Evde paspal dışarıda kraliçe gibi gezen kadınlar sizde ne düşündürüyor? Sizce bir kadın her zaman her yerde bakımlı mı olmalı? Bence sürekli paspal olmamak gerekir. Elbette evdeyken daha rahat olabiliriz. Bir kadın evde paspal dışarıda kraliçe mi olmalı yoksa her daim bakımlı mı?
Bir kadın evde paspal dışarıda kraliçe mi olmalı yoksa her daim bakımlı mı?
Bence her daim bakımlı olması için hiçbir sorumluluğu olmaması gerekiyor. İlla ki bazen belli sebeplerden dolayı kendimize bakamadığımız anlar olur bence. O yüzden bakımlı olmayı da bilmek gerekir. Diğer istisna durumlarda da beylerin anlayış göstermesi gerekiyor :)
Her zaman bakımlı olması lazım , Romanya’da yaşarken beraber kaldığım bayan saat kaçta gelirsem geleyim ev e her saat bakımlı ve dışarı kıyafetleri ile karşılardı beni ve gece 12 de bile gelsem ben gelmeden yemek yemezdi , bekler birlikte yemek yerdik. Öylesini bu ülkede bulamadım
Her insan biraz kendine dikkat etmeli tabi ancak evin içinde de dört dörtlük olacak diye kaide yok insan evin içinde yayılamayacaksa ne anlamı kaldı ki dışarı çıkarken de yine özen göstersin birazcık kendine
Her daim doğal olmalı. Bizim kültürümüzde zaten makyaj diye birşey yok. İnsan kendine bu eziyeti neden yapmak ister ki. Yapmayın bunu kendinize. Bırakın doğal olun. Cildinize yazık.
nasil rahat hissediyorsa oyle olmali bakimsiz olunca rahat olamayanlr var bakimsiz olup rahat olanlarda, onlar da en azindan bir rimel ya da azicik kendilerini iyi hissediricek bisey yapmalilardir zaten bakimli insan kendini iyi hisseder
Evleninceye kadar sorun yokda evlendikten sonra evde paspal olmamak gerek sahsen ben evlendikten sonra da evde bakımlı olmaya esime guzel gorunmeye dikkat ederim 🤗