Hassas konulara devam... Ben doğru kullandığımı düşünüyorum ama her tıraştan sonra bazı sorunlar yaşıyorum. Bu sebepten herkese sorup, doğru yöntemi bulmaya çalışıyorum. Kadın jileti nasıl kullanılır?
Tıraş için en uygun donanımlı jileti seçmek önemlidir. Gilette Venüs, tüm kadınların tıraş ihtiyaçlarını karşılamak için eksiksiz bir jilet portföyü sunar.
Yeni bir jilet ile tıraş olun. Yeni jiletler daha yumuşak, daha rahatlatıcı bir tıraş sağlar ve kesikleri ve tahrişleri engeller.
Zor noktaları sona bırakın
Bacaklarınıza krem sürmek, cildinizin yumuşak ve nemli kalmasına yardımcı olur tabii parlatıcı kremler kullanmamanızı öneriyoruz. Tıraşınızı bitirdikten sonra, nem zengini kreminizi kullanın ve özgürlüğün tadını çıkarın.
Kadın jileti istenmeyen vücut tüylerini almak için kullanılan çok pratik bir yöntem. Özellikle bacak, kol, koltuk altı ve bikini bölgesindeki tüyler için kullanılan kadın jileti en kolay ve ucuz epilasyon yöntemi.
Vücutta tıraş için bazı önemli noktalar var. Tıraş edilecek bölgenin temiz olması şart. Tüylerin ıslak ve yumuşak olması da önemli bir diğer nokta. Sadece sıcak su bile tüyleri yumuşatabiliyor. Sert bölgelerde tıraş jeli kullanılması daha da iyi olacaktır. Tüyleri çok fazla uzatmamak, sık sık almak daha pratik bir tıraş sağlar. Uzun tüyler veya sabun jiletin bıçaklarının arasının tıkanmasına ve tıraşın zorlaşmasına sebep olabilir. Bunun dışında kadın jileti nasıl kullanılır sorusunun cevabı hafifçe ıslatıp çok hızlı veya baskılamadan kullanmak olacaktır. Aynı bölgenin üstünden birkaç kez geçmek de tıraşta unutulan bölgeler olmasını engeller. Duş sonrası tıraş olunan yerler nemlendirilirse tahriş sorunları oluşmaz. Umarım yardımcı olmuştur :)
Benim bildiğim tahriş etmemesi için bacağına duşta biraz saç kremi sürüyorsun (bacaksa) sonra tüylerin çıkış yönüne doğru alıyorsun. Hiç denemedim sen yine de araştır