Güzellik & Bakım Esmer vs Sarışın Kız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor -////Esmer 2 adım öndedir Sarışın Esmer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Esmer vs Sarışın Kız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_eyşanlarölmez Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Kadınız işte sarışın, esmer diye kalıplara sokup tercih meselesi yaratmaya gerek var mıdır ki? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
grsy98 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Zevkler ve renkler tartışılmaz ama esmer tabikide 😂😂 1 0 Yorumla
Portakal_bb Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 52% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı. Doğal sarışınların tipleri bana hep aynı geliyor ya klon gibi 0 0 Yorumla
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yanılıyorsun; Kızıllar işi götürür ;-) 1 7 Yorumla Soran +1 yıl valla kızıl bulmak zordur efendim:) Yorumla BeyazMamba +1 yıl Kolay olacağını kimse öylemedi :-) Ayrıca zoru başarırız, imkansız vakit alır. Yorumla Soran +1 yıl kızıl bulsan bile sana bakar mı diye bir düşün.. Yorumla BeyazMamba +1 yıl Sarışın, esmer veya kumralın bakma ihtimalinden daha düşük sayılmaz bence. Yorumla Soran +1 yıl Düşüktür:) Yorumla BeyazMamba +1 yıl Kızlları kıskanmıyorsun şu an değil mi? :-D Yorumla Soran +1 yıl Bence sen onlara sahip değilim diye kıskanıyorsun:) Yorumla
heygeorgegrg Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 427 cevap paylaştı. sarışın mavi göz beyaz ten tek geçerim esmere göz ucuyla bile bakmam 0 0 Yorumla
okannn_gunnn Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 505 cevap paylaştı. sarısının adı esmerin tadı 1 0 Yorumla
Emreesk26 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Kumral veya beyaz ten kızıl saç der susarim 1 0 Yorumla
KorkakTavukk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Esmerler bana kirli geliyor o yüzden sarışın 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kumral. 1 0 Yorumla
redragon91 Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 315 cevap paylaştı. Beyaz tenli severim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Kadınız işte sarışın, esmer diye kalıplara sokup tercih meselesi yaratmaya gerek var mıdır ki?
Evet
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama esmer tabikide 😂😂
An itibari ile gönlümün sultanları kızıllar:
Doğal sarışınların tipleri bana hep aynı geliyor ya klon gibi
Yanılıyorsun; Kızıllar işi götürür ;-)
valla kızıl bulmak zordur efendim:)
Kolay olacağını kimse öylemedi :-)
Ayrıca zoru başarırız, imkansız vakit alır.
kızıl bulsan bile sana bakar mı diye bir düşün..
Sarışın, esmer veya kumralın bakma ihtimalinden daha düşük sayılmaz bence.
Düşüktür:)
Kızlları kıskanmıyorsun şu an değil mi? :-D
Bence sen onlara sahip değilim diye kıskanıyorsun:)
sarışın mavi göz beyaz ten tek geçerim esmere göz ucuyla bile bakmam
sarısının adı esmerin tadı
Kumral veya beyaz ten kızıl saç der susarim
Sarışınlar kraldır 👸🏼
Esmerler bana kirli geliyor o yüzden sarışın
Sarışın
sarisin.
Kumral hahshs
Esmer
Sarışının adı esmerin tadı
Bence esmer 😊
Kumral.