- Güzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Bende çatlak değil, bildiğiniz yarıklar vardı. 2 cm boyutunda incelmiş parmak girecek gibi
Asla ve asla düzelmez dediler,
Sonra bir başka sepele,
3 Günlük, 7 günlük 21 günlük ve 25 günlük su orucu, ( açlık, otofaji diye de geçiyor) yaptım.
Cildiyeci dedi ki,
Bu ne ile yaptığını bilmiyorum ama, her hangi bir ürün ile yaptıysan Milyarder olma şansın bile olabilir, ama inadına ona hiç bir şey söylemedim.
İzden eser bile yok,
Onu bırakın 48 yaşında insanın teni nasıl olurda bebek gibi olur dedi.
Çok zor oldu ama, sağlıkla ilgili sorunlarımın büyük kısmı yok oldu.
Ve bunun geri dönüşü yok dedikleri bir problemin için son seviye 4 ten 2 ye indiğini gören doktorlar önceleri bu yanlış burada aşağı dönüş olmaz diye aynı tetkikleri daha gelişmiş sistem ile yapıp sonucun doğru olduğunu gördüklerinde çok şaşırdılar.
Ama hala oruç ile bu iş olmaz diyorlar.
.012 Yorumla- +1 yıl
Su orucuyla mi geçti çatlakların
- +1 yıl
Tam olarak nasıl yapılıyor bu su orucu?
- +1 yıl
.
Oruç ve otofaji ilişkisi ya da sadece otofaji olarak araştırın.
Ben kısaca bulanı yazayım;
Yoshinori Ohsumi, hücrelerin kendilerini arındırmaları ve yenilemeleri üzerine yaptığı araştırmalarla ödüle layık görüldü. Ohsumi, 8 milyon İsveç Kronu (yaklaşık 833 bin euro) para ödülünün de sahibi oldu. Hücrenin kendisini arındıran ve yenileyen mekanizmasına "otofaji" deniyor.
. - +1 yıl
Baş tarafı eksik kalmış;
Nobel Tıp Ödülü, Japon hücre biyoloğu Yoshinori Ohsumi'ye verildi.
. - 1 yıl
Benim size ulaşmam lazım. Bende de çatlaklar var aşırı derecede hayattan soğudum. Sizdeki çatlaklar beyaz çatlaklar mıydı. Eski çatlak bile olsa otofaji bu durumu düzeltir mi. Nereden bakarsanız 4-5 senelik çatlak bendekiler.
- 1 yıl
Abi sen nereye gittin ya. Gerçekten ulaşmam lazım sana. Bu çatlak mevzusu psikolojimi bozdu
- 1 yıl
@Simayparlar çok mu var çatlak
- 1 yıl
@Hassas_Dokunuşlar Evet. Diz arkası. Bel bölgem kolum. Benim için ölümden beter. Çünkü depresyondaydım ani kilo aldım. Önemsemedim önemsemeye gücüm bile yoktu. Şimdi ben naptım diye düşünüyorum.
- 1 yıl
@Simayparlar kaç kilo aldin aşağı yukarı
- 1 yıl
Sizin çatlaklarınız kaç senelikti. Yani daha yeniyken mi otofaji uyguladınız
En İyi Cevaplar
Arkadas bilip bilmeyen herkes yorum yapmisya biraz cozum odakli olun ya da yazmayin.. hanimefendi bu cizikler kilo alip verme sonrasi ortaya cikar ciziklerin gecmesini tek yolu tekrar kilo alman😅😅 demicem tabi lazerle dovmler bile silinniyo bole basit seyleridedr yaptirabilirsiniz yaktirip sonrasinda derinin onarimi kendiliginden olucagindan yeni deri ciktiginda cizik olmaz..
14 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi yani bunlar geçer mi
- +1 yıl
Peki ne yapmam lazım
- Güzellik & Bakım konusunda 351 cevap paylaştı.
+1 yılBence korkutucu görünmüyor ama kilo alıp vermeden ziyade yediğin besinlerden tutta alerjik bir şeyden ötürü aldığın besinler mi tetikliyor bence cildiyeciye bir randevu al derim Zambak. Bu arada "Beyaz Zambaklar Ülkesinde" kitabı aklıma geldi, tavsiye ederim. Dr. dan sonra sonucu söyle, merak ettim ben de.. Sağlıklı günler dilerim.
14 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😊
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim, bu arada kilolu biri olmaman güzel.
- +1 yıl
155 boy 53 kilo
- +1 yıl
Vaovvv, boyuna göre kilon çok çok iyi.
+1 yılHerkez doktor olmuş 😀 badem yağı nemlendirici kremler lazer tedaviler dinleme kimseyi seni ölüme gönderirler sende vücüdun hatları kalçaların yaşın dolayı yerine geliyor her yaşın bir olgunluğu ve dili görünüşü var derler bu yüzden berkarsın anladık erkek arkadaşında mı yok
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
Fazla kilodan kaynaklanıyor. Genelde sporla vücud sıkılaştıkca geçebiliyor. Yalnız özür dilerim ama Kalçan hiç yok gibi görünüyor
13 Yorumla- +1 yıl
Var var
- +1 yıl
+1 yılBu nasil bir şey kilo mu alıp verdin? pek de belli olmuyor çok da takılma
11 Yorumla- +1 yıl
Yoo hep aynı kilodaydım
+1 yılilk önce bio oil dene geçmezse güzellik salonunda çatlak tedavisi yaptır
22 Yorumla- +1 yıl
Hangi bitki yağını alim
- +1 yıl
gratisten bio oil al direk
Kilo alıp vermişsin. Benimde bacak da var ama benim doğum sonrası kalan çatlak.
312 Yorumla- +1 yıl
O çatlak nereye kadar gidiyor 🤪
- +1 yıl
Ahaa kızdı😄 :))) demekki her kadına yazıyormuşum ne demek oluyor günün 24 saati burda değilimki :)))
- +1 yıl
Gizli yorum yapsanda demekki kanın çekiyor 😄
- +1 yıl
Rahatsız olanlar için @KızlarSoruyor yorumları kapatma özelliği getirdi isteyen kapatabiliyor...
- +1 yıl
Kimi rahatsız etmişim? Kiminin hoşuna gider kimi sevmez sende günün yasağının hararetini bizden çıkarıyorsun galiba :)))
- +1 yıl
Güzel güzel konuşmak varken niye kalp kırıyorsun yani sitede sırf bana dikkat ediyormuşsun gibi takibindeyim sanki :))
- +1 yıl
İnsan gibi geliyorum ya bu suç dimi neyse yazmam iyi günler
Gizli Üye(25-29)+1 yılGecmez hamile oluncada göbeğinde çatlak oluşacak ama yenileri çıkmaması için vazelin surebilirsin yumusatiyor özellikle hamileyken vazelin sur göbeğine
24 Yorumla- +1 yıl
Vazelin sadece size o an geçti ya da yumuşama hissi verdiği için kullanılıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@KaptanEmre16 catlamasini engelliyor orayı yumasattigi için tabiki olur qma az olur
- +1 yıl
Bende daha iyi bir başka yöntem olduğunu bir kadından öğrenmiştim.
Cevap sahibi+1 yıl@KaptanEmre16 he olabilir ben bunu biliyordum
Gizli Üye(30-35)+1 yılYemin ediyorum sana bir kadında en sevdiğim külot türünü giymişsin. Bu halde sakın karşıma çıkma sakın
13 Yorumla- +1 yıl
Ahaha
Cevap sahibi+1 yılHatun sen hep böyle külotlar mı giyiyorsun? Yeminle fotonu gördüm dimdik oldu
Cevap sahibi+1 yılBaşka foton var mı böyle
- Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇoğu kadında oluyor geçmiyor sanırım ama doktora sorabilirsin
40 Yorumla Ee zamanlar 30 yaş üstü sendromuna hoşgeldiniz... bazı ceviz yapı sürenler var... bunları araştırabilirsiniz.. derinizi yağlandırma gereği olabilir... isterseniz bir de cildiye hekimiyle görüşünüz..
00 Yorumlakremı vr catlak pahalı bıraz ama duzelıyo kılo alıp vermeden oluyor masaj yapan surmesı öntıklı
13 Yorumla- +1 yıl
Nasıl anlamadım
- +1 yıl
tamam canım
+1 yılSık kilo alıp vermekten kaynaklanıyor, losyonu vardı bunun.
10 Yorumla
+1 yılKırmizi pembeyken geciyor ama boyle ten rengi halini aldiklarinda gecmiyor yani gec kalmissin
30 Yorumla
+1 yılMusaitsen biraz konusabilirmiyiz çatlaklar hakkında ve genel olarak. sari kantaron yağı sur bunun icin
10 YorumlaAni kilo değişimlerinde oluyor. Çoğu insanda var zaten, sadece bazı kişilerde ten renginden dolayı çok belli değil
00 Yorumla
+1 yılBunun kremi olması lazım çatlaklığa iyi gelen
Ayrıca kalçan güzel bence çatlaklığı kafana takma 😉00 Yorumla
+1 yılHer çatlağa her kırışıklığa her lekeye takmayın, alışın bunlara keza yaş 40'a doğru giderken maalesef bunlar artacak.
00 Yorumla
+1 yılAni kilo degisikliklerinden olur bu kendiliginden duzelir. Karantina gunlerinde can sikintisidan kendini incsliyosun anlasilan😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSayın hanım efendiler sizce ayıp değil mi bu paylaşım?
10 Yorumla
+1 yılYa abla bu kadar abazanın içine sen nasıl böyle bir foto atıyorsun
10 Yorumla
+1 yılÇatlak giserici ve vucut toparlayaci kremler işe yaradigi sıyleniyor denemellisiniz biraz fiyatlari. pahali olabiliyor ama guzellikte kolay saglanmiyor
00 YorumlaDerin gerginleşiyor ve bazen büzüşüyor. sonuçta iz oluyor.
00 Yorumla
+1 yılHızlı kilo alip verdin mi hic ya da dogum falan oldugu zaman oluyo genelde
00 Yorumla
+1 yılBirden kilo vermekten kaynaklı olarak doğmuş olabilir bir uzmana görün
00 YorumlaKilo alıp verme ile oluyor bu çatlaklar fizigin iyiymiş aslında
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 446 cevap paylaştı. O kadar çok yemek yersen olacağı buydu 🙂
11 Yorumla- +1 yıl
☻☻☻☻☻
geçmez. hiiç boşa uğraşıp da paranı çarçur etme. eğer görüntüsünden hoşlanmıyorsan yaptırabilirsen dövme yaptır o bölgelere. gayet hoş durur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolan çatlaga çözüm yok ama olucaklar için çözüm var yaglar, ve kalçanda degil karın ve bel noktanda çatlakların bunu bilmelisin
00 Yorumla
+1 yılevli isen doğum lekesi hem kalça harika çatlaklık ruhta kalpte kişilikte olmasın tatlım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkilo alıp vermekten kaynaklanmış çatlak izi bunlar doğal kremler var aktarda satılan eğer ki onu kullanırsan geçer
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıluzun zamandır görüşemedik denk gelemedik galiba nasılsın
Cevap sahibi+1 yılbişey sorcam sana ama burdan değil özelden sadece merak ettiğim için lütfen
Cevap sahibi+1 yılselammm nasılsınnnnnn
+1 yılSende yine birşey yok bazılarında çok daha fazla senin varla yok arası bence iyi yani
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKalçayı komple görürsem daha iyi yorum yapabilirim :D :P
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kadar temiz bir kalça görmemiştim hiç tam şaplatmalık bee!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiyor onlar annemde de var krem sürdü soda ile birlikte yine de geçmedi
00 YorumlaKilo alıp vermeden dolayı olmuş kilonu sabit tutarsan zamanla geçer
01 Yorumla
+1 yılkilo aldığında oluyor böyle
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla zambak hanım itici durmuyo ayrıca güzel kalcanız var yaşınıza göre kalcanız yuvarlaklıgı sıkı olusu iyi bişey
00 Yorumla
+1 yılGüneşlenin bol bol, faydası olur.
18 Yorumla- +1 yıl
Zaten esmerim güneşlenirsem kapkara olurum
- +1 yıl
Açık kalan kısımlarla renklerin eşitlenmesi lazım, bol güneş kremi iyi bir önlem olabilir fazla kararmamak için
- +1 yıl
Peki sağol
- +1 yıl
Ani kilo değişimi olmuş sanki. :)
- +1 yıl
Yok aslında hep aynı kilodaydım
- +1 yıl
Genellikle ani zayıflamayla olan bir durum bu, ondan öyle olduğunu düşündüm.
- +1 yıl
Aslında belli bir yaştan herkeste çıkıyor galiba
- +1 yıl
Olabilir, çok da bilmiyorum sebeplerini
+1 yılçok çekici bence geçmesin :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence çok sorun varmış gibi görünmüyor ama çatlakları gidermenin bir yolunu biliyorum isterseniz
00 YorumlaÇatlak tedavisi olmalısın
23 Yorumla- +1 yıl
Nasıl oluyor
- +1 yıl
tamam canım
+1 yılÇatlaklar geçmiyor diye biliyorum. Bazı yağlar var denedin mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhahaja 31 yasinda misiniz? Saka herhalde bu.
17 Yorumla- +1 yıl
32 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılDalga gecmeyi bırakın lütfen
- +1 yıl
Niye
Cevap sahibi+1 yıl20 yasinda gibisiniz cunku profil fotografinda
- +1 yıl
😅😅😅sağol
Cevap sahibi+1 yılCidden catlaga falan ben hic takilmadim bir sey belli bile olmuyor ama kalcayi gelistirmeniz lazim bu fizige bilginiz olsun.
Cevap sahibi+1 yılBana mesaj atabilir misiniz
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaslında kaçnda tam yoksırt bölgesinde var ama yıne bı cildiyeye görün
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılharıkasınsın ama tam görnmyıro
Cevap sahibi+1 yılgüzellll takılma harıkaaaa tam seylık
Güzellik & Bakım konusunda 548 cevap paylaştı. Çok kilo verdin heralde
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu kadar s e xy olmak zorunda misin.. o catlaklar gecmez..
03 Yorumla- +1 yıl
Neden geçmez
Cevap sahibi+1 yılSenin popo saplaklik da ondan..😎😎
- +1 yıl
Çatlaklar niye geçmez
+1 yılHızlı kilo almaktan veya vermekten olabilir
05 Yorumla- +1 yıl
Bol su içerek ve ozon özlü yağları kullanarak geçebilir doğum yaptın mı daha önce
- +1 yıl
Bekarım
- +1 yıl
Hızlı kilo alıp verir misin
- +1 yıl
Yooo hep sabit kilodayım
- +1 yıl
O zaman acı gerçek yaşlanıyorsun
- Güzellik & Bakım konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılKrem var çatlaklar için
10 Yorumla
+1 yılGeçmez ama g*t Güzel takma kafana
00 Yorumlakülot giyem çünkü kötü bir seçimin var
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBir cildiye uzman olan güzellik merkezine git
00 Yorumla
+1 yılbunlar geçmiyor kolay kolay
01 Yorumla- +1 yıl
kilo veya boyunda değişimler olmuş olmalı
+1 yılFıstığım benim sen böyle de güzelsin
00 Yorumla
+1 yılSık kilo alıp veriyorsun belli
00 Yorumlabence hiç kafana taktığın kadar çirkin durmuyor
00 Yorumlane kadarda güzel bir çatlak.
00 Yorumla
+1 yılGüzel popo şaplak atayım mı :D
00 YorumlaOkşanması lazım acilen...
00 Yorumla
+1 yılyav utanmasan nese kötü
00 YorumlaKremler geçiriyor diye biliyorum.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yıllazer tedavisi yapılabilir haricinde zor
00 Yorumla yaşını göstermiyorsun hiç :D
10 Yorumla- Devamını Gör (62)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler