Az önce benzer bir soru sordum ama burada odaklandığım nokta tüylere nasıl bir işlem uygulanmalı ve uzama süreci daha uzun sürmeli. Koltuk altı tüylerinin geç çıkması için nelere dikkat edilmeli?
Koltuk altı tüylerinin geç çıkması için ne yapılmalı?
Koltuk altı hijyen açısından vücuttaki en önemli bölgelerden biri olduğu için bu bölgedeki istenmeyen tüyler de insanı daha çok rahatsız eden bir durum. Keşke bu bölgedeki tüyler daha geç çıksa, daha az terlemeye sebep olsa diye düşünüyoruz. Peki bu nasıl olacak?
Koltuk altı tüylerinin geç çıkması için ne yapmak gerek?
Koltuk altı tüylerinin epey geç çıkmasını istiyorsanız kalıcı epilasyona başlayabilirsiniz. Lazer veya iğneli epilasyon ile yeni tüyler epey geç çıkacaktır. Normal epilasyon yöntemlerinde tüyleri aldıktan sonra ufak tefek kalanları cımbızla almak, epilasyon sonrası ilk birkaç gün tüy azaltıcı serum ve karışımları kullanmak koltuk altı tüylerinin geç çıkması için işe yarayabilir. Bunlara vaktim yok diyorsanız en güzeli tıraş. Tüyler geri çıkmamış dahi olsa, her gün lavaboda bile koltuk altını saniyeler içinde tıraş ederek her zaman pürüzsüz koltuk altlarına sahip olabilirsiniz. Bu kadar sık tıraşın tahrişe sebep olacağını düşünüyorsanız entegre jel barlara sahip Gillette Venus çeşitlerini tercih edebilir, Gillette Venus Satin Care tıraş jeli kullanabilirsiniz. Tıraş sonrası nemlendirici krem kullanmak, kurutucu deodorantlar yerine nemlendirici olanları tercih etmek sorun yaşamanızı engelleyecektir.
lazer en geç çıkartan yöntemdir onun dışında ağda da uzun süre çıkmamasını sağlıyor ama kararma yapıyor veya benim önerim koltukaltına jilet yap her sabah düzenli olarak alırsın ohh bebek gibi yumuşacık oluyor asla batmıyor üstünden de krem sür 👌🏻üstelik uzamasını beklemek zorunda kalmıyorsun hemde kararmaya sebep olmuyor