Güzellik & Bakım Göbek deliğine önem veriyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim ki disadonuk erkekler buna dikkat ediyor mu? Benimki 6 gibi Göbek deliğine önem veriyor musunuz? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
isimsiz838484 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 1 yıl Tabiki çok önemli 5 güzel gibi yani şahsen ben dikkat ederim özellikle zayıf kızlarda göbek deliği önemli oluyor hadi bi tık göbekli olan kızlar zaten 5 gibi oluyor ama 2 ve 6 gibi olanlar pek güzel durmaz 0 0 Yorumla
berkecan38 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 727 cevap paylaştı. Önemli tabiki estetik yapısı da o kadar etkileyici olur mesela 2 nerde 5 nerde 0 0 Yorumla
SeÇoSek Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl İçinde fındık varmış gibi olan bana çok itici geliyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl 2 yani Yorumla SeÇoSek +1 yıl Benim 1 numara ama 2 numara gördüğüm zaman yataktan kalkarım o derece Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
TerliksiGurbağa Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Evet herkesin göbek deliğine açar bakarım 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı. Dışa dönük olmadığı sürece sıkıntı yok. 0 0 Yorumla
Karaboyy Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Beşş 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kadının göbek deliği önemli mi senin için Yorumla Karaboyy +1 yıl Hayır önemli mi ki Yorumla Soran +1 yıl Yoo bilmem bazıları önem verir Yorumla Karaboyy +1 yıl İlk defa duydum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Tabiki çok önemli 5 güzel gibi yani şahsen ben dikkat ederim özellikle zayıf kızlarda göbek deliği önemli oluyor hadi bi tık göbekli olan kızlar zaten 5 gibi oluyor ama 2 ve 6 gibi olanlar pek güzel durmaz
Önemli tabiki estetik yapısı da o kadar etkileyici olur mesela 2 nerde 5 nerde
İçinde fındık varmış gibi olan bana çok itici geliyor
2 yani
Benim 1 numara ama 2 numara gördüğüm zaman yataktan kalkarım o derece
Peki
5 sanki mağara fksjfkskaka
Evet herkesin göbek deliğine açar bakarım
Veririm onsuz hayat olmaz
Evet 5 güzeldir piercing iyi durur ☺️
7 fazla alınmış ucy açık 😂😂
2 hariç diğerleri normal :)
Dışa dönük olmadığı sürece sıkıntı yok.