Asıl sorun bu görünmeyenlerde ve çok kısa olanlarda. Beni çok rahatsız ediyorlar ve onlara karşı genel bir yöntemim yok. Sizden tecrübelerinizden hareketle kısa tüyler nasıl alınır noktasında görüşler bekliyorum.

Asıl sorun bu görünmeyenlerde ve çok kısa olanlarda. Beni çok rahatsız ediyorlar ve onlara karşı genel bir yöntemim yok. Sizden tecrübelerinizden hareketle kısa tüyler nasıl alınır noktasında görüşler bekliyorum.

Gerçekten takıntılı ve mükemmeliyetçi biri için hiçbir epilasyon yöntemi tam anlamıyla tatmin edici değildir. Çünkü neredeyse her yöntemden sonra küçük küçük kısa tüyler kalır. Bu tüylerden kurtulmanın yolu gayet basit.

İster ağda, ister epilatör kullanın; uzun bir epilasyon seansından sonra bile minik kısa tüyler kaldığını görmek doğal. Bu kısa tüyler genelde yeni yeni çıkan tüylerdir ve henüz istenen uzunlukta olmadığı için de ağdanın, epilatörün yakalaması zordur. Vücudunda tam ve mükemmel temizlik seven, pürüzsüzlük isteyenler bu yöntemlerden sonra bir başka yöntem daha kullanmalı. Küçük bölgelerde (koltuk altı, bikini gibi) kalan tek tük kısa tüyler cımbızla alınabilir. Ancak bununla uğraşmaya herkesin sabrı yetmez ve özellikle bacak gibi bölgelerde acılı olacaktır. Kısa tüyler nasıl alınır sorusunun en iyi cevabı tıraş. Ben ağda için güzellik salonuna gittiğim dönemde bile eve geldiğimde duşta tıraş oluyor ve tüy çıkma süresini geciktiriyordum. Epilasyon yönteminiz ne olursa olsun ardından tıraş olabilirsiniz. Hatta özellikle bu mevsimde kısa tüylerin uzamasını beklemek yerine direkt tıraş olmak en iyi fikir.
Cevap
3Cevap
Buz Lazer ile istenmeyen tüylerden kalıcı olarak kurtulabilirsiniz. Buz Lazer ile kıl folikülleri kalıcı olarak tahrip edilir ve kıl bir daha uzamaz.
encrypted-tbn0. gstatic. com/images en soldaki setin icinde geliyor kesiyor koparmiyor agdasiz ama kısa çözüm. ya da lapiden kullanirsin
gitmemis link braun silk epilde kalem gibi ince bir epilator var o is gorur
O işi bilmem ama böyle dikkatli olan kadın candır!
Epilasyon aletiyle
Ağğğğğğda ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar