Başlıkta da yazdığı gibi burnumdan çok şikayetçiyim artık hayatım alt üst olmaya başladı burnum gerçekten aşırı derecece geniş sağa ve sola oldukça geniş insanlar burnumla dalga geçmeye başladı gelen giden buna vergi alıyorlsr mi vergi veriyo musun gardaş sende de ne burun varmış gibi ifadeler kullanıyor rahatsız olduğumu söylüyorum ama kimse dinlemiyor geceleri ağlamaya başladım artık ruhsal olarak çöktüm her sabah ayna karşısında burnuma küfrediyorum artık bu durum sıkmaya başladı size saçma gelebilir ama artık psikolojim bozulacak çünkü sürekli aklımda hayatımı mahvetti
Mesela ben beatbox yapıyorum iyi derecede ama video paylaşamıyorum insrahramda dolaşırken elim sola kaydıpında kendimi kamerada görünce moralim bozuluyor sosyal medyada son 3 senede paylaşılmış fotoğraf yok gerçekten canımı çok sıkıyor özgüvenim gerçekten 0
Son 3 senedir sevgili vs hiç olmadı önce çok yakışıklıydın ergenlik zamanı burnum bğyünce kızlar benden uzaklaştı bir burunun bu kadar şeye yol açacağını tahmin etmemiştim
Son olarak estetik yaptırma şansım yok ve onunla yaşamayı öğren demeyin ben bununla yaşayamam çünkü
Mesela ben beatbox yapıyorum iyi derecede ama video paylaşamıyorum insrahramda dolaşırken elim sola kaydıpında kendimi kamerada görünce moralim bozuluyor sosyal medyada son 3 senede paylaşılmış fotoğraf yok gerçekten canımı çok sıkıyor özgüvenim gerçekten 0
Son 3 senedir sevgili vs hiç olmadı önce çok yakışıklıydın ergenlik zamanı burnum bğyünce kızlar benden uzaklaştı bir burunun bu kadar şeye yol açacağını tahmin etmemiştim
Son olarak estetik yaptırma şansım yok ve onunla yaşamayı öğren demeyin ben bununla yaşayamam çünkü
Güncellemeler
+1 yıl
Hadi lütfen birisi yardım etsin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar