Güzellik & Bakım Ergenlikte çıkan tüyler dökülür mü? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor 16 yasimda cenemde yanakta gobekte belde ust koldaki tuylerim grilesti ve artti sozce bunlar dokulurmu. yuzumde bir kactanr dokuldigunu gordum ama emin olamadom herkes zamanla dokulir diyor. Güncellemeler+1 yıl Güncel Ergenlikte çıkan tüyler dökülür mü? Cevapla Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
mekansahibişahmaran Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Dökülmüyor yalan söylüyorlar bende de duruyor artık mecbur lazere gideceğiz. 0 0 Yorumla
elus1919 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Dökülmez ya zaten ergenliğe girdiğin için çıkıyor bundan sonra alacaksin o kadar büyütme gözünde 0 0 Yorumla
Eagle19855 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 87% +1 yıl Bence dökülmez maalesef killaniyorsun ama çaresi var sonuçta 0 0 Yorumla
izmirjdjsjsjs Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl O tüyler dökülmez ama lazerle aldırabilirsin 0 0 Yorumla
Keşkebenimolsan Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Kilo kaç 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 64, boyum 169 normal boyuma gore Yorumla Keşkebenimolsan +1 yıl TKP yap sorularım olacak sana gizlisin Yorumla Soran +1 yıl Buradan sorabilirsin Yorumla Keşkebenimolsan +1 yıl Soramam sora bilsem zaten yazardım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Dökülmüyor yalan söylüyorlar bende de duruyor artık mecbur lazere gideceğiz.
Dökülmez ya zaten ergenliğe girdiğin için çıkıyor bundan sonra alacaksin o kadar büyütme gözünde
Bence dökülmez maalesef killaniyorsun ama çaresi var sonuçta
O tüyler dökülmez ama lazerle aldırabilirsin
Kilo kaç
64, boyum 169 normal boyuma gore
TKP yap sorularım olacak sana gizlisin
Buradan sorabilirsin
Soramam sora bilsem zaten yazardım
Dökülmüyor canım