Kesinlikle haklısın ama hokka burun estetik olunca çok yapay ve itici duruyor. Kendi burnu doğuştan hokka olanlar sevimli oluyor. Ama ille de hokka burun gerekli değil. Kemerli, uzun Burunla güzel olabilen pek çok kadın var.
ayyynen öyle. amy winehouse, paris hikton, gülse birsel, simay rasimoğlu vs bir sürü insan var böyle. kadınlara dayatılan güzellik algısı çığrından çıktı ya
Saçmalığıa doğru gitti, artık sayelerinde özgün, doğal güzel kızlar azınlık. Üniversiteli kızlar da bile estetik gırla. Burun estetiği olmayan cidden azaldi. Mesela Eleştirileri balık etli olmakta bazi kadınlara inanılmaz yakışıyor. herkesin bir kalıba sokmasalar keske.
Kesinlikle, tek estetiği yok. Dudaklarına hiç bir zaman dolgu yaptırmadı. Hep inceydi ve ince dudak onu daha güzel yapıyor. Dünya da kusur bulmadığım tek kadin.
Az önceki sorundan anladığım kadarıyla bekar ama ilişki tecrübesi olan birisin, yaşta 25 yazıyo zaten. Soru soramıyorum, özel mesajda gönderemiyorum xperden dolayı. Bir konuda görüşünü alabilirmiyim meşgul değilsen..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
ben artık hokka gibi burunlardan çok sıkıldım ya. zaten herkes birbirine benziyor. mabel matizin burnu çok karakteristik ve çok güzel bence
Kesinlikle haklısın ama hokka burun estetik olunca çok yapay ve itici duruyor. Kendi burnu doğuştan hokka olanlar sevimli oluyor. Ama ille de hokka burun gerekli değil. Kemerli, uzun Burunla güzel olabilen pek çok kadın var.
ayyynen öyle. amy winehouse, paris hikton, gülse birsel, simay rasimoğlu vs bir sürü insan var böyle. kadınlara dayatılan güzellik algısı çığrından çıktı ya
Saçmalığıa doğru gitti, artık sayelerinde özgün, doğal güzel kızlar azınlık. Üniversiteli kızlar da bile estetik gırla. Burun estetiği olmayan cidden azaldi. Mesela Eleştirileri balık etli olmakta bazi kadınlara inanılmaz yakışıyor. herkesin bir kalıba sokmasalar keske.
çekik göz, minik burun, dolgun dudak, sivri çene hatları benim de midemi bulandırıyo artık yalnız olmadığımı görmek mutlu etti
Bende sevindim, Kesinlikle aynı fikrideyiz 👍🙏
Burnu çok güzelmiş gözleri de yeşilin en güzel tonlarından
İnanılmaz güzel bir kadın ya, bayılıyorum 😍
Güzel kadın yapay durmuyo şimdiki ünlülerin ağzı dudakları kocaman
Kesinlikle, tek estetiği yok. Dudaklarına hiç bir zaman dolgu yaptırmadı. Hep inceydi ve ince dudak onu daha güzel yapıyor. Dünya da kusur bulmadığım tek kadin.
Estetikli her burun birbirinin kopyası oldu zaten Beren Saat, Tuba Büyüküstünün falan burunları çok hoş ve doğal
kim bilmiyorum ama bu hatunun gorunen her yeri guzel :)
Bencede, Bana göre Dünyadaki en güzel kadın 😍
profil fotondaki de aynı hatun sanırım
Kesinlikle
:))))
guzel mutlu bayramlar
hakkatten guzel hatun :)
Kesinlikle, Size de iyi bayramlar 😊
Az önceki sorundan anladığım kadarıyla bekar ama ilişki tecrübesi olan birisin, yaşta 25 yazıyo zaten. Soru soramıyorum, özel mesajda gönderemiyorum xperden dolayı. Bir konuda görüşünü alabilirmiyim meşgul değilsen..
birçoğunun burnu güzel çünkü hepsi yapılı
Estatik yaptırmayan ünlüleler
Bence de amber heard
Oyum görseldekine (alttaki)
İksii de aynı kişi 😄
Abow :D
Bülent ersoy
Megan fox