cf.kizlarsoruyor.com/.../...245-583ff1ac3db0-m.jpg
Kızların "uzun tırnak" kullanması itici midir?
cf.kizlarsoruyor.com/.../...245-583ff1ac3db0-m.jpg

Uzun tırnaktan nefret ederim. Bir gün Peygamber efendimiz şeytana sormuş yazın sıcak havalarda nerde serinlersin diye şeytan İnsanların uzun tırnaklarının arasında Serinlerim diye cevap vermiş. Bu yüzden İslam'da tırnak uzatmak mekruhtur. Tırnak uzatmak veya sahte tırnak takmak Şeytanın ve Müslüman olmayanların işidir
Kendi doğal uzunluğu daha güzel bence (takmalar çok itici gibi bana göre) ben tırnaklarımı uzattığım zaman çok hoşuma gidiyor güzel duruyorlar fazlasıyla, bazen onlara bakmaktan kendimi alamıyorum ama gıda öğrencisi olunca da o tırnak mecburen kesilmek zorunda kalıyor ya da elim çok fazla suya girdiği için kırılıyorlar :// ve eline yakışıyorsa uzun tırnak bence gayet güzel olur çünkü bazılarının tırnakları olur kocaman daha uzatmadan uzatınca daha kötü olur ama küçük tırnaklı biri uzatınca daha hoş gelir bana misal :))
Yani
Fazla uzun olan tırnaklardan iğreniyorum ben ne kadar hoş durursa dursun temiz gelmiyor bana. Genelde ojenin uzun tırnakta daha hoş durduğunu düşündükleri içini kullanıyorlar yoksa valla günlük hayatta çok rahatsız edici ve çekilmeyecek bir şey uzun tınak. Çok uzun olmayan bakımlı tırnaklarda da gayet hoş duruyor oje bence.
Iyy çok itici djhjds
Cevap
50Cevap
Bende sevmem mikrop barındırdığının farkındasınızdır umarım ne kadar uzun tırnak o kadar çok mikrobun barınmasına sebeb olur
Sonuçta ellerinize sürdüğünüz oje de aloevera yağı değil faydası olsun ben sizler için diyorum yoksa banane 😂kendi sağlığınız
Öncelikle şu kızçelerimi bir salsalar keşke. Uzun tırnağı bir insan pek tabii itici bulabilir ancak bu kendisinin uzun tırnak kullnamayacağı anlamına gelir. Başkasının tırnaklarına karışabileceği anlamına değil
Çiçeğimsin🌸
Ben uzun tırnak yanlısı değilim, ne kadar temizlesen bile elbet yine pislik oluyor. Özel günlerde takma tırnak takıp, ojeliyorum bu şekilde daha temiz.
Hiç sevmiyorum. Hemcinslerimi çok iyi bildiğim için pislikten başka bir şey olmadığını çok rahat söyleyebilirim.
Uzun tırnaklı insanlar hakkındaki düşüncem, ya parmaklarını kullanmayacak kadar piremses bir hayat sürüyolar, ya da dünyanın bütün pisliklerini o parmakların ucunda taşıyolar, ojeyle de maskeliyorlar.
bir kere taharetlenirken araya bk parçaları sıkışabilir. Veyahut bktan çıkan parazitler olsun mikroplar olsun tırnakta yer edinebilir. E böylesinin de elinden bir şey yiyip içmek sıkıntıdır. Ayrıca niye uzun tırnak? Uzatmayınca noooluyor?
Bence aşırı uzatilmadigi sürece çok dişi duruyor hijyen demisinz hergün çiğ köfte mi yogrcam sanki ben de uzun sevyrm damar benim kan benim kime ne ulan
Burda böyle iğrenç derler dışarda gorunce abouwww ne bakımlı karı o tırnakları sirtima gecirse varsın omrumden ön yıl gitsin derler vallahi mal bunlar devam et kız nasıl seviyorsan öyle yap ❤😚
Ne kadar temizlenirse temizlensin uzun tirnak kirlidir bence ojeyle de kapatıyorlar haha 😅
Şahsi dusuncemdir öyle bence
Abartılmadığı sürece asla itici değil. Ben de zamanında uzun tırnak kullandım, aşırı havalıydı. Üç dört senedir okb'm de artış oldu tırnaklarımı dibine kadar kesiyorum:(temizlik hastası değilken ölümüne uzatın çok yakışıyor🖤🥺
Ne buluyorsunuz, anlamıyorum bu tırnaklarda? Gözünü kaşımak istesen kaşıyamazsın , yere birşey düşse alırken kırılabilir falan daha nice sorun ve çirkin gözüktüğünü düşünüyorum😕
Ben kısa tırnak asla kullanamam cok rahatsız olurum uzun tırnak kullanıyorum 10yıldır hem temiz tutuyorum hep bakımlı hoş duruyor
Kadınların herşeyi itici, itici olmak için özellikle birşey yapmalarına gerek yok
O da bir tercih ama benim tercihim değil
Ben uzun tırnak hastasıyım ve tırnaklarım her zaman temizdir içinde kir biriktiğini şu ana kadar görmedim bile ama ellerimi sık sık yıkarım ve bence aşırı güzel duruyor tabi cardi b gibi aşırı olunca kötü gözüküyor
Tırnak yapım ince uzun, bir de tırnaklarımı uzattım mı fazla geliyor bana. Başta bana itici geliyor. He bir de mutfakla fazla alakalı olan insanım, tırnak uzatmak hiç bana göre değil.
İğreniyorum uzun ve ojeli tırnaklardan pislikten başka bişey değil havada toz uçss o tırnağın içine giriyor
Merhaba,
Hayır itici değildir. Kadına uzun tırnak yakışıyor bakımını yaparsa hiç bir sorun yok kadının aksesurı gibi duruşu yeter.
Ben protez tırnak kullanıyorum, memnundum da güzel ve bakımlı duruyor. Karantina sürecinde sıkıntıdan hepsini söküp atmış olsam da
uzun tırnak çok bakım ister en ufak şeyde kirlenir nasıl rahat ediyorsunuz azıcık uzayınca rahatsızlıktan çıldırıyorum
Bazen seksi durabiliyor ama aşırıya kaçınca benim de hoşuma gitmiyor, tırnağın içinde biriken kiri düşünüyorum...
kesinlikle bakteri yuvasi ögg helede yemek yaparlarsa
Takma tırnağı ve orjinal olsa bile çok uzun olan tırnağı sevmiyorum. Kısa, manikür ve ojeli tırnak hoş bence.
Seviyorum ama uzatamiyorum bir tırnak kemiricisi olarak boyarlarla yememek için uzatamiyorum
Mide bulandırıcı ve sanki bir kötü kadın havası oluyo
Ben seviyorum uzun tırnak. Bakımlıysa güzel duruyor.
yani tabikide bakımlı ve kısa olsun yeter ne gerek var vampir gibi o ne öyle
itici değil bakımlı olursa hoş duruyor ama ben kullanmıyorum pek hijyenik gelmiyor
Bakımlı ise güzel duruyor da yatakta tehlikeli oluyor.
Cadı gibi uzatıyorlar o iğrenç oluyor. Yoksa biraz uzun olunca daha güzel duruyor
İtici bence kısa olup bakımlı olunca yine güzel görünür uzun tırnak hiç hijyenik değil
Bence doğal hali daha iyi duruyor. O yüzden sevmiyorum.
İtici olabiliyor bazen abartmasınlar uzatmada, çok uzun tuhaf olabiliyor.
Bana itici geliyor çok hoşlanmıyorum kastım ful kesilmesi değil abartı uzun olmasını hoş görmüyorum
Fazla uzun olan elini yıkamayı bilmiyor tırnak içi kaka dolu hep ıyyy
Bakımlı ise güzeldir resimdeki gibi ama uzatıp ilgilenmeyeer iğrenç
Ben sevmiyorum uzun tırnağı kendimde sevmiyorum sadece itici de bulmuyorum.
benim çok hoşuma gidiyor uzun ve bakımlı tırnaklar🥰
Allahım o kadar güzeller kii😍 bayıldım tırnaklarına. benim demir eksikliğim var bu yüzden çok kolay kırılıyor tırnaklarım☹️ hep böyle tırnaklarım olsun isterdim
annem yaptırıyor protez tırnak çok hoşuma gidiyor ama çok arada kaldım ben tırnaklarıma zarar vermesinden korkuyorum biraz
Kullanmıyorum ama en yakın arkadaşım kullanıyor. Bence çok çok uzun olmadığı sürece hoş.
takma tırnak tak kafa rahat bakmakla uğraşmak salaklık
Şu görselde ki gibi olanlar aşırı kötü duruyor bukadarina gerek yok
Bence görüntü olarak çok hoş ve estetik ama hijyen olarak bakarsak biraz sıkıntılı
Abartmayın kızlar doğal daha güzelsiniz bir de gözünüzün üzerine ne sürüyorsanız ondan sürün yeterli bence
Bence çok güzel uzun tırnaklar fakat ben uzun tırnak kullanamıyorum hep imrenirim ama taktigimda ağırlık yapıyor kendi tırnaklarımida uzatamiyorum
B*kunu çıkartmazsanız güzel aga
Bak mesela bunun b*Ku çıkmamış gayet hoş ve narin duruyor (!)
Aynen öyle zehraaaaaa
Yanii açıkçası pek hoş durmuyor
Güncellemedeki tırnak bence hiç hoş durmuyor yine de senin zevkin karışmak düşmez bana
Tamamen kısa mı şu an
Evet itici ben doğal kadınları beğeniyorum ama sadece gözlerin bitişindesiyah bir çizgi çekiliyorlar çok sexsi oluyor vahşi kedi gibi😇
Hayir ama yakisan var yakismayan var surekli bakim ypilir temiz kalirsa bnce cok hos bir goruntu
Eğer bakımlı ojeliyse güzel
cok itici ve o kişinin elinden yemek yemek istemem
İticiliğin yanısıra ürkütücü 😂😂😂
Sadece tırnaklar güzellik ürkütücü olmamalı bence 🌹😂
Korkarım kızım hele cırmık yemek aman aman 😂😂😂😂😂
Mide bulandırıcı buluyorum ben
Bence itici kesinlikle değil
Kirilirsa kotu olur 😅
cok uzun olan ıtıcı gelıyor
yok itici değil :) tehlikeli her an çizilebiliriz
Hayır bazı kızlara çok yakışıyor
Bence güzel ama manikür beceremiyorum
Çok uzun olursa itici olabiliyor.
benimkiler her zaman bu görselde ki boyda
Aşırı uzun değilse ve bakımlıysa güzeldir
Evet itici duruyor çünkü güzel gözükmüyor. (Bence)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?