Ağda ve epilasyon aletleri batıklara sebep olur. Çözümü de yoktur, ama oluşumunu önlersen zamanla eski batıklardan da kurtulursun ve pürüzsüz bacaklara sahip olursun.
Bu durumda en iyi tercih, tıraş bıçağı kullanmak. Batık, tahriş ya da sivilcelenmelere sebep olmaz. Üstelik Gillette Venus, kadınlara özel yapısıyla hassas cildine bakım da yapıyor.
Gillette Venus Comfortglide Olay
#KonforluPürüzsüzlük için Gillette Venus Comfortglide Olay kullanmanı tavsiye ederim🤞Kısa sürede, zahmetsiz ve masrafsız bir şekilde olağanüstü bacaklara kavuşursun. Suyla temas eden nemlendiricili barlar aktifleşip köpük oluşturur ve kaygan zemin hazırlar. Böylece farklı bir ürüne ihtiyaç duymadan kolayca, en pratik şekilde tüylerden kurtulmuş olursun.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu arada her duşta cildin yumuşadıktan sonra zarif bir şekilde kese yapıp batıklardan kurtulabilirsin.
Genelde epilatör kullanımı batık problemine sebep oluyor. Tüy alma yöntemlerinden hangisini uyguluyorsun bilmiyorum ama hangisi yapıyorsan ardından duşta vücuduna peeling uygula ve duştan sonra nemlendir. Tıraş bıçağı kullanımı batıkları azaltıyor. Gillette Venus Comfortglide Olay kullanmanı öneririm. Duşta eriyen jel barlak ve 5 bıçağı sayesinde yumuşak ve pürüzsüz bir sonuç sağlıyor.
Kese, peeling düzenli olarak. Tüy alma metodunu tekrar düşünmelisin mutlaka, ya yanlış yöntem ya da uygulamada yeterince özen göstermiyorsun. Ayrica nemlendirmeye özen göster ardından
Söylemek istediğim önerilerin var ancak öncelikle sormak istiyorum gerçekten kötü mi buluyorsun? Yorumlarda da böyle söylenmiş ama umurumda değil, beğenen sadece benim sanırım ve noktaları önemsemeyen