Güncellemeler
+1 yıl
yüzüm tombul gıdı var. Burun normal bence. Kaşlar düşük gibi. Şimdi hangi operasyonlar lazım ve bu uygulamalar kalıcı mı... yüzüm instagramdakiler gibi plastige dönsün istemem bana bedava muayenesi ya da uygun fiyata muayenesi olan dr lazım. Ben diyemiyorum mesela yanağımi inceltcem belki o zaman gıdı tuhaf duracak ya da çene dolgusu yapsalar hepsinden mi kurtulurum bilemiyorum yani
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
bu doktoru tavsiye ederim
https://www.instagram.com/opdrtamersakrak/?hl=tr
Bu istambulda ama. Çok mu iyi dr sen bisey mi yaptirdin buna
yaptırcam ben koronayı bekliyorum
Ne yaptircan merak ettim
burun düşünüyorum hafif yukarı kaldırtçam çok hafif
sonra haberlere çıkma ördek gibi dudak inek gibi yanak eşşek gibi gözle asşldkasşldaksşdlaska
Yaşın gerçekten 27 mi
evet gerçekten 27
👏👏👏
sen kaç yaşındasın 18 felan mı
26 detayı oku
resim at bana özelden merak ettim
Ne ise yatıcam resim
aman boş ver
Güncellemeyi oku istersen
okudum ve çok feci saçma isteklrin var baydın
İyi geceler
sanada
Karar vermeden önce yorumları okumak istiyorsanız doğru adres Tavsiyebenden. com.
Şikayet edildi
Görmeden birşey diyemem
Doktor musunuz
Hayır ama estetik doktoru arkadaşım var
Arkadaşla konuş istersen
Önce biz bir bakalım nerede neye ihtiyacın var
siz bilemezsiniz ki mesela yüzüm tombul gıdı var. Burun normal bence. Kaşlar düşük gibi. Şimdi hangi operasyonlar lazım ve bu uygulamalar kalıcı mı... yüzüm instagramdakiler gibi plastige dönsün istemem bana bedava muayenesi ya da uygun fiyata muayenesi olan dr lazim
Neden bilemeyelim? Gıdın varsa gerdirme çok mimik yapan biriysen mesela göz kapak çevrene ufak ufak işlem, dudaklarında problem varsa dudak dolgusu yani belki üstü küçüktür ya da altı orantısız durur, yanakların için daha farklı bir şey. Hani o açıdan söyledim
Öyle ben de biliyorum canım. Kaşlar daha kalkık olmalı. İnce yanak ve çene kemiği lazım gıdı olmamalı
Neden kendini beğenmiyorsun ki
Ben genel olarak beğenilen biri değilim. Güzelleşmek yani manken olmasam da maksimumu bulmak istiyorum
Sen kendini değersiz mi hissediyorsun. Sanki fiziksel değil de manevi ihtiyacın var
O da lazım belki ama estetik de lazım bence. Fiziksel değilse zaten dr sana yapılacak bir şey yok der hani. Benim her türlü bir estetik druna gitmem gerekiyor
Ne için estetik istiyorsun. Amaç seksilik mi
Daha guzel olmak
Bakımlı ve seksi isen bence daha ilerisi yok bence. Bir şeyler yaptırsan bile sen beğenmeyeceksin çünkü. Sürekli bir estetik yaptırma alışkanlığın olacak. Şu anki halini neden sevmiyorsun onu bulmak lazım
Işte estetik bağımlısı olmak istemem bu yüzden güvenilir dr a gitmek istiyorum
Bana kalırsa ona da ihtiyacın yok. Kendi vücudunu beğenmekle başla olaya. Makyaj yap, duşta keyif yap, çıplak uyu. Vücudunla ilgilen yani 😉
Foto atarsan yorumlayabilirim
Siz bilemezsiniz ki... yüzüm tombul gıdı var. Burun normal bence. Kaşlar düşük gibi. Şimdi hangi operasyonlar lazım ve bu uygulamalar kalıcı mı... yüzüm instagramdakiler gibi plastige dönsün istemem bana bedava muayenesi ya da uygun fiyata muayenesi olan dr lazım. Ben diyemiyorum mesela yanağımi inceltcem belki o zaman gıdı tuhaf duracak ya da çene dolgusu yapsalar hepsinden mi kurtulurum bilemiyorum yani... birsürü estetik yaptırsam komple mi plastige dönerim işte güvenilir dr söyleyebilir ancak bunları
Teklif var ısrar yok
3 altın kural var dogal yontem dene
Ne o 3 kural
musaıt ısen yaz bırkac soru sorup anlatayım saygıda kusur etmeden sacma ıse engelle bu kadar net
Evlimisin
Bu yorumu yanlış yere yazdın galiba
Nereni yaotircan
yüzüm tombul gıdı var. Burun normal bence. Kaşlar düşük gibi. Şimdi hangi operasyonlar lazım ve bu uygulamalar kalıcı mı... yüzüm instagramdakiler gibi plastige dönsün istemem bana bedava muayenesi ya da uygun fiyata muayenesi olan dr lazım. Ben diyemiyorum mesela yanağımi inceltcem belki o zaman gıdı tuhaf duracak ya da çene dolgusu yapsalar hepsinden mi kurtulurum bilemiyorum yani
Kilon kaç
Kilom var evet ama kilo 48ken bile yanak gidi vardi
Kaç kilon
Şu an 65
Ne iş yaoiyon
Kamuda çalışıyorum 5.200 aylık maaşım.. gerekirse kredi çekerim. Is güvencem var bir sekilde ödenir gider
Tam ne iş yaoiyon ki
Öğretmen
Bransim
Özel eğitim. Niye soruyirsn
Sordum canım istek atsan olurmu istetern
Doktor mu önercen ozelden
Evet ve sohbet ederiz hem olurmu
buyur sor söyleyim..
Siz bilemezsiniz ki... yüzüm tombul gıdı var. Burun normal bence. Kaşlar düşük gibi. Şimdi hangi operasyonlar lazım ve bu uygulamalar kalıcı mı... yüzüm instagramdakiler gibi plastige dönsün istemem bana bedava muayenesi ya da uygun fiyata muayenesi olan dr lazım. Ben diyemiyorum mesela yanağımi inceltcem belki o zaman gıdı tuhaf duracak ya da çene dolgusu yapsalar hepsinden mi kurtulurum bilemiyorum yani... birsürü estetik yaptırsam komple mi plastige dönerim işte güvenilir dr söyleyebilir ancak bunları
sana cevap weriyorum,
insanın kendini elletmesi
kesinlikle pişmanlık getirir
ve hiç kimse bundan memnun olmaz..
Ya işte iyi bir dr dese ki sana bir şey yapmayalım pişman olursun ben de yapmam ama bir gitmek istiyorum
hemen gell yat
bana güwen dicek..
bütün gelenler memnunlar diyecektir..
ama işlem birtikten sonra, biraz istatistik
konuşacak we süper dediği şeyleri
öteleyerek sana umutsuz umutlar aşılayacak..
ellenmiş birini öpmek istemem..
büyütülmüş meme ellemem
şişik dudak öpmem.. sadelikğe GURBAN..
boy kaç sende
158 cm
sakın birşey yapma..
tam naturell kall..