Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılCok bisey yok alma her ay ugraşirsin uzaktan belli bile olmaz
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Valla hanımlar. Bunun sarısı siyahı, yoğunu seyreği, uzunu kısası yok. Tüy diye nitelendirerek kendinizi kandırmayın. Kıl işte. Niceliği, rengi, boyutu önemsiz. Var mı, yok mu? Erkekler düz düşünür. Ama benimkiler sarı, ama benimkiler az diye kendinizi kandırmayın.
Hiç kollar alınır mı, aldıkça çoğalır diye o kezbanca düşüncelerinizi de savunmayın. Madem kol alınmaz, bacakta alınmasın o zaman. Koltuk altını da alma. Bacakta aldıkça çoğalıyor.
Sen etek giyecem diye bacaklarını tertemiz, pürüzsüz yaparken, kısa kollu, kolsuz giyerken niye aynı özeni göstermiyorsun? Kollarının bacaklardan ne farkı var, ne eksiği var?
Sen isteidğin kadar bakımlıyım de kendine, istediğin kadar giyimine kuşamına dikkat et, istediğin kadar suratına boya sür, istediğin kadar saçını başını yaptır. Kollarında kıl olduktan sonra hepsi fıs.
Kılsız kadın yoktu eyvallah. Onda hemfikiriz. Ama kollara ne gareziniz var?30 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 781 cevap paylaştı.
+1 yılHayır neyini alıcaksın bunların
00 Yorumla
İnce lazerin görmediği tüylerini iğneli epilasyon ile alabilirsin. Lazere para verdiğine göre iğneliye de verebilirsin gibi duruyor? Yani dert bile değil. :D Birkaç seansta tamamen kurtulmuş olursun. ^^ Ya erkek olsaydım D: evlenmemek için bahane olmazdı benm için dediğim gibi çözümü var. Ama sen gene de hormon testi filan da yaptır o bölgelerde çıkan kıl, tüy pek normal değil diyorlar. Üzülme yani..
04 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHormonlarımda bir sorun yok test yaptırdım. Fakat iğneli acı veren bir yöntem ve sırt göbek göğüs gibi büyük alanlı bölgelere pek yapılmıyor o acıya dayanabileceğimi de sanmıyorum.
Gizli Soran+1 yılDüşünebilirim belki.. Teşekkür ederim :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
294
Cevap
353Cevap
Kızların vucudunda kıl olamayacak diye bir kayde yok sakılı daha doğrusu yanak larında tüylenme olan kadında gördüm bu gayet normal bazı erkekler var sırtında kıl var omuzunda kıl var kollarında omuzdan itibaren kıl var sonuçta vucudun kapalı örtülü. Olabilir sevmeyen varsa epilasyon yapabilir Hoş durmuyo olabilir sevmeye bilir insan ama bunu aşşalıyarak yadırgayarak söylememek lazım erkeklerde kıllı olması göze çarpmaz sonuçta erkek ama kızlarda göze çarpıo allahta ona göre yaratmış
10 Yorumla
+1 yılDurmaz olmazsa dövme yaptırılır.
50 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 453 cevap paylaştı. Malesef ki öyle pis adam cok var
Spor salonunda gördüğümde direk söylüyorum ben fazla acık sözlüyüm bu nedir diyorum ayıptır kocaman adamsınız vs
Spor hocasıyım
Onu söylerken de çekinmem
Salonda öyle pis adam görüntü kirliliğine sebep olacak adam barındırmam.01 Yorumla
+1 yılEğer ortada polikistik over sendromu gibi bir rahatsızlık varsa sorun değil, sonuçta sağlık sorunu. Onun dışında benimkini geçmediği sürece sorun yok, kimse kimseyi Değiştirme veya kusuru ile utandırma hakkına sahip değil.
11 Yorumla- +1 yıl
@herasgirl çok teşekkür ederim.
+1 yılsen burada gay falan diye laf atanlara bakma. çevremde çok var bunu genelde seven erkekler yapıyo. hem canının acıdığını bildiği için sana kıyamıyo hemde koldaki kıllar rahatsız etmiyo. kesinlikle seni sevdiği için :)
12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılTeşekkür ederim içimi rahatlattın 😊
- +1 yıl
bende teşekkür ederim :)
Benimde bir arkadaşımın sevgilisi aynı böyleydi biz onun ruh hastası oldugunu düşünüyorduk :) çocuk aşırı psikopat derecede kıskançmışta başkaları için mi yapıyorsun kime beğendirmeye calısıyorsun kendini gibi şeylere giriyormuştu :)
10 YorumlaBabacım mesela ben kol kıllarımı almıyorum az var çünkü kimsede almak zorunda değil ama bıyık alınmalı rengi ne olursa olsun sizinle tanışan insan kollarınıza değil yüzünüze bakar kol kıllarını almak bakım değil yani
00 Yorumla
+1 yılkardeşim şöyle ki hem erkekte hem kadında erkeklik ve kadınlık hormonu ikisi de vardır kadınlarda bazen testesteron hormonu fazla salgılanınca anormal olarak yanak gibi bölgelerde böyle oluyor bunun için doktora gitmelisin :)
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHormonal bir sorunum yok.
+1 yılHerkesin ne dediğini boşver, nasıl rahat ediyorsan öyle kalsın derim.
Birileri yüzünden kalıplara girmek zorunda değilsin, kimse değil.30 YorumlaBirileri rahatsız oluyor diye almak zorunda değiliz ama bence hoş durmuyor. Hele kol kılı bile almayıp oje sürenleri anlamıyorum ✩
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılAlmaya gerek yok ki.. eczanelerde sarartıcı var. 3 - 5 liraya satıyorlar... ya da oksijen sür hemen sararsın..
20 Yorumla alma bence bir erkeksin sonuçta ve erkek dediğin birazda olsa kıllı olur lazer evet ksin çözüm ve çok rahat tavsiye ederim ama bir erkek olrark gerek yok bence masraf alma üşüme
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılGerek var kız ayool
Madem alıyorsun lazere git kökten çözüm olsun, o tüyleri alanların çıkmaya başladığı evredeki görüntüleri hiç hoş değil bence almak için uzamasını bekliyorlar falan kötü yani.
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet kötü epey kız ayool
Bence almalisin zaten bir kere aldigin zaman hep almak istiyosun miss kaymak gibi😄 evet bazi erkeklere itici geliyor aldiktan sonra neden itici geldigini anliyorsun
00 Yorumla
+1 yılHani belli belirsiz vardir ya onlar goze bile batmiyor ama hormonal bozukluktan oturu asiri tuylu hatta bildigin killi olanlar varya onlar bana baya bir itici geliyor.
00 YorumlaKoltuk altında kıl olmaması erkeği daha seksi ve cazip hale getiriyormuş falan deyip gaz ver bence. diger türlü söylersen kırılabilir. bu şekilde kırmadan anlatabilirsin
00 Yorumla
+1 yılbir traş makinası hediye al ona. koltuk altı için uygun aparatları var. 1 dakka sürmez alması makinayla. olmadı çakmakla tutuştur :))) şaka tabi ciddiye alma sakın :))
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılahaha çok iyi ya
- +1 yıl
takip edersin artık. sonraki yorumlarda iyi olabilir belkimm :P
+1 yılinsanların ne düşündüğüne bakıp ağda yapmamalısın kendin için yap bunu bir başkası için değil ayrıca madem erkeklere sordun o zaman kimler görüş belirtsin kısmında kızları kapatırsın zor bir şey değil
00 YorumlaSenin iyiliğini istiyor. Acidigini dusunuyor. Ve sonucta tekrar cikacak. Tekrar cikarken hos durmuyor...
20 Yorumla
+1 yılÜf bıktım ya herkes kendince bir güzellik algısı yaratıp diğerlerini ona uymaya zorluyor bu ne? Ben almıyorum kol kıllarımı mecbur da değilim.
10 YorumlaHayır, durmuyor ama bu algıyı zaten biz kendimiz yarattık. Kötü durmasa da insanlarda öyle bir algı olduğu için almak zorunda hissediyoruz.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen tüy dökücü ile alıyorum aylık.
Marketten tüy dökücü al, hadi şunları alalım de banyoya girdim ve in ayak ol, senin elinden olunca da zorluk çıkarmaz ;)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbacaklar yazın her zaman açık olmasa da kol t-shirt giyildiği için hep meydanda oluyor. Şöyle elini gezdirdiğinde kaymak gibi kayması da çok güzel bir his. Ayrıca kol vücudun en acımayan bölgesi bence. Al derim
10 Yorumla
+1 yılKıllı seviyo deyince kötü anlaşılır :P
Tüy onlar bence de güzel bir görüntü :) vazgeçilmez değil tabi ki. Ama bunu başka yerdeki kıllara yormamak lazım :)20 Yorumla
+1 yılNormal bazi erkekler killi seviyor herkesin zevki farklidir. Caninin da agdayla falan acimasini istemiyorda olabilir kiyamiyordur
10 Yorumla
+1 yılBacaklarımda çok az çıkıyor oda zaman almıyor kol sıkıntı
20 Yorumla
+1 yılBence itici değil. İsterse aldırır isterse durur. Benim için sorun olmaz
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Alma sende. Millete göre yaşama. Ben doğru bulmuyorum.
20 Yorumlaaldıkça daha çok çıkacak öyle kalsa daha iyi gibi..
20 Yorumla
+1 yılbu nasıl kıl be yarisi sarı yarisi siyah
sarartici mu kullandın03 Yorumla
Soran+1 yılHayır siyah değil ya
Soran+1 yılKullanmadım asla ben almıyorum bile ne ugrascam
- +1 yıl
fotonun sağ tarafı (kök kismini) siyah gördüm ondan alma o zaman pembik derdine ne cocuum
kol kılı çok belli olmadığı sürece alınmamamalı bence ama dudak hep farkedilir hele ki bir erkekle yakından konuşurken farkedilir o yüzden dudak üstünü almamak itici bence.
00 Yorumla
+1 yılvalla komple itici koldakilerde dudak ustundekilerde soruya birde beldekileri eklersen oda ayrı bir itici
00 Yorumla
+1 yılTabii ki kıllar kızlar da hep iticidir. Erkekler kadar kolların da kıl olan bir kızın çekici olduğunu iddia edemem.
00 Yorumla
+1 yılİtici bulan erkekleri çekici bulup, sorun olarak görmeyenleri itici gören kadınlar o nedenle onlar nasıl görüyorsa öyle olsun diyeyim en iyisi...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kız ne kadar güzel olursa olsun hafif tüy , kıl bile onu erkeksi göstereceğinden leş gibi görünür ve soğuma sebebidir. Bir erkek gözüyle bakamadığınız için bu durumu asla ve asla anlayamayacaksınız
00 Yorumla
+1 yılHoş durmuyor. Alışmamışız... Ama bu sizin suçunuz. En başta belki hiç almasaydınız, umurumuzda bile olmazdı. Şimdi görünce çok garip geliyor.
00 Yorumla
+1 yılSarı gibi olanlar dikkat çekmiyor ama siyah ve uzun/sık olanlar dikkat çekiyor alınması kolaysa alınsın yani :)
00 Yorumlaİlkokulda bir öğretmenimizin kolunda simsiyah kıllar vardır. İncecik güzel bir bayan ama kollar kıl dolu inatla almıyordu onları ilginç. 😂
00 Yorumla
+1 yılZaten bir genital bir de koltuk altı. Başka kılları da kesmesine gerek yok. Hıyarlık yapmaya lüzum yok
00 Yorumla
+1 yılYa allah askina zaten kendilerinin bacaklar gogus bolgesi gobekler popolar tuylu olan bir varlik senin sirt tuyunden rahatsiz nasil olsun anltsanaa biraz burda yok olmaz diyenlere bakma sen
10 Yorumla
+1 yılÖnce kendini sevmelisin ki başkaları seni sevsin. İçindeki iyi özelliklerin yanında hep bir kusur olabilir. Hiç kimse mükemmel değildir.
00 YorumlaHe bir orası kalmıştı. Oksijen suyu sür güneşe tut. Birde kollamı ugrasılır ya Allah aşkına. Erkekler ne kadr rahat bir de kol mu alcan.
00 Yorumla
+1 yılBence garip sonuçta gorsel onemli, sen kendini nasil görmek istiyosan oyle yap ama bence almalisin hoş durmuyo siyah siyah kıllı
00 YorumlaNormal değil.. yani şöyle.. eğer alınmamış şekild kalsaydı normaldi * şimdi alonmış bir kıl daha kötü uzar ve vahşi gözükür... bundan sonr alman gerek.. ayrıca adamın ben kıllı seviyorum demesi anormal..
10 YorumlaHepsi itici bence. Bİr kızda saç, kaş ve kirpik dışında kıl olmamalı.
10 Yorumla
+1 yılTene göre değişiyor bende hem az hemde ten rengimde olduğu için belli olmuyor
10 Yorumlaİster kol olsun ister başka bölge olsun kadında tüy olmamalı ki kadını erkekten ayıran bir özellik olmalı kadın temiz olmalı
00 Yorumla
+1 yılKol tüyünü de dert etmeyin ama çok belli oluyorsa evet itici oluyor
10 YorumlaErkek gibi davransana. ne bu kol kıllari aldirmalar, kız ayollar falan. yazık sana
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYazık bana kız ayool
Yazın da ferah ferah yelleniyor :D
Kışın ise uzun kollu iş görüyor. Üşümüyorum12 Yorumla
Gizli Soran+1 yılEvet uzun kollu iyi olabilir kız ayool
+1 yılkol tüyü almıyorumda dostum senin hakkında 10 tane soruya denk geldim :):) kız ayol kelimesi sadece kızlara ait değil :) saygılar
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılAyh sağ ol ayool
- Güzellik & Bakım konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılTakıntı edilecek bölgeleri halletmişsin zaten. Dert etme.
10 Yorumla
+1 yılO kadar sıkıntı herkesle var abartılacak bir olay değil düzenli ağda ile çözülür ya pürüzsüz kız mı var piyasada 😄
00 YorumlaBen ayva tüyü sevenlerdenim şahsen, tercih sebebi bile olabilir benim için ne kadar olduğuna bağlı olarak :D
Benim cevabı çok dikkate alma yani.00 YorumlaUzayınca eskisinden daha kötü olacağını düşünmüş olabilir.
10 Yorumlasenden sıkılırsa osman amca ile yakılma ihtimali yüksek... bulandım :(
10 Yorumlatiksinmenin bir anlamı yok, sonuçta bunu üreten vücudumuzdur..
11 Yorumla
+1 yılnormal görüyorum sonuçta var yani olmamasını isterdik ama varsa diye de hor görülmez
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 5,6b cevap paylaştı. Sen kendini sevmezsen kimse de sevmez seni. Soruna gelirsek evet evlenirim ne var bunda.
17 Yorumla
Gizli Soran+1 yılKız dediğin kılsız tüysüz olur diyorlar. Haklılar belki fakat elden geldiği kadarını hallettim zaten. Sorun erkeklerin kusursuz güzellik araması.
Gizli Soran+1 yılİmkansızı istiyorlar işte :D
Gizli Soran+1 yılAnladım teşekkürler , içim rahatladı biraz.
Gizli Soran+1 yılİnşaallah :)
galiba tenin açık bayağı almanıda hiç istememiş , bembeyaz tenli kızların almasına gerek yok ki
10 Yorumla- Devamını Gör (587)
Devamını Gör(632)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem