sadece memelerimde değil genel olarak tüm göğsümde siyah noktalar var. Çok kötü görünüyor. Pürüzsüz ve güzel görünsün istiyorum askılı elbise falan giydiğimde. Bunun bir çözümü yok mu bıktım gerçekten. Başka bu sorunla karşılaşan var mı
Güncellemeler
+1 yıl
bir de sıkıyorum yani iz falan kalıyor maalesef. Lütfen durumla ilgili bilginiz yoksa yazmayın. Ciddi çözüm arıyorum çünkü bu aralar da doktora gidemiyorum
Neden doktora gidemiyosun ki bu konularla burda bişey bulmak zor malesef ya da eczaneye söyleyip krem alabilirsin siyah nokta dediğini pek anlamadım zaten de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Bunu ilk defa duyuyorum. Siyah nokta icin kremler var eczaneye danişip alabilirsn
Şu erkeklerin yorumuna bak ne kdar igrençler be
Aynen..
Neden doktora gidemiyosun ki bu konularla burda bişey bulmak zor malesef ya da eczaneye söyleyip krem alabilirsin siyah nokta dediğini pek anlamadım zaten de
Ben kalpten ameliyat oldum gögüsümğn arasındaki ameliyat yarasına siyah noktalar cıkıyor sıkınca yag gibi cıkıyor zorla
Geçti mi geçtiyse nası geçti benim de öyle yardım eder misin
Yok geçmedi. Sanırım sıktığımız için çoğalıyor. Sıkmasak ve siyah nokta maskeleri yapsak geçer diye düşünüyorum
Memem uzmanıyım istersen bir foto at Bı bakayım sana olmasa bii krem yazayım
Pek anlamam ama eğer siil gibiyse onlar için kremler var diye biliyorum
O kadar şikayet edilecek gibi yoksa sen oraya çok odaklsndığın için sana mı öyle geliyor?
tabiki var buharda iyce yumusat sonra sık ya da hafif sert bir bezle temizle
o lekelere çözüm var tabiki. krem ya da lazerle tedavi ediliyor
Vuxuduna kahve peelingi yap hem yumuşatir da
Düzenli olarak kese yap
Zaten yapıyorum
Düzgün yapmıyorsun demekki
Yoo gayet düzgün yapıyorum genetik bir şey bendeki ama çözümü yok sanırım
Burada çare bulamazsin. Doktora git
Allah gunaha girmeni istemiyor
Ne alaka
Onlarla mutlu olmayı öğren bence
bantlar oluyor onlar işe yaramadı mı