Güzellik & Bakım İri kalça her zaman göze önünde midir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Benimde iri hoş bir kalcam var ama buradaki hemcinsimin yaptığı gibi göz önünde olması için g. tumu kameranın dibine sokmuyorum vücudumu açmıyorum hani İri kalça her zaman göze önünde midir? Cevapla Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Solmez0634 Takip Et Yoda Yaş: 51 , eic 53% +1 yıl Ne demişler, yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı makbuldür. Seninkini görmeden yorum yapamayacağım. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Böyle birşey olmayacağı da kesin Yorumla
meliss3425 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl poponu kameranın dibine sokan kızlar bana itici geliyor. 0 0 Yorumla
lionku Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 30% +1 yıl kızların yorumu genelde kıskançlık kokuyor ama anlatmaya gerek yok 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. basenli kadın çok mükemmel olur. kim ne derse desin. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pantolondan göstersen yeterli zaten belli eder kendini :D Kameraya girmene gerek yok. 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Onuda yapmıyorum ve yapmayacağım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten seni bir şey yapmana gerek yok kıyafetten belli olur demek istedim :D Yorumla Soran +1 yıl Benim kıyafetinden belli olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anlıyorum tamam. Eğilince, yürürken falan belli olur ama neyse. Yorumla Soran +1 yıl Olmaz bedenimden 3 beden büyük giyiniyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kapalı olduğun için mi yoksa edep ve ahlakından dolayı mı? Yorumla Soran +1 yıl Kapalı değilim ama orasını burasını açmayı seven ve öyle rahat eden birisi değilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güzel böyle devam et :) Saygı duydum. Yorumla
TheExpanse Takip Et Xper 7 Yaş: 30 +1 yıl bosuna dememısler yemegın kalçalısı kadının kalçalısı 0 0 Yorumla
Luucie Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 52% +1 yıl bu g*t değil bence farklı bir gezegen filan 5 0 Yorumla
Jieun_ Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 39% +1 yıl of çok kıskandım göte bak, böyle göt mü olur? 3 0 Yorumla
_Cambaz_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 658 cevap paylaştı. Iyyyyyyyy iticiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 5b cevap paylaştı. belli edecek şeyler giyilirse evet göze çarpar 0 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hoşuma gitmez benim 0 0 Yorumla
Sıkılmaktansıkılan10 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Iri kalcali varsa gelsin otursun hemen😂😂 0 0 Yorumla
teknolojidelisi20 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl bunun kalçanın vücudu var gibi olmuş :D :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Ne demişler, yemeğin salçalısı, kadının kalçalısı makbuldür. Seninkini görmeden yorum yapamayacağım.
Böyle birşey olmayacağı da kesin
poponu kameranın dibine sokan kızlar bana itici geliyor.
kızların yorumu genelde kıskançlık kokuyor ama anlatmaya gerek yok
basenli kadın çok mükemmel olur. kim ne derse desin.
Pantolondan göstersen yeterli zaten belli eder kendini :D Kameraya girmene gerek yok.
Onuda yapmıyorum ve yapmayacağım
Zaten seni bir şey yapmana gerek yok kıyafetten belli olur demek istedim :D
Benim kıyafetinden belli olmaz
Anlıyorum tamam. Eğilince, yürürken falan belli olur ama neyse.
Olmaz bedenimden 3 beden büyük giyiniyorum
Kapalı olduğun için mi yoksa edep ve ahlakından dolayı mı?
Kapalı değilim ama orasını burasını açmayı seven ve öyle rahat eden birisi değilim
Güzel böyle devam et :) Saygı duydum.
bosuna dememısler yemegın kalçalısı kadının kalçalısı
bu g*t değil bence farklı bir gezegen filan
Çok iri, ama güzellik gizdedir ;) Doğru olanı yapıyorsunuz.
of çok kıskandım göte bak, böyle göt mü olur?
Çok çirkin bir görüntü.
Iyyyyyyyy iticiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Bu kadar iri olması aşırı itici
Çok itici duruyor aşırı estetikli
belli edecek şeyler giyilirse evet göze çarpar
Yani hemen hemen öyle
Evet, iri kalça hastasıyım.
Evet artısı vardır ama orantı lazım
Çoğunlukla göz önünde
Bu hormonlu gacılardan bir halt olmaz anam
iri kalçaya hayranım. bayılırım diyebilirim.
Orantıyı bozuyorsa itici oluyor
evet
Hoşuma gitmez benim
Iri kalcali varsa gelsin otursun hemen😂😂
bunun kalçanın vücudu var gibi olmuş :D :D
Amaç buysa evet
kamyon kasası gibi kalça istemem
ben istemezdm şahsen
Dikkat çekicidir
sevmem..
Ben çok seviyorum büyük kalça ❤️
Böylesi de yoktur 😆