Merhabalar, kolumda dövme var sildircek vaktim yok çok acil silinmesi lazım nasıl kapatabilirim?
Bu kalıcı makyaj fondöten ne kadar etkili oluyor?
sipariş vereceğim kapatıcılığı en yüksek kalıcı olan fondöten markası var mı?
Bu kalıcı makyaj fondöten ne kadar etkili oluyor?
sipariş vereceğim kapatıcılığı en yüksek kalıcı olan fondöten markası var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Merhaba,
Dövme kapatmak için birçok insan arayışta. Tavsiyeler arasında daha önce pek çok marka ismi duymuş olabilirsiniz. Ayrıca bu markalardan bazıları, beklentilerinizi karşılamayıp sizi hayal kırıklığına uğratmış da olabilir.
Ayrıca şunu bilmelisiniz ki; dövme kapama işlemi geçici bir işlemdir. Bir günden fazla kullanılamaz bir yere temas halinde bozulur o nedenle de dövme kapatıcı ürünlerden mucize beklemeyin.
Yukarıdaki fotoğraflarda da yer verdiğim gibi Kryolan'ın Supracolor fondöteni, dövme kapamada çok başarılı. Ayrıca farklı renk tonları da mevcuttur. Aynı markanın pudrası da muhteşem.
Peki bu ürünler nasıl uygulanır? Gelelim uygulama şekline.
Önce cilt renginizle aynı tonda fondöten seçilir. Sonrasında dövme olan kısma fondöten tamponlama şeklinde uygulanır. Üzerine de ince transparan pudra geçtikten sonra kalıcılığını yüksek tutmak adına makyaj sabitleyici sprey sıkılır.
Bu işlemde püf nokta fondöten ile teninizin birebir aynı tonda olmasıdır. Dövmeniz çok koyu renk ise kapanana kadar tamponlama işlemini uygulayın.
GÜZELLİKLER DİLERİM. 💄❤️
Çok sevdiğim bir marka ama artık bu pahalılıkta kullanmak zor oldu. Ve küçük boy vardı tekli far kutusu boyda yapılmış hakediyor fakat beni hala zorlar durumda:(