Güzellik & Bakım Köprücük kemiğinde böyle tüyler var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Koprucuk kemigimde boyle tuyler var gogusumdede bundan biraz daha fazla var napsam ya normalmi? Köprücük kemiğinde böyle tüyler var? Cevapla Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
HayatınAnlamı84 Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 45% +1 yıl Bu kadarı normal ooo bazısını görki orman gibi. yine de rahatsızsan çözümü lazer 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bendede gobegimde cok var ona lazer yaptircam ama burdakileri gormuyomus Yorumla HayatınAnlamı84 +1 yıl Dediğim gibi bu kadarı normal takma. Hem baksana ancak mercekle görüyor gibiler :) Yorumla
AilenizinAteisti Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ayvatüyü deniyor onlara çoğu kadında var sıkıntı etme 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Renkleri siyah olduğu için taktim kafayı Yorumla AilenizinAteisti +1 yıl Lazer denedinmi Yorumla Soran +1 yıl Gormuyomus ince olduğu icin Yorumla AilenizinAteisti +1 yıl Çok ilginç ya bende kalın yani erkeklerde etkisi olmuyor diye duydum Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 574 cevap paylaştı. Bir şey olmaz, merak etme; normal.Aşırı tüylenme olmadığı sürece sorun yok 0 0 Yorumla
forbearance Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Flaştan bu kadar belli oluyordur normalde olmuyordur bence 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Olmuyo normalde ama kafaya taktim Yorumla
ucurumdayım Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 49% +1 yıl Epilasyona git bence 0 2 Yorumla Soran +1 yıl O tuyleri gormuyo Yorumla ucurumdayım +1 yıl Siyah olanları görür ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bu kadarı normal ooo bazısını görki orman gibi. yine de rahatsızsan çözümü lazer
Bendede gobegimde cok var ona lazer yaptircam ama burdakileri gormuyomus
Dediğim gibi bu kadarı normal takma. Hem baksana ancak mercekle görüyor gibiler :)
Ayvatüyü deniyor onlara çoğu kadında var sıkıntı etme
Renkleri siyah olduğu için taktim kafayı
Lazer denedinmi
Gormuyomus ince olduğu icin
Çok ilginç ya bende kalın yani erkeklerde etkisi olmuyor diye duydum
Bir şey olmaz, merak etme; normal.
Aşırı tüylenme olmadığı sürece sorun yok
Flaştan bu kadar belli oluyordur normalde olmuyordur bence
Olmuyo normalde ama kafaya taktim
Alman gerekiyor işte kıl bunlar
Epilasyona git bence
O tuyleri gormuyo