Hassas konulardan devam, hatta en hassası bu olmalı. Herkesin görüşü ve önerisi çok önemli. Lütfen yardımcı olun. Genital bölge için jilet tavsiyelerinizi aşağıya alıyorum.
Genital bölge için jilet tavsiyeleri verir misiniz?
Ben jilet kullanmıyorum aklı varsa başkaları da kullanmasın bence daha sivri sert ve kalın oluyor kıllar (vücudun her yeri için geçerli). Ben ağda kullanıyorum evet acıtıyor ama zamanla alışıyorsun ve sertleşme falan yapmıyor
Genital bölge rahatlıkla tıraş edilebilir. Önemli olan belli püf noktalarına dikkat etmek.
Genital bölge tıraşı aslında çok kolay. Önemli olan bu vücudun en sert tüylere sahip bölgesini yeterince yumuşatmak ve doğru bir jilet kullanmak. Tıraş tüyleri kalınlaştırmaz ama ilk kez geri çıktıklarında ele sert gelir ve bu da çok normal. Sürekli olmasa bile arada bir tıraş olmaktan çekinmenize gerek yok. Kullanacağınız tıraş bıçağı eski ve körelmiş olmamalı. Tercihen oynar başlıklı bir tıraş bıçağı tercih etmelisiniz. Genital bölge için jilet bana göre biraz küçük olmalı. Böylece bölgede daha rahat hareket ettirilebilir. Gillette Venus Snap veya Simply Venus 2 gibi jiletler bu bölge için uygun diye düşünüyorum.
Şener şen 'e sorsana bir ara o satıyordu kahvehanelerde. Hatta kaliteli marka satıyordu. Taçsız kral pele ve bir kaç ünlü kişi onun sattığı jiletten almış. bir dene derim 😉