selam.
Dudağımı hem nemlendirip, hafif bir renk vermek ve hafif bir parlaklık vermek istiyorum. Ama ruj olmasın birazda kalıcı olsun. Fiyatı 20-25 Tl'yi geçmesin.
Bana böyle bir lip balm önerin lütfen 😊
Dudağımı hem nemlendirip, hafif bir renk vermek ve hafif bir parlaklık vermek istiyorum. Ama ruj olmasın birazda kalıcı olsun. Fiyatı 20-25 Tl'yi geçmesin.
Bana böyle bir lip balm önerin lütfen 😊
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba,
Balmlarla dudakları nemlendirirken renklendirmek bir taşla iki kuş vurmak gibi... Hem yaz mevsiminin hafif makyajlarına uygun, hem de kış mevsiminin sert, soğuk havalarında çatlayan dudaklara birebir.
Belirttiğiniz bütçe aralığı için renksiz olarak, Blistex’in kocaman yarım küre şeklindeki Bliss Flip ürününü çok sevdiğimi söyleyebilirim. Çevir aç kapağıyla araba kullanırken, metrodayken ya da yolda yürürken cebinizden tek elle çıkarıp, kolayca açıp sürebileceğiniz bir ambalaja sahip.
Renkli balm olarak, Flormar’ın hem bakım yapan, hem de cildinizin pH değerine göre dudağınızda tatlı ve doğal bir pembelik oluşturan Cotton Candy Match Balm güzel bir seçenek. Ben bu tarz renk değiştiren dudak ürünlerini ayrıca çok seviyorum. Dudak üzerinde fazla ürün dokusu olmadan çok doğal bir görünümle dudağa renk verebiliyorsunuz.
Son olarak bahsedeceğim ürün balm değil. Fakat bir balmdan beklenen her şeyi karşılıyor, NYX markasının dudak yağı, dudakları beslerken yumuşacık yapıyor, üstelik çeşitli renkli seçenekleri var...
Umarım tavsiyelerim yardımcı olmuştur ve size bir fikir vermiştir...
💞 Sevgilerimle!
Havva GÜLŞEN