Güzellik & Bakım Alina Boz mu daha güzel Elif Aksu mu daha güzel? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Elif mi daha güzel Alına Boz mu daha güzel Alina Boz Elif Aksu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Alina Boz mu daha güzel Elif Aksu mu daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Eminim ki sen bunlardan daha güzelsindir gadası. Çünkü bunlarda ben pek güzellik göremedim. 0 0 Yorumla
copodeniev Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Alina guzel ya ama elif de cok efsaneymis 0 0 Yorumla
Seytanin_Avukati Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Elif aksu mütevellit heyetinden arkadaşım olur 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Alina 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Eminim ki sen bunlardan daha güzelsindir gadası. Çünkü bunlarda ben pek güzellik göremedim.
Alinaa... ikiye katlar by
Alina guzel ya ama elif de cok efsaneymis
Elif iyimiş Alinanin suratı eskidi
Elif aksu mütevellit heyetinden arkadaşım olur
Alina taş
ikiside değil.
anası rus bunun taş gibi kizya
Alina
Alina
Alina
Alina
Alina