merhaba kizlaarr, yeniyim burda umarim sorumun cevabini biri yanitlar..
ben daha cok olmadan buz lazere basladim. Gitmeden bir gun oncesinde gillet yapmam gerekiyor herseferinde fakat soyle bir kafam karisti. Bazi bolgelerimde azalma var ama ben simdi gitmeden heryeri gilleti yaparsam o giden yerlere bisey olur mu? Tras makinesini cok onermiyolar lutfen yardimci olunnnnn :):)):)
ben daha cok olmadan buz lazere basladim. Gitmeden bir gun oncesinde gillet yapmam gerekiyor herseferinde fakat soyle bir kafam karisti. Bazi bolgelerimde azalma var ama ben simdi gitmeden heryeri gilleti yaparsam o giden yerlere bisey olur mu? Tras makinesini cok onermiyolar lutfen yardimci olunnnnn :):)):)
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Yüzüne jilet kullanma
Eskiden o hatayi yaptik ama bidaha Asla! Mumkunse yuze lazer yaptirmamak lazim.. tamamen bozuyor dengeyi :(!
Jiletle gitsin yapar onlar
Rahatlatan bir kisa cumle yazdiniz tsskler 😏
Hangi bolge yapiyorsun
Bacak tumden, kollar ve koltuk aldi ve bel bolgesi 🙈 sorun olmaz diyolaar ama insan korkuyorrrr
Zaten karantinadayiz jilet yapmadan gitsen olmaz mi
Benevde jiletsiz yapiyorum lazer sonuclarim iyi yuz gibi bolgelere jilet asla yapmayn ama diger bolgkere "İlla" gerekliyse kadina sor ona gore yap. Hic yaptin mi seans daha oncw
Oylesi bana daha iyi olur ama makinenin kil koklerini gormesi gerekiyormus 😣 bilemiyorumkii
Yuz bolgesine dokunmuyorum aynen.. oo hikayemi anlatsam kafan siser :) neler denemedim kactane lazer yaptirdim.. en son dioda basladim o iyi gitti ama buz olanini daha cok onerdiler o yuzden bu son sansim ondan boyle panikkkk
Kil koklerin yok mu ki su an canim? Yuzun ne durumda. Kafam sismez😂
Iste mesela alt bacak yuzde 70 diyelim gitti ama geri kalanini tane tane gillete vuramam ee dogal olarak kil koku olmayan yerlere de degiyosun 🤦🏽♀️ Yuzum soyle ben salak gibi harbiden salak gibi seneler oncesinde ipl yaptirdim. Hayatimda ki EN SALAKCA hareket oldu :) cogaldi sertlesti.. diode sayesinde hepsi ince oldu artik siritmiyor (eskiden lazere baslamadan da oyleydi) oyle oldu. Ben ter temiz istedigim icin yapmistim :) soyle ki ecok arastirdim ve igneli epilasyon dan haric hicbiri yuzu bitiremiyor.. ki kendim de sahidim ama ignelyi denedim 5 dakka sonra biraktim asla ve asla saaaatlerce ona dayanamam 😁 sen yaptiriyormusun?
Hiç jiletlemeden yapsa olmaz mı? Yüz tüylerimiz bir sabah uyaninca gider insallah. Birsey merak ediyorum yuze ipl yapinca ciltte guzellesme oldu mu nasil oldu? Kolajene gittigi icin soerdum kac seans gittin
Inss 😍 olmuyormus malesef oylece killar da yandigi icin hem daha cok aci hem kil koklerine daha zor isin gidiyormus.. ama tek yuzu makineyle kisaltmak varmissin ogrendim bugun.. yuze ipl bence 7 seans gittim sonra baska lazer denedim. Yani bende oyle lekelenme olmadi tersine lekeler de azalmadi.. diode lazer de lekelerim azaldi ama :) beni dost bil arkadas billl istedigini bil ama yuzune ASLA ipl yaptirma canim.. erkek kili istemiyorsan yapma hic birsey icin..
Evde ipl yapiyorum ama iplden once jilet yaptigin icin artmis seninki.
Boşver değmez
Aaa nedennn 😢