks Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Gelişmiş olsa mükemmel olur zayıf olsa iyi olur şişko olursa olmaz benim vücut anlayışım bu yönde ama zayıf olunca da ilişkiden zevk alamiyorsun

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bu tarz şeyler kişiden kişiye göre değişir. Hiçbir zaman balık etli kızlar bana cazip gelmedi, öyle olmak da istemedim. Benim için zayıf kızlar daha hoş, narin ve zarif.

2
    1 Yorumla
    • Berivann6
      Berivann6
      +1 yıl

Bencede hatlar olsun zayıf birinde oda güzel bence

Yorumla
  • HürreemSultaaN
    HürreemSultaaN Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 48%
    +1 yıl

38 beden güzel ama sıfır beden gerçekten güzel değil 🌺

2
    0 Yorumla
  • mavisaclıbiri
    mavisaclıbiri Takip Et
    Xper 7 Yaş: 24 , eic 70%
    +1 yıl

Sana yakışmayan şeyi millet beğenir diye yapma. Biz bu dünyaya elalem ne der diye gelmedik bacanam. Nasıl mutluysan öyle yaşa, değişme. 😎😉👍🏿

0
    0 Yorumla
  • Pijamaterlij
    Pijamaterlij Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Bence güzelliğin modası oldupuna inanmıyorum. Bir insanın zevkleri bu kadar kolay manipüle ediliyorsa o insan düşük zekalıdır.

0
    0 Yorumla
  • Cavendish
    Cavendish Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 76%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 634 cevap paylaştı.

Sırf moda diye kilo almak ya da vermek? Gerçekten bu kafalar ile nasıl mutlu olabiliyor/yaşayabiliyorsunuz?

0
    0 Yorumla
  • Mindestens_34
    Mindestens_34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

0 beden kadınlar hiçbir zaman moda olmadı ki, kadınlar kendini kandırdı hep. Bir erkek 0 beden kadını beğenmez

0
    0 Yorumla
  • Sarıkanarya_
    Sarıkanarya_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 71%
    +1 yıl

Ben seviyorum balık etlileri onlarda insan açık giyinmelerinden hoşlanmıyorum ama kendi tercihlerleri

0
    0 Yorumla
  • LimonluPastanınHüznü
    LimonluPastanınHüznü Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 82%
    +1 yıl

"Modası geçti mi? " tabiri çok yanlış ve çirkin bir tabir. İnsan bu, insandan bahsediyoruz. Modası geçmek ne demek ya?

0
    0 Yorumla
  • Bombolokok
    Bombolokok Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 85%
    +1 yıl

Herkesin zevki farklı. Öyle bişey olduğunu düşünmüyorum ama güzellik algısında değişmeler olmaya başladı.

0
    0 Yorumla
  • ballıçöreek
    ballıçöreek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25
    +1 yıl

Hatların belli olması çok hoş bence. 0 beden kızlar bana bile bazen itici geliyor

4
    0 Yorumla
  • JazzD
    JazzD Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

Evet 0 beden olmayan hanımların avuntularını okudum ve gidiyorum. :D

1
    2 Yorumla
    • venediklimerve
      venediklimerve
      +1 yıl

Kesinlikle katılıyorum 34 bedenim herkes laf ediyor bıktırdılar beni ama sürekli diyetteler

Yorumla
    • JazzD
      JazzD
      +1 yıl

Ya bakma işte boş yapıyolar 😂

Yorumla
  • Fkusna_Huy
    Fkusna_Huy Takip Et
    Master Yaş: 42
    +1 yıl

Televizyonlarda sıfır beden özentisi yayılsa da balık etli kadın her zaman bu coğrafyanın gözdesi olmaya devam etmiş ve edecektir

0
    0 Yorumla
  • Bleuee
    Bleuee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 93%
    +1 yıl

Ben zayıfım bu şekilde rahat ediyorum kilodan hoşlanmıyorum herkesin düşüncesi farklı

1
    3 Yorumla
    • anticoor07
      anticoor07
      +1 yıl

boy da varsa ıyı

Yorumla
    • Bleuee
      Bleuee
      +1 yıl

@anticoor07 boyum 1.59 😂

Yorumla
    • anticoor07
      anticoor07
      +1 yıl

hımm yaslanmazsın o zmn topuklu gıyıyo msn

Yorumla
  • Nixantos
    Nixantos Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 94%
    +1 yıl

Olmak istediğin gibi ol toplumun sana dayattığı gibi değil.

1
    0 Yorumla
  • Poyrazporaz35
    Poyrazporaz35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

Aynen artık eskidedir zayıf şimdi balık etliler ilgi odağı

1
    0 Yorumla
  • FilozofHYPATİA
    FilozofHYPATİA Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 89%
    +1 yıl

Ay inşallah
    50 kg alti da yasaklanir tez zamanda İnşallah alsjskskskla

1
    4 Yorumla
    • Berivann6
      Berivann6
      +1 yıl

Genetik olarak 50 kilo altıysak yasaklanma nedir 😄

Yorumla
    • FilozofHYPATİA
      FilozofHYPATİA
      +1 yıl

@Berivann6 olsun yasaklansin yine de
      Zorla yedikce iştah açılır genetik falan yalan olur alsjskalal

Yorumla
    • Berivann6
      Berivann6
      +1 yıl

Ne saçma ya herkes istediği kiloda kalsın işte

Yorumla
    • FilozofHYPATİA
      FilozofHYPATİA
      +1 yıl

@Berivann6 ya dalga geçiyorum yaa🙄
      Banane kim naparsa yapsın

Yorumla
  • EfeÜlkü
    EfeÜlkü Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 93%
    +1 yıl

Bence hala fit vücutlu kadınlar daha çekici. Bide karın kasları olmuyo mu off efsane yakışıyo😍

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ideal görünüs kendini rahat ve güzel hissettiğin dir. Bu algı için uğraşıyoruz feministler olarak. Biz kadinlari bir rahat bıraksınlar istiyoruz.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Öncelikle derdini sk eyim bravo kendini hiçe sayarak millete göre değiştiriyorsun. Balık etli öne çıkmış piyasada diğerleri silinmiş bilmemne sanki satış yapıyorsunuz ank fiziğe sıfır bakan erkek bal gibi de var da işte böyle düşünen kadınla işi olmaz onun da tek istediği şey kültürdür

0
    0 Yorumla
  • müendisbey
    müendisbey Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 33%
    +1 yıl

artık ideal olan zayıf-balık etli arası bu zamanda..

0
    0 Yorumla
  • boheminsan
    boheminsan Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 58%
    +1 yıl

Nereden biliyorsunuz yakışmayacağını? Biraz tombulluk kadınlara çok yakışıyor bence. :)

0
    0 Yorumla
  • HolOluluT
    HolOluluT Takip Et
    Yoda Yaş: 28
    +1 yıl

Geçti tabiki ufacık göbekler
    Elini uzattığında yanlarını sıkabilmesi falan aşırı zevk verir erkeğe
    Kadin dediğin yağlı ve şefkatli olur

0
    0 Yorumla
  • Sedajennefer07
    Sedajennefer07 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 53 , eic 78%
    +1 yıl

Çok seviyorum sıfır bedeni. Ama hiç bir zaman olamadım böööö.

0
    0 Yorumla
  • ÇokHavalıyımm
    ÇokHavalıyımm Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

Burdaki kezbanların balık etten anladığı kendileri gibi 1.60 70 kilo😂😂 falan. 1.78 53 üm yağsızım en azından 😂

1
    3 Yorumla
    • RomeO_RomeO_
      RomeO_RomeO_
      +1 yıl

Tahta misali

Yorumla
    • Beybii22
      Beybii22
      +1 yıl

@RomeO_RomeO_ yağsız olmak dümdüz olduğu anlamına gelmiyo canım

Yorumla
    • RomeO_RomeO_
      RomeO_RomeO_
      +1 yıl

@Beybii22 ölçüler önemli tabi.

Yorumla
  • Acil_yardım
    Acil_yardım Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 41%
    +1 yıl

O neymiş öyle ya :D 0 beden giyen insan mı olur? Dkkss

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (90)
Devamını Gör(135)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Artık 0 beden kızların modası geçti mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

0 beden modası sizce de artık geçmedi mi? 39 cevap verildi
Ergen kızların abuk sabuk giyim tarzı nezaman son bulucak acaba? 4 cevap verildi
Artık kızlar vücuda bakmıyor mu? 7 cevap verildi
Kızlar, Çorapta deforme (ip kaçması) moda mı oldu? 3 cevap verildi
Bugün 15-16 yaşlarında kızlar gördüm çok seksi giyinmişler yeni nesil fena :D? 13 cevap verildi
Açık giyinen kızlar basit mi olmuş oluyor? 14 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sen geceye bir şarkı bırak Bende sana bir şarkı bırakayım mı?
  • Kas yaparken günde 1 paket lor peyniri yemek mi daha mantıklı yoksa protein tozu mu?
  • Mesleğinizi üç emoji ile yazın desem?
  • Kadın ruhundan anlarmısınız?
  • Size nankörlük eden birine kin duymadan nasıl yaşayabiliyorsunuz?
  • Oyun oynamayı özlediniz mi?
  • Çekici biri olduğunu düşünüyor musun?
  • Tatile kiminle gidilmeli?
  • Sevgilin sözünü dinlemezse ayrılır mısın?
  • Sizce Türkiye son maçını oynamadan Dünya Kupası'ndan elenebilir mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨