ulke olarak erkek kıllı olur kılsız olirsa yumusaktır gibi genel bir kavram var sizce dogrumu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence öyle. Yaratan erkeği kıllı yaratmışsa demek ki doğru olan bu. Kadının öz doğasında da buna karşı eğilim olması lazım diye düşünüyorum. Ama maalesef asrımızda bazı kötü niyetli insanlar erkeği kadınlaştırmak istiyorlar. gençlerde çok meyil var. umarım düzelirler.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNedense bazı kadınlar özellikle göğüs çevresindeki kılları çok seviyor erkekte. Eski zamanlardan kalma bir algı mı orası muamma. Bir yerlerde kılların kas gelişimini engellediğini okumuştum. Bu yüzden imkan varsa lazere gitmelidir, kendi bakımı için.
00 Yorumla
Bana göre öyle kılını tüyünü sürekli almamalı saç, sakal ve bazı bölgeler dışında.. tabii kazak gibi tüylü olanlar var onlar alsa dahada beter.. çaresi yok aldıkça çıkıyor daha gür ve daha hızlı, lazer vs bile çare olmuyor süreyi uzatıyor..
00 Yorumla
+1 yılBence erkek dediğin kıllı olmak zorunda değil. Erkekler de isteyince gayet bakımlı olabilirler. Ben kendini salmak olarak bakıyorum kıl tüy meselesine.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
388
Cevap
641Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Benimle olacak erkeğin kılını, tüyünü alması şart.
70 Yorumla
+1 yıldeğilim her aldığımda aile büyüklerinden de
olum çok günah niye alıyorsun
o ne öyle kız gibi olmuşsun
erkek dediğin kıllı olur
kadınlar kıllı erkek sever
gibi şeyler duymaktan da bıktıım kıl 2000 öncesinin modası a.. q şimdi 2000 lerde herkes tüysüz kılsız goril gibi geziyorum iğrenç bir şey ve alması yok etmesi imkansız30 Yorumla
+1 yılErkek dediğin benim gibi kılsız sexsi kaslı olur. Erkek gibi erkeğim.
www.kizlarsoruyor.com/.../q6646212-boyle-gobekli-yag-baglamis-vucudumdan-nasil-kurtulabilirim11 YorumlaGizlim saklım yok. Gizliliğede bürünmeyeceğim. Şahsen kıllarımdan nefret ediyorum. Ağda yapıyorum o yüzden. Para geçerse elime lazer yaptıracağım galiba. Arkadaşıma bakıyorum çocuğun kolundaki kıllar ipince tüy gibi. Mükemmel işte hem az hem ince. İstediğim öyle birşey ama ne yazık ki hayatlar öyle değil...
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılHayır iğre. nç. Kıllda keramet olsa... te çıkmaz. Tertemiz varken ne gerek var?
cf.kizlarsoruyor.com/.../...-b9ad-95fabbe5ed94.jpg30 Yorumla
+1 yılBence erkegi killari erkek yapmaz, onu ornek alirsak qoriller erkegin dibidir, ama bence kizlar da kili sorun etmemeli, bu erkeklerin belirleyemedegi fizyolojik bir durum, birinin killi ve digerinin az killi olmasi birini digerine gore daha erkekce yapmaz, erkeklik beyinde baslar ve biter
00 YorumlaO zaman erkeklerin kralı bu adamdır. galeri14.uludagsozluk.com/.../...-olur_1172916.jpg
51 Yorumla- +1 yıl
işte aradığım yorum. :D
+1 yılTrol amaçlı yazmışsın ama kıllıyım ve boyum uzun olmasaydı göbeğim de bariz olurdu. Bu halimle hemen hemen niyetlendiğim kişilerle özel hayatım oldu. Kıllı erkekleri daha erkeksi bulduklarını söylerler genel de. Ama çok genç yaşlarda yani senin yaşlarında kılsız erkek tercihi daha fazla oluyor bildiğim kadarı ile. Yaş ilerleyince neden kıllı erkekler tercih ediliyor henüz bir fikrim yok.
00 YorumlaSonra yaklaşık herkes göbekli ve gereksiz yerlerde kıllı oluyor gerekli yerde kel oluyor. Bir daireye SGK veya MEB e girin ve dikkatli bakın. Bıyık kel kafa ve göbek.
Göbek sinirlerin toplandığı merkezi, kel kafa aklı terk eden gereksiz süs yani saçları, gereksiz yerlerde kıl testosteronun son haykırışı.
Se la vi00 YorumlaKoltuk alti ve penis bolgesi zaten hep temiz trasli oluyo ama diger bolgelerin ne zarari var hem kisin sicak tutar usumeyiz iste ☺ yazinda gomlegin enust iki dugmesi acik yaka bagrin acik gezecen killar fiskiracak bide kolye takacan altin filan bak nasil hoslanirsin dimi ☺
00 Yorumla
+1 yılKıl da keramet olsaydı keçi evliya olurdu... Erkeklik kıl da olsaydı dağ taş keçiden geçilmezdi.
11 Yorumla- +1 yıl
Ön arka ter temiz yapacan her zaman ohhh miss :)
+1 yılkoltuk altı ıcın gıtmıstım ılk cıktıklarında bu kdar rahatlık olamaz artık koltuk altı tuylerınden kurtuldum yaklasık 12 sene kadardır hep tertemızsın.. sadece haftalık dıger kısımlara ugrasıyoruz:) her erkek gıtmelı kol altı kıllı erkekler bıle gormeye ıgrenıyoum.
00 YorumlaTabi ki kılsız nasil onlar temiz istiyorsa bizde öyle isteriz yüz ve kafası kıllı olabilir 😀
60 YorumlaOooo valla onlar daha seksi oluyolar :-D Bekar olsam asıl öyle bir erkekle evlenirim. Ayrıca hem daha güzel sevişiyolar hem kadına daha çok değer veriyolar. Kılsız erkek şehvetsiz erkektir at çöpe :-))))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKılsız tabi o ne öyle ya.. Temizlik sadece banyo yapmaktan, odayı düzenli tutmaktan geçmez. Bacak , kol falan kıllı olabilir. Faka koltuk altı ve göğüs yerleri temiz olmalı bizim bir yerimizde minicik bir tüy görseler iğreniler bilmem bir şeyler derler. Onlarda temiz olacak lamı cimi yok bunun
21 Yorumla- +1 yıl
#Haklı :D
burda farketmez, secdikten sonra gözüm bir şey görmez, göbekli olsun kıllı olmasın, kılsız erkek şehvetsiz erkek vs vs vs ahkam kesen hanımlara soruyorum gerçekten size bu tarz erkeklerden arkadaşlık teklifi çıkma teklifi ya da evlenme teklifi gelse nasıl dumura uğrarsınız merak ediyorum
00 Yorumla
+1 yılİnsanları belli bir kalıba sokmaya çalışıyorsunuz. Sen kıllı dersin. Başkası başka bir şey der... Beyler size sesleniyorum kızların şekillendirmelerine göre yaşamayın kendiniz istediğiniz gibi yaşayın :)
10 YorumlaKıllı değilim vücut yapım böyle kılı sevmem kokusu görüntüsü rahatsız eder zaten saç ve sakal sonrada belli bazı bölgelerde olması yeterli, kılsız olduğum için çok mutluyum en basitinden vucudum terleyince bile kokmuyor ne güzel..
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılBöyleyim ben. :):
www.estanbul.com/.../Burak58_img835B15D-1.jpg11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılçim biçme makinaaam nerdeeeeee
+1 yılToplumu değiştiren ne oldu acaba zaman içerisinde. Biz de almaya üşenmeyiz ama sizinki gibi tüy çıkmıyor bildiğin kıl mk. Bir yeri alsan başka yerde bir daha var. Genital alıp geçiyoruz. Bitmiyor hacı yoksa niye almayalım.
00 Yorumla
+1 yılBakımlı olmak cinsiyet olarak ayrılmıyor ben kıllı kıllı gezmiyorsam erkekler de gezemez. Geziyorsa da bana laf edemez.
49 Yorumla- +1 yıl
@cigano7 narin olmamıza rağmen canımızı yakıyoruz. Fıtrata göre hareket edeceksek bizim kıllı gezmemiz daha mantıkli.
- +1 yıl
@cigano7 sanki bzim yok sacmasapan konusma
- +1 yıl
@cigano7 der killi maymun :D
- +1 yıl
@cigano7 @minyoncadı bildirim yapmayın
- +1 yıl
@cigano7 yaratilis dedin ve beni sinir ettin neyse kizi daha fazla rahatsizlik vermeyelim artik
+1 yılerkek kıllı olur diye diye milleti maymuna çevirdiniz ag
10 Yorumla
+1 yılBu erkeğin tercihine kalmış bir konu. İster keser, ister kesmez. Kendine nasıl yakıştırıyorsa öyle. Ben koltuk altı ve göğüs kıllarını kesiyorum. Ama sakallarımı uzatıyorum.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılÇok kıllı az kıllı ya da kılsız erkek olmak tercih değil genler yani yaratılış meselesidir insanlar olduğu gibi kabul edilebilir Ya da aldırması istenebilir kendi tercihi de olabilir sorun etmeden bir orta yol bulmak en iyisidir 👍
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılElbette efenim elbette ama bir de zevk vardır. Kılsız erkek sevmiyorum örneğin. Sorum zevkler
- +1 yıl
Tabiki de isteyen de olur istemeyen de zevk meselesi dile getirmek önemli 👍
+1 yılbiz de kıllarla doğuyoruz ama bu boktan düzen yüzünden tavuk gibi yolunmaya mecbur kalıyoruz. onlar neden bu acıyı çekmek zorunda olmasın? bence almalılar
17 Yorumla- +1 yıl
güzellik sizlere özgü
- +1 yıl
@RRRaskoInikov hayır canım, sevilen herkes sevdiğinin gözünde güzeldir ve o güzelliği kaybetmemek için bizim gibi didinmelidir
- +1 yıl
@RRRaskoInikov yok öyle kolaya kaçmak :D
- +1 yıl
ben bacak kıllarımı almaya kalkarsam derimide yüzebilirim :D almasak daha iyi be. Napalım şimdi enazından recep ivedik gibi göğüs sırt ve omuzlarda kıl yok, en fazla bacakta var. napıcaz alıpta? bakın kızlar seksi bacağım var bacak boyumda 102cm
- +1 yıl
@RRRaskoInikov ben seve seve yüzerim tatlım, konum at :)
- +1 yıl
:D haydaaa atmıyom konum korkutma
- +1 yıl
@RRRaskoInikov ehehehehe
sana göre cekicidir. ama adamın kendisi bu durumdan memnun degildir. öyle kendisini daha rahat ve daha iyi hissediyodur. ya da deger verdigi insan istemistir onun icin yaptiriyordur.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 838 cevap paylaştı.
+1 yılKilsiz tabi ki bir de bazılarının kolları orman gibi ıy.
40 Yorumla Kılda keramet yok kesin gitsin 😀👍erkeklikle bağdaştıranlara genelde sövüyorum
40 Yorumla
+1 yılKISILIK temizlik sart onun disinda kirli sakalli olsun gögüs kismi falan orman olmamak sartiyla. ayna gibide olmasin kiz gibi duruslari var
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkek dedigin killi olur diyenler killariyla övünüyor.
Ben kil sevmiyorum ya40 Yorumla
+1 yılbenim kuzen pantalon almaya gitmiş, görevli kıza bunlar sıkıyor geniş yok mu demiş kız şöyle bir bakmış beyfendi altınıza pijama giyerseniz tabii olmaz demiş. halbuki o pijama olarak gördüğü bizim kuzenin ormanlık kıllarıymış.
00 YorumlaÖhöm, bişey sıçradı döşde kıl iyidir sırtı bilemicem 😂
00 Yorumla
+1 yılErkek dediğin kıllı olur dedim Allahta bana kıllı bir erkek nasip etti 😍😍😍 Ama ben o kadar kıl istememiştim. Her şeyin azı karar çoğu zarar demiş atalarımız. Daha mütevazi olabilirdi kılları. Ama olsun öylede seviyorum kıl yumağımı 😘😍😘😍
10 YorumlaBu adamlar napsa bize yaranamadilar bacim😄 kıllı ya aman kıllı kılsıza kız gbi o ne dedik. Adam rahatsızlık yaptiriyodur nedir yani😄olabilir doğal artık milienum cagindayiz ayak uydurmak lazım
00 Yorumla
+1 yılHer kız gibi düz mantık orda olmasın burda olsun şurda biraz yahu çoğu maymun gibi geziyor zaten adam ne yapsın sırtını alıp gerisini mi bıraksın çok kıllı biri değilim ama alıyorum neden mi vücut çalışıyorsun ama kıl varken dağdan inme gibi götürüyorsun vücut belli olmuyor gö tteki kıllardan poku çeke çeke temizlemeye çalışmıyorum sapına kadar erkeğim iki ayda bir alırım kız gibi her gün değil
00 YorumlaKızlara biz diyoruz göğüste düzgün dağıtarak çık kasık çevresinde yeni kesilmiş gibi çık oda tamam abi diyo bazen kasığı yanlış anlıyor o yüzden kesmek zorunda kalıyoruz kusura bakma artık
00 YorumlaErkek doğası gereği kıllı yaratılmış. Dediğin gibi abartılı olmadıktan sonra bence de öyle kalmalı ama işte görüşler farklı farklı. Kimisi de tertemiz ak pak seviyor.
00 Yorumla
+1 yılsporcular kas gelisimini engelledigi icin aliyor... digerlerini bilmiyorum.. gayler de kili sevmiyor... sahsen ben de gayet olmasi gerektigi gibi var... en temizi ve guzeli boyle bence... detaya gerek yok sanirim :)
00 Yorumla
+1 yılErkek dediğin kıllı olur, kadın dediğin kılsız olur.. boşverin bunları kim kendini nasıl mutlu hissediyorsa öyle olsun.
20 Yorumla
+1 yılÇekici olacağına inanarak ek çaba sarf etme. Kendin ol aga. Seni seven zaten kıllarını sayacak değil ya.
12 Yorumla- +1 yıl
Ben kılsız-tüysüzüm, kadınların tercihi genelde kıllılardan yana oluyor. Sanki maymunla aşk yaşayacakta, evrilmesini bekleyecek.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılMısır bulsunlarda püsküllüsü kenarda dursun 😊
10 Yorumla Kıllarımdan memnunun tabii ki, kılsız erkek mi olur? ayrıca orantılı çıkmış, sırımda felan yok, çok da abartılı derecede yok zaten.
10 Yorumla
+1 yılBen rahatsız oluyorum ama almıyorum tabiki de sırtımda yok çok şükür bacaklar normal ama göğüsüm biraz maşallahı var. ama çok şükür simidye kadar beraber olduğum kızlardan bir tepki almadım 😄
00 YorumlaBende var
https://i.hizliresim.com/XknmjR.jpg20 Yorumlakılsız tabii bakımlı olsun ama
sakallar buna dahil değil20 Yorumla
+1 yılPürüzsüz olmasına gerek yok ama çok aşırı da olmasın 😛
20 Yorumla
+1 yılBakımlı ama kıllı yani belirli yerleri temiz olmalı onun harici göğsünde yüzünde kollarında ve bacaklarında olabilir
22 Yorumla- +1 yıl
Ona laf yok :) 💜
- +1 yıl
Öyle erkekde yok ama kıllı olanların belirli yerleri de kıllı varsa da az
mesele kil degil.. elinin tipi daha cok.
baya degisik20 YorumlaKadın da erkek de doğal olmalı. Nasıl yaratıldıysa öyle😂
21 Yorumla- +1 yıl
Hiç mi el değmesin ya 😂😂
+1 yılBiraz iyi bir fiziği varsa bende erkeklerde kıl severim
20 Yorumla
+1 yılBakımlı olması iyi de öyle kız gibi de bembeyaz olmasın 😃😃
20 YorumlaNeden temiz olmak varken kıllı olalım? Erkek şöyle olmalı böyle olmalı demekten sıkılmadınız mı? Belli bir kalıba girmek istemiyoruz.
10 YorumlaBakımlı erkekler kendine özen gösterir :) Vücudunun her yerini kıl kaplayan insanlardan ben de haz etmem.
10 Yorumla
+1 yılerkek dediğinin döşü az kıllı olcak yaa ne öyle ben gibi tüysüz kimin bayan olduğu belli olsun :D
21 Yorumla
+1 yılErkek dedigin killi olur o nette gordukleriniz mankenler gibi gay veya jigolaya benzer biri olmamali.. o zaman kadindan farki ne veya gaydan?
41 Yorumla
Gizli Soran+1 yılsana katılmıyorum tercihim kılsız
+1 yılNasılım hanımlar:)
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılormanı göğsüne sığdıran erkeklere selam durun ya kolay bişeymi sanıyorsunuz ne kadar zor şartlarda yaşıyorlar :))
00 Yorumla
+1 yılAllahı yarattığına sorgu olmaz bende kıllı bir insanım cok şükür elim ayagım dilim kulagım gözüm saglam kıllı olmakta bir kusur degil Allah vergisidir
04 Yorumla- +1 yıl
Ama genital bölgedekileri ya da koltuk altını almak lazım temizlik imandandır sonuçta. Tüyler hijyen açısından sakıncalı
- +1 yıl
Ya tabi kide ama şu ayakmış gögüsmüş ben karşıyım onlara
- +1 yıl
İstenmeyen tüy diye boşuna demedim 😂
- +1 yıl
Olabilir🤭🤭🤭
Evet katılıyorum. Ben bacak ve göğüs kıllarını alan erkeklere kıl oluyorum neyseki benimki almıyor 😅
00 Yorumla- Devamını Gör (969)
Devamını Gör(1014)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem