Nasılım? Dudak kenarımda ki çukurluk gamze mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Herkes daha beni ilk görüşte yüzümde ki gülümseyince oluşan çukurcuğu gamze sanıyor bu ben de ki gamze mi değil mi sizce? Dudak kenarımda ki çukurluk gamze mi? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
passenger_001 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Adını koymaya gerek yok bence ama çok karakteristik ve güzel. Güle güle kullan :D 1 3 Yorumla Soran +1 yıl bilmiyorum herkes çok beğeniyor dudak kenarında olduğu için Yorumla passenger_001 +1 yıl Bence de gayet güzel, keyfine bak. Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim ☺ Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl yoo gamzen yok ama al dudağın bağımsızlığını ilan etmek istiyor sjsjsjs 1 10 Yorumla Soran +1 yıl Alt dudagim dolgulu dogustan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet öyle sanırım :) Yorumla Soran +1 yıl himm tesekkurler 😄😄😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl şu yüzünü bir tam göreydim yaw:) Yorumla Soran +1 yıl neden 😊😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl merak ettim:) Yorumla Soran +1 yıl fazla merak iyi değildir ama😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl fazla naz da iyi değil göstermek istemiyorum takp atmıcam desen susarım zaten Yorumla Soran +1 yıl istek atıcam bekle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bakalım ne kadar beklicez :) Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bende öyle dudağımı içe çekip gülümsesem benimde çukur olur🙄 normal gülümsediğinde yanakta oluşan çukurluk gamze. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hayır ama ben gulmesem sadece tebessum etsem bile oluyor bu cukur Yorumla
Mertcvdr Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl gamze tabiki 1 1 Yorumla Soran +1 yıl bazıları değil demiş niye oyle dediler ki Yorumla
Emrevakana5 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 38% +1 yıl Sanırım 1 15 Yorumla Soran +1 yıl bu bende sadece gulunce değil tebessum de bile oluyor gulunce derinleşiyor Yorumla Emrevakana5 +1 yıl Olabilir bilmiyorum. Yorumla Emrevakana5 +1 yıl Zaten gamzeler bana itici gelmiştirö Yorumla Soran +1 yıl ben gamzeyi severim isim olarak da vücutta da Yorumla Emrevakana5 +1 yıl Yok ya, ben beğenemiyorum. 😂 Yorumla Soran +1 yıl bence güzel olur😊 Yorumla Emrevakana5 +1 yıl Senin görüşün. 🙂 Yorumla Soran +1 yıl aynen senin görüşüne de saygı duyarım 😊😊 Yorumla Emrevakana5 +1 yıl Neyse, ben yemek yapmaya gidiyorum. 🙄Akşama nohut, pilav ve börek yapacağım. 🙂 Yorumla Soran +1 yıl patates kizarttim gel yiyek😂😂😂 Yorumla Emrevakana5 +1 yıl Şu an orucum ama akşama beraber yeriz. 🙄😄 Yorumla Soran +1 yıl ben de niyetli değilim 😄😄 Yorumla Emrevakana5 +1 yıl Hmmm, 😬. Vallaha ben de yoruldum. Bitse de işlerime devam etsem. Bir aydır bir şey yapmıyorum. Oruç iken hiçbir şey yapamıyorum. Yorumla Soran +1 yıl sağlık olsun Yorumla Emrevakana5 +1 yıl 🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂 Yorumla
MontanaMax Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Gamze 1 11 Yorumla Soran +1 yıl sürekli var bu çukur bilmesem sadexe tebebbussum etsem bile var cozemedim hala Yorumla MontanaMax +1 yıl Gamze zaten çukurdur. Sende de var o çukur Yorumla Soran +1 yıl kesin diyorsun😄😄😄 Yorumla MontanaMax +1 yıl Kesin tabiki😀 Yorumla Soran +1 yıl yaaa bilmiyorum ben yıllardır cozemedim ama herkes beni görünce özellikle guldugumde dudagim kenarında ki gamze çok ayrı hava katiyor sana deyince merak ettim artik Yorumla MontanaMax +1 yıl Evet şu fotoğrafta belli baya dikkat çekici ve güzel☺️ Yorumla Soran +1 yıl Yaaa cok teşekkür ederim 🙈🙈🙈 Ama bazıları o gamze değil deyince kafam karıştı Yorumla MontanaMax +1 yıl O diyenleri boşver sen bana güven☺️ Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim😊 Yorumla MontanaMax +1 yıl Rca ederim gamzeli Yorumla Soran +1 yıl ☺☺☺😊 Yorumla
defnekstzi Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Öyle gamze olamaz bence 1 1 Yorumla Soran +1 yıl gamze nasıl olurmuş peki Yorumla
Icâruꜱ Takip Et Xper 7 Yaş: 109 , eic 92% +1 yıl gamze değil o, bildiğin ayşe 0 1 Yorumla Soran +1 yıl o ne ya Yorumla
Asihaircut Takip Et FenomenGuru Yaş: 35 +1 yıl Hayır 0 8 Yorumla Soran +1 yıl hmmm Yorumla Asihaircut +1 yıl Hm tabi jsjs Yorumla Soran +1 yıl ama bu hic gulmedigim halde hafif tebbessum etsem bile bu çukur oluyor o zaman ne olucak 😂😂😂 Yorumla Asihaircut +1 yıl İzinsiz kazı yapıyorsun çukuru rahat bırak jsj Yorumla Soran +1 yıl yaa normal tebbussum de zaten oluşuyor ama gulunce ayrı bir derinlesiyor😂😂😂 Yorumla Asihaircut +1 yıl Ne diyeyim gülmen eksik olmasın Yorumla Soran +1 yıl okey Yorumla Asihaircut +1 yıl Niye eksiledin Yorumla
Buseamamutsuzundan Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 83% +1 yıl Hayır 1 6 Yorumla Soran +1 yıl çukur var dudak da çukur Yorumla Buseamamutsuzundan +1 yıl Gamzesi olmayanlarda her şeyi gamzeye benzetiyor ajdakndmsn Yorumla Soran +1 yıl Yavrucugum ben hiç bilmesem sadece hafif tebebbus bile etsem bu çukur ben de var😂😂 Yorumla Buseamamutsuzundan +1 yıl O çukuru bir ben göremedim sanırım Yorumla Buseamamutsuzundan +1 yıl Tamam sen gamze diyorsan gamze olsun. Hayır diyenlerede gamze bu diyeceksen sorma soruyu Yorumla Soran +1 yıl sen gormesen de olur😂😂 Yorumla
fiyakalıböcek Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 65% +1 yıl Hayır değil 0 7 Yorumla Soran +1 yıl ne peki Yorumla fiyakalıböcek +1 yıl Bilmiyorum ama Gamze değil o bence Yorumla Soran +1 yıl ama hiç gulmeyeyim hafif tebessum ettiğimde de çukur oluyor o ne olacak gulunce derinleşiyor Yorumla fiyakalıböcek +1 yıl Bilmem Gamze de sen sorarlar ise Yorumla Soran +1 yıl Tamam abiiii Yorumla fiyakalıböcek +1 yıl Abi deme lazım olur 😋😁 Yorumla Soran +1 yıl gerek yok Yorumla
M〆GÖKBÖRÜ Takip Et Bilge Yaş: 30 +1 yıl O nasıl dudak öyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Allah'in yarattığı bir dudak Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Adını koymaya gerek yok bence ama çok karakteristik ve güzel. Güle güle kullan :D
bilmiyorum herkes çok beğeniyor dudak kenarında olduğu için
Bence de gayet güzel, keyfine bak.
teşekkür ederim ☺
yoo gamzen yok ama al dudağın bağımsızlığını ilan etmek istiyor sjsjsjs
Alt dudagim dolgulu dogustan
evet öyle sanırım :)
himm tesekkurler 😄😄😄
şu yüzünü bir tam göreydim yaw:)
neden 😊😊
merak ettim:)
fazla merak iyi değildir ama😊
fazla naz da iyi değil göstermek istemiyorum takp atmıcam desen susarım zaten
istek atıcam bekle
bakalım ne kadar beklicez :)
Bende öyle dudağımı içe çekip gülümsesem benimde çukur olur🙄 normal gülümsediğinde yanakta oluşan çukurluk gamze.
hayır ama ben gulmesem sadece tebessum etsem bile oluyor bu cukur
gamze tabiki
bazıları değil demiş niye oyle dediler ki
Sanırım
bu bende sadece gulunce değil tebessum de bile oluyor gulunce derinleşiyor
Olabilir bilmiyorum.
Zaten gamzeler bana itici gelmiştirö
ben gamzeyi severim isim olarak da vücutta da
Yok ya, ben beğenemiyorum. 😂
bence güzel olur😊
Senin görüşün. 🙂
aynen senin görüşüne de saygı duyarım 😊😊
Neyse, ben yemek yapmaya gidiyorum. 🙄
Akşama nohut, pilav ve börek yapacağım. 🙂
patates kizarttim gel yiyek😂😂😂
Şu an orucum ama akşama beraber yeriz. 🙄😄
ben de niyetli değilim 😄😄
Hmmm, 😬. Vallaha ben de yoruldum. Bitse de işlerime devam etsem. Bir aydır bir şey yapmıyorum. Oruç iken hiçbir şey yapamıyorum.
sağlık olsun
🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂🙂
Gamze
sürekli var bu çukur bilmesem sadexe tebebbussum etsem bile var cozemedim hala
Gamze zaten çukurdur. Sende de var o çukur
kesin diyorsun😄😄😄
Kesin tabiki😀
yaaa bilmiyorum ben yıllardır cozemedim ama herkes beni görünce özellikle guldugumde dudagim kenarında ki gamze çok ayrı hava katiyor sana deyince merak ettim artik
Evet şu fotoğrafta belli baya dikkat çekici ve güzel☺️
Yaaa cok teşekkür ederim 🙈🙈🙈 Ama bazıları o gamze değil deyince kafam karıştı
O diyenleri boşver sen bana güven☺️
Tamam teşekkür ederim😊
Rca ederim gamzeli
☺☺☺😊
Öyle gamze olamaz bence
gamze nasıl olurmuş peki
Değil
gamze değil o, bildiğin ayşe
o ne ya
Hayır
hmmm
Hm tabi jsjs
ama bu hic gulmedigim halde hafif tebbessum etsem bile bu çukur oluyor o zaman ne olucak 😂😂😂
İzinsiz kazı yapıyorsun çukuru rahat bırak jsj
yaa normal tebbussum de zaten oluşuyor ama gulunce ayrı bir derinlesiyor😂😂😂
Ne diyeyim gülmen eksik olmasın
okey
Niye eksiledin
Hayır
çukur var dudak da çukur
Gamzesi olmayanlarda her şeyi gamzeye benzetiyor ajdakndmsn
Yavrucugum ben hiç bilmesem sadece hafif tebebbus bile etsem bu çukur ben de var😂😂
O çukuru bir ben göremedim sanırım
Tamam sen gamze diyorsan gamze olsun. Hayır diyenlerede gamze bu diyeceksen sorma soruyu
sen gormesen de olur😂😂
değil
hmmm ok
Hayır değil
ne peki
Bilmiyorum ama Gamze değil o bence
ama hiç gulmeyeyim hafif tebessum ettiğimde de çukur oluyor o ne olacak gulunce derinleşiyor
Bilmem Gamze de sen sorarlar ise
Tamam abiiii
Abi deme lazım olur 😋😁
gerek yok
O nasıl dudak öyle
Allah'in yarattığı bir dudak