Öncelikle fotoğrafını göndererek sorunu sorduğun için sana teşekkür ediyorum. Çünkü böyle bir soruyu profesyonel bir artist bile olsanız ezbere cevaplayamazsınız.
Cilt tonun ilk fotoğrafta gördüğüm kadarıyla koyu renk rujlar kullanmak için gayet uygun. Hatta ilk görseldeki renk seçimin olan mürdüm tonları senin gibi beyaz tenli hanımlara her zaman çok yakışır. Ela gözleri daha yeşile dönük bile gösterir. ;)
Eğer koyu renk ruj seviyorsan yüzünün geri kalanında hafif tonlar kullanmanı öneririm. Yanaklara uçuk pembe allıklar ve gözler de bol maskara yaz için harika bir seçim olabilir.
Bordo, koyu pembeler, koyu kırmızılar, vişne çürüğü, mürdüm, siyah gibi koyu renk rujlar en çok beyaz tenli ve açık buğday tenli kadınlara yakışır. Buradan yola çıkarak yazı keyifli seçimler yaparak geçirebilirsin.
Koyu renk ruj ülkemizde genellikle gece yaşantısında kullanılan, seksapelliği ön plana çıkaran, özellikle ateş kırmızısı ve köyü pastel tonu ile çok dikkat çekici bir ruj rengidir.
Ruj kullanımını sevmediğim gibi doğal güzelliğe önem veren biriyim.
Bence kadınlar çok büyük hata yapıyorlar, duru güzellikleri bu yanılsamalı hallerinden daha iyi ve daha beğenilir.
Koyu renk ruj tarza göre iyi durabilir, sen de idare eder durmuş. Profil resmindeki güzel halinden sonra bu o kadar iyi gelmedi bana. Pp çok daha güzel
Ben nude tonlardaki ruj ve ojeleri kadınlara çok yakıştırıyorum. Koyu renk ruj sürünce de dudak kenarlarından falan dudağın kendi rengi görününce hiç hoş gözükmüyor.
bak kardeşcan bu görselde ki çok güzel ruj kadının kadın olduğunu gösterir.. her ne kadar insanlar Doğallık dese de inan bana Makyajsız kadın her zaman 3 adım geridedir makyaj çok güzel bişeydir ama abartılı değil.. bu ruj güzel kısaca..
Sevgili KScan,
Öncelikle fotoğrafını göndererek sorunu sorduğun için sana teşekkür ediyorum. Çünkü böyle bir soruyu profesyonel bir artist bile olsanız ezbere cevaplayamazsınız.
Cilt tonun ilk fotoğrafta gördüğüm kadarıyla koyu renk rujlar kullanmak için gayet uygun. Hatta ilk görseldeki renk seçimin olan mürdüm tonları senin gibi beyaz tenli hanımlara her zaman çok yakışır. Ela gözleri daha yeşile dönük bile gösterir. ;)
Eğer koyu renk ruj seviyorsan yüzünün geri kalanında hafif tonlar kullanmanı öneririm. Yanaklara uçuk pembe allıklar ve gözler de bol maskara yaz için harika bir seçim olabilir.
Bordo, koyu pembeler, koyu kırmızılar, vişne çürüğü, mürdüm, siyah gibi koyu renk rujlar en çok beyaz tenli ve açık buğday tenli kadınlara yakışır. Buradan yola çıkarak yazı keyifli seçimler yaparak geçirebilirsin.
Güzel günler dilerim.
Sevgiyle,
Ahu Aydemir