Kalça kısmımda aşırı çatlak var çatlak tedavisi yoktur dövme mi yaptırsam sizce sevgilim var ilerde evlendiğimizde kim çatlağı olan biriyle olsun ki aşırı çık kalça kısmımda sizce böyle hoş olur mu yaptır
Uzun zaman geçmiş belki boşa yazıyorum. Bana göre dövmelerin anlamları olması gerekir ki vücudunda hayatın boyunca taşıyabilesin, belli bir zaman sonra sıkılma hatta dövmeden nefret etme gibi durumlar olmasın. Önce sırf çatlakları kapamak için önündeki 40-50 sene vücudunda dövme taşımaya hazır mısın sorusunun cevabını vermen gerekli. Diğer bir kısma gelirsek bir erkek olarak o bölgede bulunan dövmelerden aşırı haz alıyorum ancak haz almama ve hoşuma gitmesine rağmen bu tarz büyük ve abartılı dövmeleri sevmiyorum. Çevremdeki erkeklerle de konuştuğumda genelde bu düşünceye sahipler, hatta bazıları basit kız bile diyebiliyor.
Ayrıca ekleyeyim, dış görünüş erkekler için önemli bunu reddetmeyeceğim ancak önemli kısmı sadece erkeklerin ilk dikkatini çektiğin zaman. Dikkat çekildikten sonra bir kız dış görünüş açısından (diğer etkenleri saymıyorum sadece dış görünüş) kendini çok salmadıkça (10-20 kilo almak veya aşırı bakımsızlık) erkekler bu konu da ilgisini kaybetmez.
Bir dövmeci olarak şunu diyebilirim dövme kapatmak için gelenler oldu ya da faça atılmış deri üzerine yap diyen de yerinde olsam çatlaklar varsa yaptırırım ancak bu dediğin dövmeler için 5 milyarın varsa Öyle düşün
neden bunları dert edıyorsun veya neden boyle bır yoa basvurmayı dusunuyrsun kı bu bdurum sacma bır kadın asıldır ve zekıdır aklını kullanabılıyor ısen cozumu elbet vardır