Gerçekten öyle ama. Renkli maviş maviş veya yemyeşil gözleri, hafif dolgun dudakları, giyim tarzları. Sadece efektten ibaret olduğunu düşünmüyorum ben. Bir tane dahi eksik bulamıyor insan. Onlara bakınca insan kendine " ben neyim ki? " diyor.Sen pinterest kızlarını nasıl buluyorsun? #benkendall#güzellik#pinterest
Pinterestte ki kızlar nasıl bu kadar kusursuz güzel olabiliyor?
Oldukça güzeller ama çoğu fotoğrafta oynama var. Hepsi demiyorum ama birçoğunda ufak eklemeler veya elleşmeler yapıyor bilgisayar ortamında. Çoğu fotoğraftaki gün ışığı sahte mesela. Sonradan ekliyorlar aesthetic dursun diye. Gibi gibi. Ama tabii ki sadece bu değil, oldukça güzel kızlar hepsi. Erkekler de aynı şekilde.
Kanka ulzang bunlar normal çok fazla estetik yapıyolar sporu çok yapıyolar yemeden içmeden kesiliyolar giyim de olunca artı fotojenik olmak al sana kusursuz kız
Güzel kızlar sadece pinterestte değil her yerde var 😅 bazen güzel kızlara bende bakiyorum gözüm kayiyo bu çok güzelmiş falan 😅 ama kendimi de seviyorum herkesin kusuru var bunlar sadece göstermiyor sosyal medyada hep iyi şeyler koyulur unutma arka planı değil
Bunlara benzemiyorum. Ama bunlara bakınca ben neyim demiyorum. Cevremde gayet de guzel tabir edilen giydigi yakısan begenilen bir kızım. Guzel ya da kusursuz olmam icin bunlar gibi olmam gerekmiyor. Kurtulun du eziklik duygusundan. Kendinizi sevmeyi öğrenin.
bir çoğu instagram fenomeni zaten. bakıma, spora dikkat ediyorlar. makyaj becerileri var artı olarak doğuştan gelen güzel hatları da eklenince sonuç muazzam.
En İyi Cevaplar