Güzellik & Bakım Vücudu kore kızları gibi olan kızları nasıl bulursunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben 160 boyunda 49 kiloyum ve vücut yapım onlar gibi yani seksi değil ama tatlı. Böyle vücutları nasıl buluyorsunuz Vücudu kore kızları gibi olan kızları nasıl bulursunuz? Cevapla Vücut Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
kalbikırıldıbikere Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl kore kızları efsane bosuna kora hayranı degılım. senın soruna gelecek olursam erkekelr neden mınyon ıster arzular bunu bılmıyorsun galıba 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
otastann Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl yaani tatlılar ama ben ırkçılık yapmıyorum fakat asyalıları güzellik açısından pek sevmiyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yüz olarak değil zaten mesela onların gözleri küçük benimki büyük kirpiklerim vs belirgin ben vücut olarak sordum sadece Yorumla otastann +1 yıl vücut olarak çok tatlı, minyon, tam ölçülü bir vücutları var bence Yorumla
Onur_ist Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 81% +1 yıl Kadınsı olmayan kız tipidir... İşi zordur ama bu memlekette yinede kimse yok demez.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ölçülerimiz aynı ama ben kendimi o kizlara benzetemiyorum😂 2 14 Yorumla omentonrim1 +1 yıl Neden peki Yorumla Soran +1 yıl Beyaz tenli değil misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kumralım Yorumla omentonrim1 +1 yıl Kumral daha tatlı olur yaaa Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @omentonrim1 yüz olarak hic alakamiz yok Yorumla omentonrim1 +1 yıl Olsun nolacak ki hahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlar süt gibi bembeyaz Yorumla Soran +1 yıl Ben de bembeyazım kalçam bir miktar daha büyük ama vücudum onlar gibi kdjxj Yorumla omentonrim1 +1 yıl Soran kız vücudun çok seksiymis heee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen koresin kanka 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende ne abaza çıktın @omentonrim1 Yorumla omentonrim1 +1 yıl Ben abazan değilim lütfen ;) Yorumla Soran +1 yıl Aynen ya şurda kız kıza konuşcaz kara kedi gibi araya giriyor 😂 Yorumla omentonrim1 +1 yıl Yürüyorum ben size :) mrrrrrr Yorumla
Sarcosuchus Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Sen kim koreli kızlar gibi olmak kim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka şimdi ya Yorumla Sarcosuchus +1 yıl Alakası olması mı gerekiyor Yorumla Soran +1 yıl Nereden biliyorsun beni gördün mü görmedin o zaman aşağılamaya hakkın yok Yorumla Sarcosuchus +1 yıl Aşağılamadım ki, belki onlardan daha güzel olduğun için söyledim,Ayrıca bana göre japon kızları kore kızlarından çok daha güzel Yorumla
mert12356 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Seksi değil tatlı ne 😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl E öyle ama Yorumla mert12356 +1 yıl İyi bakalımm ) Yorumla
sppoorrccuu Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl Yaşın kaçc 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 20.. Yorumla sppoorrccuu +1 yıl Beyaz misin sende Yorumla Soran +1 yıl Evet uzun kıvırcık saçlı beyaz tenliyim Yorumla sppoorrccuu +1 yıl Hmm güzel ama bunların kalçası küçük oluyor Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
kore kızları efsane bosuna kora hayranı degılım. senın soruna gelecek olursam erkekelr neden mınyon ıster arzular bunu bılmıyorsun galıba
Neden
yaani tatlılar ama ben ırkçılık yapmıyorum fakat asyalıları güzellik açısından pek sevmiyorum
Yüz olarak değil zaten mesela onların gözleri küçük benimki büyük kirpiklerim vs belirgin ben vücut olarak sordum sadece
vücut olarak çok tatlı, minyon, tam ölçülü bir vücutları var bence
Kadınsı olmayan kız tipidir... İşi zordur ama bu memlekette yinede kimse yok demez..
Ölçülerimiz aynı ama ben kendimi o kizlara benzetemiyorum😂
Neden peki
Beyaz tenli değil misin
Kumralım
Kumral daha tatlı olur yaaa
@omentonrim1 yüz olarak hic alakamiz yok
Olsun nolacak ki hahaha
Onlar süt gibi bembeyaz
Ben de bembeyazım kalçam bir miktar daha büyük ama vücudum onlar gibi kdjxj
Soran kız vücudun çok seksiymis heee
Sen koresin kanka 😂
Sende ne abaza çıktın @omentonrim1