Fiziksel olarak üstün desek siyahlar kadar etmezler. Güzellik desek renkli gözlü açık renk saçlı Avrupalılara yaklaşamazlar. Arada kalmış bir ırk/millet.
Sakalları olmadığı için öyle geliyordur hem sana bir bilgi verim koreli bir erkeğin sakalının çıkma ihtimali türk bir insanın kel olma oranı kadar düşüktür 🤗
onlar da ameliyat geçiriyor la güney korede estetik yaptırmayanı toplumdan dışlıyorlar double eye lift ameliyatları hiç duymadın mı :D o kadar btsci olacaksın
YALAN Bts'in makyajsiz haline bakarsan anların Sağdan soldan duyduklarına inanma Bts'in çalıştığı şirketin yani Bighit'in o zamanlar klip çekecek paraları bile kısıtlıydı BTS sayesinde şirket büyüdü Ayrıca bighit önce DIŞ GÖRÜNÜŞ'e bakar sonra yetenek yani yeteneği sonradan kazandırıyorlar...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
https://www.youtube.com/watch?v=6q01TMQWmzA&t=38s
teşekkür
Rica ederim.
Çok makyajlı ve aşırı kadınsı erkekleri var bence ağır itici
Saygı duyuyorum
Bende sana saygı duyuyorumda ya onlarda açıkcası ni sevilcek yan göremiyorum ama senin görüşün tabi🤗
teşekkür 🤗
Ama unutma o beğenmediğiniz adamlar dünya starı ve YouTube'da 29 mn takipçileri var 🙂
Vallah bana kalırsa sen daha çok hak ediyoaundur onlardan 19mn takipçiyi😁
19 değil 29 mn takipçileri var
Neresi tatlı şunların ya erkek dediğin böyle mi olur
Saygı duyuyorum
Yalnızca bir şey demek istiyorum o beğenmediğiniz adamlar dünya starı ve YouTube'da 29 mn takipçileri var.
Dünya starı ve 29 mn takipçisi var diye bu kesimin içinde olup onları beğenmem için bir faktör olamaz, üzgünüm
Bana inanılmaz çocukça geliyorlar. Ben erdemliği tercih ederim daima
Saygı duyuyorum
Bilmiyorum ama bencede çok tatlı özellikle kızları çok guzel yüz hatları çok guzel oluyor
Fiziksel olarak üstün desek siyahlar kadar etmezler. Güzellik desek renkli gözlü açık renk saçlı Avrupalılara yaklaşamazlar. Arada kalmış bir ırk/millet.
Gözleri hafif çekik ve ciltleri güzel. Yalnız erkekler biraz kız gibi mi ne bilemedim.
Sakalları olmadığı için öyle geliyordur hem sana bir bilgi verim koreli bir erkeğin sakalının çıkma ihtimali türk bir insanın kel olma oranı kadar düşüktür 🤗
Sadece sakal değil de duruş vb de öyle sanki. Neyse kızlar beğeniyorsa bana laf düşmez.
Haklısın 🤗
Sence öyle bence değil mesela
Saygı duyuyorum 🤗
Ama kızları sempatik olabiliyor bazen
Bunların nesi tatlı emo, memo tipler
blackpink oogogogogogogogo
tipsiz hepsi ameliyatlaı
Ameliyat geçirmiyorlar gerçekten sokaktaki vatandaşlarıda böyle
onlar da ameliyat geçiriyor la güney korede estetik yaptırmayanı toplumdan dışlıyorlar double eye lift ameliyatları hiç duymadın mı :D o kadar btsci olacaksın
çinliler daha güzel bunlar tipsiz aslında göz kapakları da düşük ondan çektiriyorlar
Gerçekten birşey bilmiyorsun 😞...
asıl sen bilmiyorsun, bilgisizliğini kabul etmek erdemliktir.
Bts estetiksiz...
bts estetiksiz dedi ya :D onların söylediğine ne inanıyorsun dedikodular dönüyor etrafta yıllarrdır
tüm girlbandlar estetik manyağıdır olmasa da makyajlı hepsi 6 kat mat fondoten sürüyorlar
çocukluktan plak şirketi yakalıyor bunları aç bırakarak estetik yaptırıyor yalan mı
YALAN
Bts'in makyajsiz haline bakarsan anların
Sağdan soldan duyduklarına inanma
Bts'in çalıştığı şirketin yani Bighit'in o zamanlar klip çekecek paraları bile kısıtlıydı BTS sayesinde şirket büyüdü
Ayrıca bighit önce DIŞ GÖRÜNÜŞ'e bakar sonra yetenek yani yeteneği sonradan kazandırıyorlar...
Çünkü Güney Koreli oldukları için 😂😂
Mantıklı sjsj 😂
Estetiksiz bayaa cirkinler haberin olsun
Yoo gayet iyiler 😂
Blackpink 🙏
💎BTS💎
Evetttt 💞 Her gün dinlerim ve çok hoşuma gidiyo
🤗 sevindim
Teşekkür ederim ☺️
Lisa güney koreli mi aq
Banada çok tatlı geliyorlar😊
Kuzey koreye gitmedikileri icin