Cevapları bekliyorum
Jimin
Jungkook
Taehyung
Jin
Jhope
Suga
Namjoon
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Cekemiyolaaa aha aha jsjsjd erkek algınız döşü kıllı amerikan tarz tıraş biçimi sakal falan mi bu insanlar gayet de yakışıklılar yüzlerinin oranları burun göz dudak yapıları hepsi mükemmel ciltleri de her zaman bakımlı her zaman spor yapıp kilolarına dikkat ediyorlar sadece ellerine bakarak ne kadar yakisikli olduklarini bile anlarsiniz muzigini sevmeyebilirsiniz ama abi bu genclere sacma sapan kiz gibi ya da cocuk demek de fazla dar goruslu ve zaten hepsi 20 lerinde çocuk kız vs demeniz komik genç insanlar zaten
Genç duruyorlar ve yakışıklı bulmayabiliriz. Bunun bir ayrım oldyğunu düşünmüyorum. Ki abartıldıkları da bir gerçek. Ayrıca çekememezlik derken anlamıyorum? Tatlılar hoşlar ama öyle aman aman bir yakışıklılıkları yok
Herkesin görüşü kendine ama bazıları cidden kızların onlara olan ilgisini cekemiyo ve ekstra kötü asagilyici şeyler soyluyo e haliyle biz onları sevdiğimiz için desteklediğimiz için tepki veriyoruz
Maalesef hiçbiri. Hiç sevmiyorum tasvip ettiğim şeyler de değil şu tarz grupların el üstünde tutulması! Çocukların beğenilecek hiçbir yanı yok ve kız gibiler. Yaptıkları iş de berbat ötesi ve kitleleri de tamamen beyni gelişmemiş anasının babasının önemsemediği insanlardan oluşuyor.
Cevap
6Cevap
Bunları alır emziririm bebek diye ne yakışıklısı :))
Ne yalan söyleyeyim haklısın skslzjzmzkxj arkadaşım tutturmuş bts dünya yakışıklıları diye ben de nası ya demiştim tek olmadığımı fark etmek güzel dmxkxk
La kardeşimin Jimin de Jimin diye tutturduğu bağımlısı olduğu Jimin bu muymuş dlzkzkzjzkzıskxk. La Jimin resmen çocukmuş ne yakışıklılığı dkskxlxkxk
😂😂
Ya yanlış anlamayında yani türler arası bakıyorum olaya bunların erkekle pek alakası yok.
Evet hepsi çok tatlı çok şirin çocuklar ama hiçbiri yakışıklı değil...
Sonuncu üye dışında hepsi birbirinin aynısı dkdkxmxldl ayrıca onun dışındakiler çocuk gibi en büyükleri sonuncu mu?
Hepsi kız gibi valla. Peruk taksan erkek olduğu anlaşılmaz
Yani feminen bir görüntüleri var evet
Suga kiz gibi cocuk masallah
Bence maşallahlık bir tarafı yok:-)
kizlardan daha guzeller...
E hepsi aynı bunların
Ben bu soruya cevap veremem-
Namjoon 💗😂
Bunlar kız gibi
Hiç biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?