Genel kesim kaşlarını alıyor diye bizim de mi almamız gerekiyor? Kaşlarımın ortası da dolu daha önce hiç aldırmadım ama sürekli bakışlara maruz kalıyorum. Yakın çevrem de aldırmam için baskı yapıyor. Hani doğallık önemliydi? Aldırmayan kadınlar bile var
Dürüst olmak gerekirse ben de kaşlarımı hiç almadım. Bana da baskı yapanlar oldu ama ben kendimi nasıl mutlu hissediyorsam öyle davranmayı seçtim. Ve bence şu güzellik algıları artık yok olmalı. Kalbi iyi olan insan en güzel insandır... Ama siz kendi istekleriniz doğrultusunda kaşlarınızı alıp almayacağınızı seçin. Ne de olsa bedeniniz size ait.😊Almak zorunda değilsiniz.
Aslında garipsenecek bir bok yok bence. Ben anlayamiyorum neden ortasinda da çıkan kıllar başka insanlara garip gelir ki? Ha, küçük çocuklar vs onlar değil ben de küçükken garip bulurdum ama aslinda cok cok normal bir durum. İstersen alırsin, istersen ellemezsin. Cevredekiler garip garip bakiyor diye almana değmez.
neden olsun ki dünyada o kadar çok psilik varken tek kaşlıların garipsenmesi kadar garip bişey yok sen nasıl istiyorsan öyle yap tek kaş ya da çift kaş insanlar bunu garipseyeceğine şu tecavüzcü pislikleri garipsesinler doğğalık en güzeli istediğin gibi takıl kimseyide takma
Tek kaş olmak garipsenecek bir durum değil ama öyle olmak zorundada değil insan kendine aynada bakmalı... gerekli rütuşları kendisi yapmalı... zor birşey değil...
Garipsememizin nedeni çünkü genel olarak kadınlar erkekler alır ama öyle bir topluma sahibiz ünlüler neyi moda etse onu yapan insanlar ve bazıları gerçekten iğrenç.