Cilt Bakım Arko nemlendirici krem tüylenme yapar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Merhaba arko nem nemlendirici krem kullanıyorum sanki tüylenme yapmış gibi üzerinde e vitaminli yazıyor Nivea mı daha iyi arko nem mi? Arko nemlendirici krem tüylenme yapar mı? Cevapla Krem Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
LinenPrincess Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yahu hiç mi kremlerin içeriğine bakıp araştırmadın ben o kremi kaşlarımı gürleştirmek için kullandım geçen yıl sjkncvb 1 5 Yorumla gece-görüsü +1 yıl Lütfen şaka yaptıgın söyle. Sakal trasından sonra kullanıyorum aynı kremi 🤦♂️ Yorumla LinenPrincess +1 yıl @gece-görüsü hayır hatta çok hızlı uzattı da kaşlarımı bir arkadaşımda kirpikleri için kullandı bir ayda gözle görülür sonuç aldı :)) Yorumla Soran +1 yıl Nasıl ya ben eskiden nivea kullanıyordum onda böyle bir şey görmedim nivea yapmıyor değil mi Yorumla LinenPrincess +1 yıl yok nivea yapmıyor arko yapıyor Yorumla Soran +1 yıl 4 aydır kullanıyorum 2 haftadır kafayı yedim bu tüyler yüzünden alsam daha kötü olue mu Yorumla
Scapegoat345 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 43% +1 yıl Ben hergun traş oluyorum nivea nin urunlerini tercih ediyorum, memnunum. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nivea nın nemlendirici kremini mi kullanıyorsunFotoğraf veya link atar mısın özelden? Yorumla Scapegoat345 +1 yıl Tras sonrasi balsam var sadece onu Yorumla Scapegoat345 +1 yıl www.nivea.com.tr/.../...sam-40058088130630082.html Yorumla Scapegoat345 +1 yıl Sadece tras sonrasi bu yeterli oluyor. Yorumla Scapegoat345 +1 yıl Hassas tahrisi onluyor besliyor sadece yuz icin ama. Yorumla
Golgeeq Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Kasımı çok kotu aldım ve resmen yarisi yok snndnwbdnsb 2 gün en fazla nasıl uzatcam bunu beeen arkı surdum kaç günde çıkartır ki acaba 0 0 Yorumla
evrenmutluedecek Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Senin burnundakiler tuy degil purtuk yikayiop temilzersen iyi olur ama alirsan kotulesebilir 0 1 Yorumla Cengizhanıntorunu +1 yıl Ya bunlar uzuyor gibime geliyor 10 gündür her gün sabunla yıkıyorum ama azalmıyor Yorumla
tweetycik Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 89% +1 yıl İçeriğini ve özelliğini araştır öyle kullan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yahu hiç mi kremlerin içeriğine bakıp araştırmadın ben o kremi kaşlarımı gürleştirmek için kullandım geçen yıl sjkncvb
Lütfen şaka yaptıgın söyle. Sakal trasından sonra kullanıyorum aynı kremi 🤦♂️
@gece-görüsü hayır hatta çok hızlı uzattı da kaşlarımı bir arkadaşımda kirpikleri için kullandı bir ayda gözle görülür sonuç aldı :))
Nasıl ya ben eskiden nivea kullanıyordum onda böyle bir şey görmedim nivea yapmıyor değil mi
yok nivea yapmıyor arko yapıyor
4 aydır kullanıyorum 2 haftadır kafayı yedim bu tüyler yüzünden alsam daha kötü olue mu
Ben hergun traş oluyorum nivea nin urunlerini tercih ediyorum, memnunum.
Nivea nın nemlendirici kremini mi kullanıyorsun
Fotoğraf veya link atar mısın özelden?
Tras sonrasi balsam var sadece onu
www.nivea.com.tr/.../...sam-40058088130630082.html
Sadece tras sonrasi bu yeterli oluyor.
Hassas tahrisi onluyor besliyor sadece yuz icin ama.
Kasımı çok kotu aldım ve resmen yarisi yok snndnwbdnsb 2 gün en fazla nasıl uzatcam bunu beeen arkı surdum kaç günde çıkartır ki acaba
Senin burnundakiler tuy degil purtuk yikayiop temilzersen iyi olur ama alirsan kotulesebilir
Ya bunlar uzuyor gibime geliyor 10 gündür her gün sabunla yıkıyorum ama azalmıyor
İçeriğini ve özelliğini araştır öyle kullan
Neden olabilir
Simple kullan derim
Olabilirrr