Bilmeme gerek yok anladığım kadarıyla adaletteb haktan hukuktan pek haberin yok gibi o yüzden haketmissindir
Cevap sahibi
+1 yıl
Sanada yazıklar olsun😔 ben herşeyi biliyorum ama orda beni başka kyaförcü abla beni alirdi sıra aksamazdı o günde i yoktu ve beni aldılar bende sıra varsa alın dedim ısrarla beni aldılar insan değilmiyim o hakaretleri çektim😔😔
Senden öndekilere nezaketen sordun mu geçebilir miyim diye?
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben kuaforcü ablalara sira varsa alin ben beklerim dedim ama onlar israrla beni aldilar sonra hakaretler havada uçtu bilmiyosunuz beni yargıliyosun cidden yaziklar olsun😔😔
Sen bana haksiz ediyosun yapmaa o kiz gibi😔 ben zatrnnsıra varsa alin diyorum onlar ısrar ediyo. Ve ben kalkıp da o kuafordeki bütun kadinlar tek tek soramam yanii
Yüksek sesle sorabilirdin ayrıca görüşün başında mağdur gibi anlatmiyodun olayı şimdi mağdur olan benim diyosun
Cevap sahibi
+1 yıl
Hayır magdura oynamiyorum görüşun başinda gayet düzgun demişim. Zaten o kuaforde bir abla var benim gibi vip olanlara bakiyor o gun o yoktu ve ben kuafor ablalara diyorum zaten sira varsa alin diye kaç defa ama onlar beni aliyo napiyim oldurumi kendimi😔😔 yüksesle sorsam kimse vermez ki o kadar bekelemisler kim verir sirasini bana
Demekki vermiceklerini bile bile seninle ilgilenen kişi orda yokken sıralarını almışsın birazck empati yapsan keşke
Cevap sahibi
+1 yıl
Ya sen cidden bana haksizlik ediyorsun hazmedemiyorum yaaa😔 ben diyorum ki kaç defa sıra varsa alin diyoruuuuuummmm ablalaaaaarrraaaaa onlar israrla beniii alıyooooorrr burada ben napa bilirim
Farzetki o saçını başını yoldugun kadın sensin bende senim😉 bişey yapamican yani
Cevap sahibi
+1 yıl
Tekrar tekrar diyorum sana yazıklaar olsun. Bubkadar insana haksizlik yapilmaz derdimi anlattim ama sen halen onlarin tarafindasin. Kızin sacinida niye yoldum cok car car car etti ondan boş yere degil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben evde kendi işimi kendim hallederim bu yasak benim için bir şey ifade etmiyordu
Becerikliyiz diyosun
Tecrübe
Deli gibi randevu geliyor paraya para demeyeceğiz sanırım dkshdkaka
Kolay gelsin 😂😂
Randevu almama gerek yok. Kuaföre gittiğim de hemen beni alıyorlar.
Vip diyosun yoksa acil hasta mı 😂
Vip.
Peki bakalım
Kalabalik olsa bile alıyorlar öncelikli olarak
Anladm tamam 😂
Ondan dolayı kuafor de sira kavgası çiktı😊
Çıkar tabi ben olayım bende çıkarırım kavga bidada gitmem o dükkana
Sırasini aldım çünkü kavga ciktı ben kızın saçınķ yoldum çok uzattı😂
Hem saygın yok insanlara hemde kavgacisin yani
Hayır saygiliyim ama çook uzattı car car ben elime saçlarini aldim kuaför kaos yeri oldu😂
Saygılı olsan milletin hakkını yemez sırasını almazdn
Vip özelim ben olarak gidiyom napim bende insan degilmiyim😔 benim ne hakaret yedigimi biliyo musun
Bilmeme gerek yok anladığım kadarıyla adaletteb haktan hukuktan pek haberin yok gibi o yüzden haketmissindir
Sanada yazıklar olsun😔 ben herşeyi biliyorum ama orda beni başka kyaförcü abla beni alirdi sıra aksamazdı o günde i yoktu ve beni aldılar bende sıra varsa alın dedim ısrarla beni aldılar insan değilmiyim o hakaretleri çektim😔😔
Senden öndekilere nezaketen sordun mu geçebilir miyim diye?
Ben kuaforcü ablalara sira varsa alin ben beklerim dedim ama onlar israrla beni aldilar sonra hakaretler havada uçtu bilmiyosunuz beni yargıliyosun cidden yaziklar olsun😔😔
Ben haktan yanaym niye yazıklar oluyormus
Sen bana haksiz ediyosun yapmaa o kiz gibi😔 ben zatrnnsıra varsa alin diyorum onlar ısrar ediyo. Ve ben kalkıp da o kuafordeki bütun kadinlar tek tek soramam yanii
Yüksek sesle sorabilirdin ayrıca görüşün başında mağdur gibi anlatmiyodun olayı şimdi mağdur olan benim diyosun
Hayır magdura oynamiyorum görüşun başinda gayet düzgun demişim. Zaten o kuaforde bir abla var benim gibi vip olanlara bakiyor o gun o yoktu ve ben kuafor ablalara diyorum zaten sira varsa alin diye kaç defa ama onlar beni aliyo napiyim oldurumi kendimi😔😔 yüksesle sorsam kimse vermez ki o kadar bekelemisler kim verir sirasini bana
Demekki vermiceklerini bile bile seninle ilgilenen kişi orda yokken sıralarını almışsın birazck empati yapsan keşke
Ya sen cidden bana haksizlik ediyorsun hazmedemiyorum yaaa😔 ben diyorum ki kaç defa sıra varsa alin diyoruuuuuummmm ablalaaaaarrraaaaa onlar israrla beniii alıyooooorrr burada ben napa bilirim
Neyse konuyu uzatmayalım
Sen bana haksızlik ettin onu telafisi nolcak hazmedemiyorum şu an senii.😔
Farzetki o saçını başını yoldugun kadın sensin bende senim😉 bişey yapamican yani
Tekrar tekrar diyorum sana yazıklaar olsun. Bubkadar insana haksizlik yapilmaz derdimi anlattim ama sen halen onlarin tarafindasin. Kızin sacinida niye yoldum cok car car car etti ondan boş yere degil
tamam neyse ne işte
Yaziklarolsun sana tühh🙈😔
Yaaa cidden hazmedemiyoruum yaa seniiiii
🙄🙄🙄
Siz ne ara bu kadar kotu oldunuz siz ne ara boyle oldunuz Allah'ım😔😔
Bizmiyiz kötü 😂😂
Evet senin gibi düşünen. Derdimi anlamiyorsun sabit düşuncelisin. Hazmediyoruuuum seniiiiii hiç kimse bana daha boylr yapmamış sen nasil yapiyorsun😔😡
Sen başkasına nasıl yapıyorsan öyle
Sen sabit fikirlisin genis bakmiyorsun benimle empati yapmiyorsun hiç. Sana mi kaldi o kizin hesabini benden sormak
Yav bekleme yapma hadi canım uza artık
Aynen o kız da senin gibi düşunmeden konuşuyordu ondan yoldum onuda ama agladı gitti
Hı hı ,👍
Düşuncesizlerle doldu her yerim.
Kuaförler ve berberler emeklilik sermayelerini elde edecekler bu hafta 😂
Gerek duymuyorum yeğenim kuaför istediğim zaman evde tras ediyo
Ben aldım randevumu. Çok yoğun bir an önce randevu alınmasıni tavsiye ederim ☺️
Saçı sakalı saldım traş olmayacm
Alıştın dimi
Askerden geldim 6 ay hep kestim zaten uzun bir süre ne saçı nede sakalı kesmem
Açılsın artık herkes bir nurlansın😉😉😉
Ne kadar nurlanabilirseniz artık 😂
😨😨😨😨bu kadar😌😌
Evde alıyoz biz