Hazırlamıyorum. Yataktayım tüm gün. Sevdiklerim beni her halimle sevdiği için saçlarımın dağınık olması veya makyajsız olmam onlar için önemsiz bir şey.
Görüntülü muhabbette bulunduğum bir tek hocam var. O da ders mahiyetinde bir şey olduğu için elbette ki kendimi arkadaşımla konuşuyormuş, sevgilimle konuşuyormuş gibi rahat hissetmiyorum. Üzerime uygun şeyler giyip geçiyorum konuşmaya.
Yoo zaten görüntülü konuştuğum tek kişi var. O da o kadar özlediğime rağmen arada arıyor canı isterse, o da makyaj filan yapmıyorum. Bazen farklılık olsun diye yapıyorum. O da sevdiğime özel olayım diye.
Haklılar ön kamera çok kötü gösteriyor 🙈 ben görüntülü konuşmayı sevmiyorum sadece annem ve eşimle yani beni her halimle sevenler ile konuşmayı tercih ediyorum makyaja gerek kalmıyor 🙈😂😂
Eger bır sevgılım olsaydı ve goruntulu konusma sırasında makyaj yapmadıgı ıcın onu elestırecegımı dusundurtseydım ona sanırım adamlıgımı sorgulardım.. Uykulu halıyle arasın sabah kalksın sac bas dagınık arasın.. Eger cıddı bır ılıskı varsa ortada yarın bırgun hayatımı bırlestırıceksem ıyı kotu paspal her gun ve halıyle alıp yuregıme koyucam onu..
CS:GO oynarken rekabetçi maça girmeden önce yarım saat aimbotz, 1 saat deathmatch oynadıktan sonra çay, kahve ne varsa hazırlığımı yapıp başlıyorum. Kim hayata daha bağlı? 😂
Hahahahaa valla hiç uğraşmıyorum yeni mi uyanmışım, duşa girecek kadar pis miyim, saçım başım mı dağınık, tuvalette miyim yine de açıyorum😄 evlenince evde de böyle görecek alışsın şimdiden 😄😄
Sabah Zoom üstünden uzak eğitim yaptık, herkesin kamerası acıktı ve saçımı bile taramadım ayrica 1 aydan beri sakalımı kesmemistim ve üstümde iğrenç, bol borusan yazan mavi bir t-shirt vardı...
saka mı bu kqkdkwkd ben düğünümde falan süslenirim üşenmeden ancak dışarı çıkarken bile üsendiğim için günes gözlüğü takıp yüzüme günes kremi sürüp çıkıyorum sadece kkakxkw saka bu herhalxe
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Valla ne profesyonel yapanlar varmış bu işi...
Kimseyle görüşmüyorum görüntülü.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Görüntülü konuştuğum biri yok ama olsaydı doğal olurdum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Peki yumurta gibi kafam varsa hangi saçi yapmam gerekir?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Virüs varken tek sorun bu olsa keşke yani bunlar boş küçük şeyler