Yine bir hassas soru ile karşınızdayım. Bu sefer bu hassas konuda en kolay çözüme nasıl ulaşırız onu sormak istiyorum. Bikini bölgesi en kolay nasıl temizlenir?bikini bölgesi temizliği
Arkadaşım ben şimdiye kadar bunu dert eden erkek görmedim, şahsen ben de dert etmem. Sonuçta temizlikle alakalı bir durum da değil. Ayrıca güzel durmadığı gibi kötü de durmuyor. Etkisiz bir mevzu yani.
Bikini bölgesi vücuttaki en hassas ve acı eşiği yüksek bölgelerden biri. Bu bölgenin temizliği her açıdan özen istiyor. Peki bikini bölgesi en kolay nasıl temizlenir?
Bikini bölgesi temizliği için kolay yöntemler
Bikini bölgesi tüyleri yer yer ince ama genel olarak vücuttaki en kalın ve sert tüylerdir. Aynı zamanda bu bölgedeki cilt de ince ve genellikle hassas olur. Bu ilginç kombinasyon sebebiyle bu bölgeyi temzileyecek bir yöntem bulmak zor. Herkes ilk olarak ağdayı önerecektir; ancak bu bölgede ağdaya dayanabilmek için çelik gibi sinirleriniz olmalı. Öte yandan uzun süre ağda kullanılan bölgelerde cilt sarkması meydana gelebileceğinden yüz ve bikini bölgesi için ağda tavsiye edilmez. Tüy dökücü krem içerdiği kimyasallar sebebiyle genital bölgede kullanılamaz, sadece yüzeysel olarak kasık bölgesinde tercih edilebilir. Eldiven yöntemi bikini bölgesinde sıkça tercih edilen ama kolay olmayan bir yöntem. Bikini bölgesi en kolay nasıl temizlenir sorusunun cevabı yine tıraş olacaktır. Duş sırasında tıraş bıçağı ile kolayca bu bölge temizlenebilir. Tüylerin yeniden uzamasını beklemye de gerek olmadığından hijyenik bir yöntemdir. Bu bölgeye tıraş bıçağı sürmekten çekiniyorsanız Gillette Venus'ün oynar başlıklı, kıvrımlara uyum sağlayan modellerine bakmanızı öneririm.
Bikini bölgesi tamamda koltuk altını ağdayla alınmalı bence çünkü siz farketmesenizde küçük küçük kökleri kalıyor ve kaldırdığınızda biz hepsini görüyoruz. Çok kötü bir görüntü. He kapalıysanız koltuk altı görünen şeyler giymiyorsanız o ayrı. Gerçi beyler demişsin ama söylemeden geçemedim.
Ben aksini iddaa etmedim zaten @eşsizgüneşim kapalılar temiz değil diye birşey söylemedim onların koltuk altı önplanda değil jiletlede alabilirler ama açık giyinen biriysen kollarını kaldırdığında kökleri belli oluyor dedim.
arkadaşım normal olanı budur. küçük yaşta gelişiminiz tamamlanmadığı için eski halinizle şimdiyi karşılaştırmayın.
dudak bölgesi erektil bölge ve hareketli bölgedir. orada deri fazladır yoğundur. bu nedenle de koyu renk görünür. ayrıca kıl kökleri de dışa görüntü aktarır.
mesela diz kapağı , göz kapağı ve dirsek gibi bölgeler de hareketli bölgedir. bacağınız açıkken dizinize bir bakın bir de bacağı bükünce. bacak açıkken deri yoğunlaşır koyu görünür ama bacağı bükünce deri gerginleşir renk açık görünür. göz kapağıda göz kapalı iken deri gerilir açık renk olur ama açıkken deri toplanır koyu görünür.
Bikini bölgesi temizliği klasik yöntemlerdn ağda, tıraş bıçağı veya cımbızla yapılabileceği gibi modern teknolojileri kullanan alternatifler de mevuttur. Lazer uygulamalarıyla epilasyon merkzlerinde ya da kişisel IPL cihazlarını kullanarak kendi evinizin rahatlığında istenmeyenn tüylerden kurtulabilirsibiz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ağda Nasıl çalışır: Sıcak veya soğuk ağda cilde tüylerin büyüme yönünde uygulanır. Sertleştikten sonra üzerine kumaş şeritler yerleştirilip büyümenin yönünün tersine hızla çekilir ve beraberinde tüyler de gelir. Alternatif bir seçenek önceden hazırlanmış ağda stripleridir.
Hangi bölgelerde iyi çalışır: Bacaklar, bikini, kaşlar, koltuk altları ve üst dudak.
Avantajları: Ağda cildi haftalarca pürüzsüz tutabilir ve bu nedenle bir süre tüy almayı düşünmeniz gerekmez
Epilasyon ile temizleniyor. Ben her sene tatil öncesi giderim epilasyon yaptırırım güzellik merkezine. Benim gibi gelen bir sürü insan olur olur tatil için epilasyon yaptırmaya çoğunluğu kadındır benim gibi tek tük erkek olur güzellik merkezinde.
Ağda zamanla kararma ve sarkma yapar. Özel bölgen iğrenç gözükür. En iyisi buz lazer. Ben şu an venus gillette ile alıyorum ve memnunum. Korona bitince de lazere başlayacağım. Verilen parayı sonuna kadar hak ediyor bence
Ağda yakabiliyor ya da jilet ter iç çamaşırına dikkat etmen lazım %100 pamuklu giy kremler falan var ama çok etkili olmuyor lazerle beyazlatma işlemi yapılıyor fiyatı yerine göre 1000-2500 ₺ arası değişiyor ama kesinlikle etkili.
fotogradı geçtimde seni gün boyu o halde gördüler ve sen farkında değilmiydin. saçmalama. gayette farkındaydın. her haltı en gereksiz seyi bile en ince detayına kadar didikleryen siz akdınalr farkında olmuyorsanız bu düpe düz yalandır.
0
4 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
Rüzgardan dolayı elbise yapısmıs vücuduma fotografta. Tüm gün öyle degildi. Farkında olarak neden böyle bir sey yapayım? sen saçmalama
Kıllı ya da kılsız bizim açımızdan önemli değildir. Bizim açımızdan önemli olan şey direk olarak yatağa atabilmektir. Ama o kıllar senin kendine karşı olan saygındır. Sen nasıl rahat ediyorsan öyle yap.
Kadının vajinasında abartılı olmamak kaydıyla bir miktar kıllı olmasını severim ve tercih ederim. Atasözü bile var. A... buldun da kıllısını mı arıyorsun diye
Oha oyle bir seyi asla istemem 😂 bir evde 2 killi fazla, kendim alirim, zaten lazer dusunuyorum ama yok yani ona en pis halini degil aldirmak gostermem bile
Jiletle almak saçma ağdayı çok iyi bir şekilde kullanırsan acı sorunun ortadan kalkar. Ben olsam etkilenirdim. Senin temiz olman benim sana karşı değerli olduğumu hissettirir.
Sorun yok gibi oluyor ilk zamanlar sonra o pürüzsüz yapı bozulmaya başlıyor alistigini düşünüp sallıyor. Ben şahsen aynı durumu yaşadım baktım olmuyor epilasyona gönderdim net çözüm kaymak gibi ☺
ben ağda ile alıyorum çünkü jiletle bikini bölgesi sertleşmeye başladı kocamda farkettikten sonra ağdaya döndüm biraz canım yanıyor ama yapcak başka bişe yok
Jiletle al al bir sure sonra kayis gibi oluyor. Duzenli agda yaptiran kadinla joletle alan kadin arasinda lokumla kaktus arasindaki fark kadar fark var :)
Etkilemez sıkıntı olmaz. Ben kaç yıllık evliyim hep jiletle alıyorum iki günde hemen çıkıyo tabi onun dışında bir sorun olmuyor. Hatta her zaman temiz olacak diye bir kaidede yok merak etme görmüyorlar bile.. 😅
Ben kendi adıma kıllı hatun sevmiyorum. Hastalıktan dolayıaşırı tüy sorunu yaşayan bayan arkadaşlar var diye yorum yapıp yapmamakta kararsız kaldım. Ama yazmadan da duramadım.
pürüzsüz olması cok ıyı bırseydır ama sert olur jıletten dolayı agdayı kullan bence pamuk gıbı yumusak oldugu ıcın daha ıyı etkı yapıp bırden fazla yapmasına sebeb olursun yanı daha uzun surer agda kullan temız olması cok ıyıdır
Sen jiletle traş edilmiş ve rengi daha koyu olan bir penisi sorun eder misin peki.,?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Biz söz var burda iğrenirim diyenlere aldırış etme alayı açık donsuz görse üzerine atlar ''Sapık değilim ama o bölgeyi görürsem (Anla İşte) affetmem diyen erkekler kaynıyor ortalık.
etkilenir. sonuçta herkes temiz insanla olmak ister kirliyi pasaklıyı kim ne yapsın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hiç birşey olmaz gayet normal. kadınlar erkekleri öyle kabul ediyorsa bizde etmemiz gerekir. kararma olsa ne olacak ki takmayın bunlar. önemli olan temiz olması iki tarafında.
Bence iyi degil çünkü sürekli ayni görmek istemem bazen her tarafı tüylü bazen şekiller yapmalı renk katmalı yani hatta bazen o yatağa yatmalı ben agda yapmaliyim
neden iğreneyim ben seviyorsam traş ederim şeyini. evvlendiğinde hamile hamile nasıl orasını görüp temizleyecek. yine kocası temizleyecek. öyle değil mi? birlikte olduğun yaladığın öptüğğün yer neden iğreniyorsun ki