Güzellik & Bakım Sacim uzamismi hic fark varmi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Azcik uzamis mi aynimi? Güncellemeler+1 yıl Heyy Güncellemeler+1 yıl Ccc Sacim uzamismi hic fark varmi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Biraz uzama var gadası 0 0 Yorumla
EtiFit Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 453 cevap paylaştı. uzamiz ama bu sac modelini beğenmiyorum ya daha kisa olmali ya da daha uzun 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bende begenmiyom zaten Yorumla EtiFit +1 yıl niye kisalttin o zaman?uzat gitsin daha hos durur Yorumla Soran +1 yıl Uf ben uzun istedim adam boyle yapti Yorumla EtiFit +1 yıl Bir daha gitme onauzulme uzanir Yorumla
degisenevren90 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl üstteki yeni galiba.. uzama var 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alttaki yrni gormuyomusun ustteki faha kisa Yorumla degisenevren90 +1 yıl var var kıvrılma başlamış bak D: :D Yorumla
Muhendisolanressam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 957 cevap paylaştı. Evet biraz uzamis. 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Daha 10 gun olmadi yag suruyorum habire Yorumla Muhendisolanressam +1 yıl Uclari 2 cm falan uzamis gibi Yorumla Soran +1 yıl Ins upuzun sacim vardi omzuma kadar kes dedim yonttu sacimi Yorumla Muhendisolanressam +1 yıl Karantinadayız zaten uzar 2 aya kadar Yorumla Soran +1 yıl Bu isler ne zaman acilirki istda ya bayram sonrasi acilirmi acaba aramadilar beni temmuza kalirmiki Yorumla Muhendisolanressam +1 yıl Emin degilim acikcasi ama garanti 1 ay daha evde olursun sanki Yorumla Soran +1 yıl Ay insallah temmuzda acilir ama heryeri aciyolar bilemedim Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 590 cevap paylaştı. Kısalmıl gibi 2cm 0 0 Yorumla
kanatsızlar Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Uzamamış 0 1 Yorumla kanatsızlar +1 yıl Bu güncelleme yapanları kazığa oturtacağım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Biraz uzama var gadası
uzamiz ama bu sac modelini beğenmiyorum
ya daha kisa olmali ya da daha uzun
Bende begenmiyom zaten
niye kisalttin o zaman?
uzat gitsin daha hos durur
Uf ben uzun istedim adam boyle yapti
Bir daha gitme ona
uzulme uzanir
üstteki yeni galiba.. uzama var
Alttaki yrni gormuyomusun ustteki faha kisa
var var kıvrılma başlamış bak D: :D
Yetti artık awk seninde saçıninda
Evet biraz uzamis.
Daha 10 gun olmadi yag suruyorum habire
Uclari 2 cm falan uzamis gibi
Ins upuzun sacim vardi omzuma kadar kes dedim yonttu sacimi
Karantinadayız zaten uzar 2 aya kadar
Bu isler ne zaman acilirki istda ya bayram sonrasi acilirmi acaba aramadilar beni temmuza kalirmiki
Emin degilim acikcasi ama garanti 1 ay daha evde olursun sanki
Ay insallah temmuzda acilir ama heryeri aciyolar bilemedim
Kısalmıl gibi 2cm
Biraz uzamış
Uzamamış
Bu güncelleme yapanları kazığa oturtacağım
Evet uzamış
Uzamış
Kisalmis bence.
Uzamış
Uzamış