Kaç tane krem araştırdım yorumlar basarili değil diyo napıcam ben %100 çözüm bulmam lazım.
Kahverengi kenarları sarımsı
Kahverengi kenarları sarımsı
Öncelikle Merhaba maalesef ki birçok kadının ortak şikayeti bu diyebilirim. Özellikle beyaz tenli ya da buğday iseniz bu durumla çok daha fazla karşı karşıya kalınıyor. Kendiminde kullandığı ve çok memnun kaldığım bir ürün var. 1. Kutuda zaten faydasını çok iyi bir şekilde gözle görünür bir boyutta görüceksiniz.
https://ty. gl/rhhl6n7j 1. Olan bu bunun rolon halide var ama ben bunu tercih ettim.
https://ty. gl/gp434baw 2. Olan da yine aynı markanın mavisi.
Ben pembe olanı kullandım. Ayrıca Gratis vb. yerlerde fiyatı 18 tl civarına kadar düşüyor. Dediğim gibi %100 sonuç veriyor.
Umarım işinize yarar. Aklınıza takılan başka bir şey olursa ben buralarda olacağım. :)
Attigin linklerde birşey çıkmıyor canım marka ismi yazar mısın
Birde trendyoldaki satilan hicbir krem faydalı değil hepsinin yorumlarını okudum hepsi ise yaramıyor veya az yarıyor demiş. Benim lekelerim. inatci hemde cok
Pembeyle mavinin farkı ne. Bu arada deneyecgim trendyol koleksiyonuma ekledim teşekkürler:)
Anladım teşekkür ederim :)
Limon cilt rengini çok güzel açar, kol altına limon sür ve yarım saat beklet daha sonra da durula cildinin limona karşı alerjisi yoksa her banyodan önce uygulayabilirsin ama alerjin varsa limonu su ile seyrelt o şekilde sür, düzenli kullanıldığında faydasını görürsün.😊
Bunu denedim fakat asitigin karartma özelliği de var hep limon sürdüğüm için karardı
Karartma özelliğimi var? bunu ilk defa senden duyuyorum. aynı sorun bende de vardı bu şekilde geçti, belki başka uygulamalar yaptığın için kararmıştır limon karartacağını hiç sanmıyorum cilt rengini açmak için birebirdir.
Olabilir bilmiyorum yinede teşekkürler:)
rica ederim ❤️
Teşekkür ederim ❤️
Cevap
6Cevap
YouTube da doğal yöntemler var karbonatlı falan bir bak istersen
Bu normaldir o gün gelirse pudra ya da fondöten kullanırsın 🤣 resim atsana merak ettim
Kremler var bunlar için koltuk altını neyle alıyorsun ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisin nasıl yapalım
Tenin hangi renk o da önemli
Doğal yöntemler işe yarayabilir
Kötü koku ve ter yapıyor mu fazla
Kotu kou yapmayı ama terliyorum. Benim terim kokmaz
Kokar neden kokmasın. Koltuk altlarından anlamazsın belki. Rolon hangisini kullanıyorsun
Neyle alıyorsun?
Agda bazen jilet
Sürekli yıkamak işe yarayabilir.
Vucudunu bronzlaştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar