Benim için Göz kalemi, rimel ve ruj olmazsa olmazdır.
Bir kadının çantasında olmazsa olmaz üç makyaj malzemesi ne olmalı?

Önceliğim ruj ☺ yemek yemeye gidersin bulaşır silersin biryeri çıkar tazelemen gerekir. Ruj olmazsa olmazımız.. Fondöten.. Diyelim bir aksilik oldu düştün kolun çizildi hiç hoş durmuyor.. Kapatırsın her türlü işini görür 😅 Ve tabi ki makyaj malzemesi yerine ıslak mendil veya kağıt havluyu tercih ederim.. Eyelinerın bulaştı gözünü ovunca napacaksın 😂 silmek gerek.. Makyaj malzemesi diyince benim aklıma nedense direk ıslak mendilde gelir. En büyük kurtarıcı..
Çantamda mutlaka allık ve likit ruj olur. Göz makyajını hep hafif yaptığım için waterproof göz kalemi kullanırım, yanımda taşımama gerek olmuyor çoğu zaman. Yine de, krem veya likit far kullandıysam onu da yanıma alırım her ihtimale karşı, 3. olarak onu sayabilirim :)
Herkesin en çok ihtiyacı neyse o. Kiminin dudak rengi o kadar doğal ve güzel ki, ruja gereksinimi yok. Kiminin elleri doğal güzel, oje ihtiyacı yok. Cildi pırıl pırıl olan birinin zaten allık, kapatıcı ihtiyacı yok.
Cevap
37Cevap
Kadınlar bu kadar eşyayı nasıl çantasına sigdiriyor anlamış değilim, baştan aşağı ne ararsan var hırdavat dükkanı gibi taşırken size yük olmuyor mu? Soruya gelecek olursak ayna ruj ve rimel kadınların çantasında mutlaka olur
Bende arkadaşıma dedim kocaman makyaj çantası kız çok güzel yinede yanından ayırmıyor
Başkalarını bilmem de, benim çantamda ilk üçe girenler kitap, kalem, not defteri..
Yanimda makyaj malzemesi taşımam taşıyacaksam da o sadece dudak kalemi olur.
Ruj yetiyo bana gerisi pek lazim değil. Göz kalemi bütün gün disardaysam olabilir.
Rimel, eyeliner sadece.. 3. Seçeneğim nude tonlarda bir ruj oluyor genelde..
Nude bir ruj, dudak kalemi, rimel ve bir de belki göz kalemi olabilir.
Dudak nemlendirici, kaş&kirpik fırçası, şeffaf rimel. Bundan fazlası gereksiz.
Maskara ve ruj ya da dudak balmı tercihim dudak kreminden yana çünkü ruj pek sürmüyorum
Rimel, göz kalemi ve ruj ben en çok bunları kullanıyorum
Benimki maskara eyeliner ve highlighter. Kırpık kıvırıcısı sayılıyor mu? 🤔
Kirpik*
Ruj , fondöten ve rimel. Renkli bir ruj ile hem far hem allık yapılabiliyor sonuçta 😁
Rimel
Eyeliner ve göz kalemi benim için olmazsa olmaz üçlü.
ben sadece ruj ve dudak balmiyla yetinirim😊oda varla yok arasi
yüzümüze uyguladığımız malzeme nasıl bize yeni hayat vaad eder anlamadım? Yanlış bir cümle. Kadının çantasında makyaj malzemesi olmamalı. özgüveni varsa tabii...
Ben hakkımı nemlendirici, güneş koruyucusu ve rimelden yana kullanıyorum 😝
Rimel
Ruj
Eyeliner
çantamda olmazsa olmazlarım 💗
Az da olsa para koyun o çantaya hani olurda taksiyle dönmek zorunda kalırsınız yediğinizi içtiğinizi ödemek zorunda kalırsınız
Makyaj yapmayan biri olarak bakım malzemesi söylicem- nemlendirici-lip balm-cilt onarıcı temizleme sütü (porselen ve temiz bir cilt için)
Ruj, kirpik durumina gore rimel, pudra veya kapatici
Ruj, rimel, isterse fondoten. Daha fazlası abartı bence:)
Ben makyaj yapmıyorum ama kapatici rimel ruj olabilir
Rimel ve ruj üçüncüsünr gerek yok
Neyi sık kullandığına bağlı
ruj, rimel, göz kalemi
Fondöten, maskara, ruj
Rimelim, rimelim, rimelim
Ruj yeter abartmaya gerek yok
Ruj, allık, far paleti.
Eyeliner, ruj, maskara
Gunes kremi lip balm nemlendirici
Concealer, eyeliner, allık
Ruj
Parfüm
El kremi
El bakım kremi, ruj, eyeliner.
Ruj
Bb krem
Kirpik makası 💚
Ruj, rimel, fondöten.
Parfum, ruj, dudak kalemim
Ruj, aydınlatıcı ve fondöten kesinlikle
Pudra, kırmızı ruj, göz kalemi
Dudak kalemim -rujum-parfümüm olmazsa olmazım🤭
Ruj goz kalemı rımel⭐️
Ruj, rimel, kapatıcı 👏
Göz kalemi , nemlendirici , rimel.
Ayna, ruj. allık ve penti
Ruj
Maskara
Allık
eyeliner kaş farı concealer
Eyeliner, ruj, fondöten 🌺
Islak mendil, ruj ve minik ayna bence
Rimel ruj highlighter
Concealer, rimel ve ruj/dudak parlatıcısı
Maskara, allık ve pudra.
Kalem her türlü lazım olur
ruj, parfüm, fondoten
Ruj , fondayön ve göz kalemi
bb krem, ruj ve allik
Bence ruj şu göz kalemi ve pudrayı eksik etmezler
Ruj , rimel, kapatıcıl heralde :D
Rimel, ruj ve fondöten
Rimel, kırmızı veya bordo ruj ve nemlendirici 😊
smith wesson 5906 yedek şarjör ve susturucu
Ruj başta olmak üzere rimel ve tabii ki de ayna.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba,
Biz kızların makyaj malzemelerine merakı hiç bitmeyecektir. Ambalajlarına bile hayran kalıp aldıklarımız vardır.
Kimimiz yoğun makyajdan hoşlanırken kimimiz ise sadece bir ruj ile yetinebiliriz. Dışarı çıkarken çoğumuz makyajımızı evde yapar çıkarız. Ara ara sadece tazeleme ihtiyacı duyarız.
Makyaj yapmaktan hoşlanıyorsak bir çok malzeme elimizde vardır. Ancak birde olmazsa olmazlarımız ve kurtarıcılarımız vardır.
İlla ki bir rujumuz olur, renk tonu kendi kişisel zevkimize göre değişir.
Bir de allığımız büyük önem taşıyor. Çünkü solgun göründüğümüz her halimizde hemen bir allık bir ruj ile geçiştiririz.
Veee mascaramız. Hem makyajımızın bütünlüğünü korumak, hem de doğal bir görüntü için far vs. kullanmadan sadece bir mascara ile günü kurtarmış oluruz.
GÜZELLİKLER DİLERİM. 💄💋❤️