Merhaba yan Dişlerimde boşluk ve bazı eşitsizlikler var. Bunun için yaptırmayı düşünüyorum seramik ve porselen olarak birkaç çeşidi varmış uygun olanını yaptırmayı planlıyorum Ayrıca alt dişlerim de eşitsizlikler var bazıları daha kısa bazıları daha uzun bunlar için ne yapabilirim törpüleme işlemi geçirir mi? Ve lamine fiyatları ne şekilde tekli ya da tüm olarak
Lamine diş fiyatları ne şekilde yaptıranlar memnun mu?
ya lamine biraz pahalı, zirkonyum boşluklar için işini görür. benim de dişimde baya boşluklar var çok kafaya taktım parası neyse vericektim en iyi diş doktorlarına gittim hepsinin ortak dediği: bir kaç boşluk için dişini törpületip sahte diş kullanma ileride çok zorlanırsın geleceği de düşün dedi. en iyi yöntemi diş teliymiş bende baya bakımlı ve takıntılı olduğum için diş teli takmadım böyle yaşayıp gidiyoz sana tavsiyem bunu unut sakın yaptırma
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zirkonyum küçük dişlerümde iş görürmü? Dişlerim eksik değil fakat yan 2 dişimin arasında belli bir boşluk var
anlıyorum benim ön dişimde 2 boşluk var gülüncede belli oluyor yapıcak birşey yok, evet küçük dişlere de iş görür ama az birşey daha törpülenmesi lazım bence sağlıgınla oynama yaptıranlara sordugumda onlarda pişman gerçek dişin yerini tutmuyo
İlerideki maddiyatıma güveniyorum şu an görsel açıdan beni çok etkilemekte beni 3.4 sene idare etse yeter okuduğum kadarıyla şimdi baktım dişe zarar da vermiyormuş zirkonyum
dişe zarar vermiyor ama ileride veriyor ve 5 senede 1 defa değiştirmen gerekicek , ya şöyle diyim tamam dişler önemli boşluk olması falan gerçekten çok sinir bozucu özgüven kaybı ama gidip diş teli takabilirsin bu kadar istekliysen 4 yıl sabret dur. sağlıgınla oynama babam yaptırdı adam eski dişim gibi değil diyor sonuçta çakma diş bence bulaşma