maskarayı değiştirmek lazım 3/6 ayda çünkü göz hassas bir yer netice de ama diğer ruj fondöten bronzer oje gibi şeyleri uzun süre kullanıyorum onca para veriyoruz onların dediği gibi altı ayda değiştirsek ohoo
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Iyi kalitede üretilmiş bir fondötenin ömrü, hiç açılmadan 1-1,5 sene, açıldıktan sonra ise 5-6 aydır. Pudra fondötenler akıcı kıvamlılara kıyasla daha uzun ömürlüdür. Açıldıktan sonra 1 yıl kadar kullanılabilirler.# pudra 2 yıl dayanabilir. #Parlak renkli ve sedefli rujlar, açılmadan 2,5 yıl, açıldıktan sonra en fazla 6 ay dayanır. Pastel renkli ve mat rujlar ise, açılmadan 3 yıl, açıldıktan sonra en fazla 1 yıl kullanılabilir. #Ojeler açılmadan 1 yıl açıldıktan sonra 8_ 9 ay kullanılabilir. #Stick ve toz kapatıcı 2 yıl likitler 1 yıl kadar kullanilabilir. Allık 1 yıllık süre.. Göz farı 3-4 ayda bir değiştirilmeli.. Likit ya da kalem farketmez 3-4 ayda bir değiştirilmelidir.
Yaaaağ 😍😍Ne demek kuzum yaa❤ Ben şahsen bir ömrü olduğunu düşünmüyorum. Her gün makyaj yapan bir insan değilim. Özel günlerde yapıyorum desem daha doğru olur. E haliyle o makyaj malzemesi kalıyor 1-2 yıl.. valla kullanmaya devam ediyorum.. ağzına kadar dolu bir şişeyi nasıl atayım gönlüm el vermiyor ki..😅