Düşündükçe canım sıkıloyor ben de kısayım acaba dışardan nasıl görüyorsunuz?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Boyun bir önemi yokki hiç bir erkek boya takmaz kadında takacağı şeyler kilosu karakteri konuşmaları davranışı ve güzelliğidir
Yorumlar aşırı kırıcı ama ona ne diyorsun
Boşver aldırma
bende kısayım kendim gibi görüyorum onları da ama çekicilik daha farklı bir aldı daha çekiciliğe rastlamadım
Tekerime değer de camıma sekip kırar diye çekiniyorum.
😞
Kısayım ve begeniliyorum. 185+ olanlar beğenmiyor (zaten onlarla da olmasın) sorun yok yani. Takma burayı fazla
Bazen çok üzülüyorum ben de 1.55 im😞
Yorumlarda millet egosunu tatmin etmek için oyle yazıyor. Onlara ne yazsan böyle tepki verirler zaten. Mesela 60 kg bir kız nasıldır yaz ıyy piss diyen birsürü erkek çıkar ama 60 kg kızla sevgili olan da binlerce erkek var dışarıda.
Sana söyleyeyim en kısa flört ettiğim erkek 178 falandı ve beni seviyolardi gayet. Tüm kisa arkadaşlarımın da öyle , sevgili bulmada sıkıntıları olmuyor. En yakın arkadaşım kendisi kısa boylu ama 3 yıllık sevgilisi var çocuk 185-190 arası bir boyda. Önemli olan yüz güzelliğin ve vücut şeklin. Yani çok zayıf cılız olursan erkekler beğenmiyor çok kilolu olursan da olmaz.. hafif balık etli düzgün fizikli olursan 0 sıkıntı. O yüzden takma😘😘
O kadar yazmışsın 😊 teşekkür ederim arada üzülüyorum böyle ya umarım birgün bunu atlatırım
Yorumlara aldanma. Ben de takıntı yapıyordum sürekli yorum okuyordum vs.. ama gereksizmis onu anladım çünkü düzenli ilişkisi olan en çok sevilen en çok değer gören kızların çoğu kısa boylu olanlardı benim gördüğüm. Gerisi hiç önemli değil..♥️♥️
İşte ben böyle de düşünemiyorum çünkü deneyimlemedim çirkin değilim ama 24 yaşındayım hiç sevgilim olmadı
Iletişim kurmuyorsan soguksan normaldir.. biraz insanlarla yakın olmak lazım. Çok soğuk olunca 175 boyunda sarışın manken de olsan pek yaklaşan olmaz
Valla hiç öyle olmuyor güzel ve uzunlar hiç konuşmasa da peşinden koşuyorlar
Yok bee. Çok çook güzel uzun bir arkadaşım vardı kel şişman çocuklarla takılıyordu kimse onunla olmak istemediği için çünkü çok suratsizdi
Senin yorumunda fazla bir tarafı överken diğer tarafı yermek olmuş görüş yazan bildiğin sen de ego tatmin etmişsin yok daha tercih ediliyoruz daha değer görülüyor falan. Soruyu soran ben de uzunum ama tatlı biri olduğumu söylerler egosuz olduğumu sırf bu yüzden tercih eden beğenen var karakterin güzel ve egosuz olsun yeter erkekler bu tarz tipleri çok daha fazla tercih ediyor boyun önemi yok ha çok uzunlarla sorun olur o kaddar.
Böyle 1.50 olupta koca kalçalı oluyorlar ya bir de doğra lime lime bol salçalı fırına sür 😆
bulamıyorum çünkü boyum uzun, görebilmem için kafamı eğmem lazım.
Hobbitleri seviyoruz tatlı buluyoruz takma devam oyna devam yok bir şey
Valla uykusuzum öyle diyesim geldi sjfjshhd dalga geçiyorum gibi geldi ama ciddi dediydim
Dikkat çekmez yolda giderken ancak incelersen güzel ya da seksi bulursun bence
Dikkat çekici giyinirsen çeker cinsiyet ayormaksızın
Özellikle kalçası güzel kısa bayanlar inanıl az çekici oluyor
giyimi kuşamı dikkat çeker
Yani güzel giyinirse beğenilir öyle mi
Uzaktan bakınca o ceker yanı yakından bakıncada yüz simasi. Kısa kızlar giyinmeyi bilmiyor değil ya uzun nasıl yakistiyorsa kısa da yakıştırsin
E tabi ki bilenler var ama burda tarz önemli boy değil mi demek istiyorsun?
Boyu degil işlevi 😀
😄oralara getirmeyin bir kere de
İnsan boyu 😀
O cümle hiçbir zaman insan boyu manasında kullanılmadı çevirme şimdi😂
Bunu sabaha kadar tartışa biliriz 😀
Nesini tartışacağız müstehcenliği artık insanların beynine oturmuş kelimeyi besmeleyle de konuşsan boş😄bu böyle...
Sen fesatsin 😀
Bu durumda sen aşırı toysun😄
Dediiiiii diyen
Hııı?😄
Boşver 🙂
onlari ancak tek gecelik çekici bulurum.. uzun vadede kısa boyluyla işim olmaz.. bye
Giyimine bağlı. Bazı kısalar kendine yakışanı buluyor
İyi buluyorum (190ım)
Gerçekten mi?
Evet
Teşekkürler biraz rahatlatıyor diğer yorumlar çok kırıcı
Sonuçta senin kararın değildi boyunun kısa olması. Uygulamanın iq ortalaması 5 o yüzden takma
Disaridan gorundugunuzu kim soyledi?
Fazla kırıcı
İnsandan insana degisir goreceli bisi bu
yatakta çok iyiymişsiniz diye duydum
Ezmemek için uğraşıyorum
buluyorum ama çok kısa olmucak 162 olcak :D
evet ablamda kısa boylu minyon çok çekici
Evet ve hsfif tonbul bidr
Fiziği güzelse dönüp bakarım
kaç cm?
155😞
kısa boylu erkekler de var onlara bakarsın sende